Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN BADKAMER LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachte kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een badkamer lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  BADKAMER LEKKAGE

  Badkamer lekkage? Een lekkage in de badkamer kan voor veel ongemak en overlast zorgen. De vochtplekken zijn dan in muren of plafond. Soms kan zelfs schade onotstaan in naastgelegen ruimtes, of op de onderliggende verdiepingen.
  Het is dus heel belangrijk om deze lekkage snel op te lossen.

  BADKAMER LEKKAGE TRACEREN

  Badkamer lekkage traceren? Het opsporen van een lekkage in de badkamer is een uitdagend karwei. Wij kunnen met behulp van de moderne technologies diverse technieken inzetten om dit zo effectief mogelijk te doen.
  Wij weten door onze jarenlange ervaring precies hoe we in elke situatie de lekkage op kunnen sporen en verhelpen.

  BADKAMER LEKKAGE HERSTELLEN

  Badkamer lekkage herstellen? Wij kunnen in overleg met u de lekkage schades snel herstellen. Dit proces kan snel gaan doordat wij onze lekkageschade rapport gelijk naar uw verzekering sturen. De schade herstellen wij zelf waardoor u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  BADKAMER LEKKAGE

  De badkamer is de kamer in ons huis die wij elke dag minimaal twee keren per dag gebruiken. Hierdoor moet deze altijd capabel genoeg zijn, zodat we die op dag basis kunnen gebruiken. Het is vaak voorgekomen dat mensen toch lekkages in de badkamer ontdekken. Als loodgietersbedrijf kunnen wij ons best wel voorstellen voor hoeveel stress dit zorgt. Lekkages in de badkamer kunnen op diverse manieren plaatsvinden. Heb jij momenteel ook te kampen hiermee in huis of eventueel op jouw werk? Of ken jij iemand die met dit probleem zit in hun huis? Weet jij geen raad meer waar jij wezen moet om dit probleem op te lossen? Wij hebben voor jou de beste oplossing! Lees maar verder mee om meer te weten over deze dienst die wij jou kunnen aanbieden.

  Badkamer lekkage RotterdamOntstaanswijze van badkamer lekkages

  Badkamer lekkages kunnen op verschillende manieren plaatsvinden. Twee voorbeelden hiervan zijn hier aangegeven:

  1. Het meest voorkomende geval komt door scheuringen in de vloer waar jouw badkamer gevestigd is. Onze professionals hebben dit geval al meerdere malen meegemaakt in de praktijk. Je kunt het best wel snappen dat de badkamer de kamer in het huis is waar het meeste water gebruikt wordt. Ook het toilet gebruikt water, maar het gebruikt wel minder dan de badkamer. Naar onze mening en ervaring kunnen wij met jou delen dat alle plekken waar water stroomt, lekkages kunnen ontstaan. Zo kunnen lekkages in de badkamer volgens ons het meest ontstaan. Water is van nature een sterk element dat heel veel dingen kan vernietigen. Denk simpelweg maar aan overstromingen op het platteland. Zo ook kan water dat met een hoge druk de vloer raakt in de badkamer ervoor zorgen dat jou vloer scheuringen kan krijgen door de jaren heen. Jouw vloer kan hierdoor scheuren of afbrokkelen, wat dus minder leuk is voor jou. Ook wanneer jouw badkamer betegeld is kan dit probleem zich voordoen.

   

  1. Vervolgens kunnen ook scheuringen in de waterleiding voor lekkages in de badkamer zorgen. Zoals in het eerste punt is aangegeven is water heel erg machtig. Wat je in dit geval kunt doen is een controle voeren op de watermeterstand.

   

  Zelfstandig lekkages in de badkamer controleren

  Heel vaak zul je twijfelen of er inderdaad sprake is van lekkages in jouw badkamer. Alvorens jij een loodgieter inhuurt, kun je deze ook zelfstandig controleren. Je kunt voor de twee bovengenoemde problemen zelfstandig controles uitvoeren door bijvoorbeeld:

  1. Regelmatig (om de drie maanden) na te gaan of je scheuringen en/of afbrokkelingen ontdekt in jouw badkamer. Indien jouw vloer betegeld is, kunt je ook nagaan of jij scheuringen en/of afbrokkelingen constateert op de tegels. Zie je die niet, dan kun je ook met een schroevendraaier lichtjes tikken op de tegels. Indien die hol klinken, dan is er sprake van een lekkage.
  2. Je kunt jouw watermeterstand controleren door voor en na het slapen gaan de watermeterstanden te noteren. Indien je verschillen constateert tussen deze twee momenten weet je dat er een lekkage is in jouw waterleiding.

   

  Badkamer lekkage Rotterdam

  Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Rotterdam. Wij proberen onze (potentiële) klanten zoveel mogelijk te assisteren in het oplossen van hun problemen, omdat wij het totaal snappen hoe lastig lekkages in de badkamer kunnen zijn. Voor deze dienstverlening kun je ons benaderen, omdat onze professionals al jaren ervaring hebben in het werk. Ook zij hebben veel situaties meegemaakt inzake lekkages in de badkamer. Ook zijn zij bereid om eerst te luisteren naar wat jij te zeggen hebt over het probleem. Met andere woorden proberen zij zich in te leven in het probleem. Vervolgens gaan zij het zelf na of dit inderdaad het geval is. Het probleem wordt van verschillende kanten bekeken (indien nodig) en zij zoeken naar de beste oplossingen voor jou. Wat onze professionals ook doen is het verstrekken van de beste adviezen aan jou nadat het probleem opgelost is. Zodoende kun jij badkamer lekkages in de toekomst voorkomen als je de adviezen opvolgt. Wat wij ook niet vergeten, is dat wij ervoor zorgen dat onze professionals, naast het loodgieterswerk, ook altijd vriendelijk blijven en jou als klant respecteren. Zo kunnen beide partijen met begrip en vriendelijkheid samen in zee gaan. Tenslotte letten wij ook strak op onze professionals. Wij zorgen ervoor dat er gedurende de werkzaamheden bij onze klanten geen sprake zal zijn van diefstal. Je bent bij ons dus aanwezig voor de dienstverlening op een duurzame wijze.

  Aan onze (potentiële) klanten willen wij met jullie mededelen dat een zelfstandige controle van eminent belang is. Daarnaast bieden wij jou ook de beste loodgietersdienstverlening aan in Nederland. Wees dus gerust en maak gauw contact op met ons!

  Lees meer
  Call Now Button