• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Lekkage Rotterdam

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE TOILET

  Lekkage op het toilet? Dat kan een erg vervelend en smerig werk worden. Heb je liever dat een professional dit oppakt, neem dan contact met ons op. Toilet lekkages zijn dagelijkse kost voor ons.

  Lekkage gootsteen

  Lekkage in de gootsteen? Loopt het water uit de leidingen en kun je het niet verhelpen, denk dan eens aan loodgieterinrotterdam.com. Ook lekkages in de keuken draaien wij ons hand niet voor om!

  LEKKAGE ELDERS?

  Een lekkage elders? Heb je een lekkage elders in huis, bijvoorbeeld in de kruipruimte of op de bovenverdieping, dan dient dit snel verholpen te worden. Te lang blijven zitten met een lekkage maakt het probleem alleen maar groter.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Lekkage

  Lekkages binnen je huis kunnen echt voor grote problemen zorgen. Het probleem van een lekkage is dat het vaak snel verholpen moet worden. De meeste lekkages die wij tegenkomen zijn lekkages in de kelder of bij een goot.


  Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden. Heb je last van lekkages in je huis? Bel ons vandaag nog: 010 – 798 05 24

  Wat te doen bij een lekkage?

  lekkage rotterdamOm precies te weten wat je moet doen bij een lekkage is het een beentje afhankelijk van de grootte van de lekkage. Je kunt het namelijk hebben over een lekkende pijpleiding van de kraan in de keuken (heel minimaal) of een lekkage waardoor heel de kelder blank staat. Hoe dan ook, het is aan te raden om de watertoevoer uit te zetten. Hierdoor zal het water stoppen met lopen en kan er dus ook geen water door de schuurtjes in de pijpleiding komen te zitten. Probleem is alleen dat nu de gehele watertoevoer is stopgezet waardoor je helemaal nergens meer water kan halen. Daarom is het belangrijk om direct de hulp in te schakelen van een loodgieter.

  Ernst van de lekkage Rotterdam

  Wanneer je ons opbelt om een loodgieter in te schakelen is het belangrijk dat je wat extra informatie aangeeft. Hierdoor kunnen wij een snelle en efficiënte aanpak regelen. Ook geven wij tips en adviezen door de telefoon om het probleem tijdelijk aan te pakken. Je kunt dit dan thuis gewoon doen met iemand aan de telefoon zodat de wateroverlast niet nog meer schade aanbrengt.

  De meest voorkomende lekkage problemen zijn:

  • Een lekkage rotterdam in de kelder
  • Een lekkage rotterdam in de keuken
  • Een lekkage in de goot

  Voor al deze problemen kun je bij ons terecht:

  Waarom een loodgieter Rotterdam

  Door onze jarenlange ervaring in het repareren van lekkages, ben je bij ons aan een goed adres. Onze loodgieters worden dagelijks getest met ingewikkelde lekkage stukken maar ze lossen alles op. Bovendien hanteren wij een hoge aannemingseis. Dat wil zeggen dat niet elke loodgieter zomaar bij ons kan komen werken. Je moet echt aan kunnen tonen dat je over de juiste kwaliteiten beschikt.

  Lees meer
  Call Now Button