Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE TOILET

  Lekkage op het toilet? Dat kan een erg vervelend en smerig werk worden. Heb je liever dat een professional dit oppakt, neem dan contact met ons op. Toilet lekkages zijn dagelijkse kost voor ons.

  Lekkage gootsteen

  Lekkage in de gootsteen? Loopt het water uit de leidingen en kun je het niet verhelpen, denk dan eens aan loodgieterinrotterdam.com. Ook lekkages in de keuken draaien wij ons hand niet voor om!

  LEKKAGE ELDERS?

  Een lekkage elders? Heb je een lekkage elders in huis, bijvoorbeeld in de kruipruimte of op de bovenverdieping, dan dient dit snel verholpen te worden. Te lang blijven zitten met een lekkage maakt het probleem alleen maar groter.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Lekkage

  Lekkages binnen je huis kunnen echt voor grote problemen zorgen. Het probleem van een lekkage is dat het vaak snel verholpen moet worden. De meeste lekkages die wij tegenkomen zijn lekkages in de kelder of bij een goot.

  Lees meer