Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN BADKAMER LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachte kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Heb je last van een badkamer lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  BADKAMER LEKKAGE

  Badkamer lekkage? Een lekkage in de badkamer kan voor veel ongemak en overlast zorgen. De vochtplekken zijn dan in muren of plafond. Soms kan zelfs schade onotstaan in naastgelegen ruimtes, of op de onderliggende verdiepingen.
  Het is dus heel belangrijk om deze lekkage snel op te lossen.

  BADKAMER LEKKAGE TRACEREN

  Badkamer lekkage traceren? Het opsporen van een lekkage in de badkamer is een uitdagend karwei. Wij kunnen met behulp van de moderne technologies diverse technieken inzetten om dit zo effectief mogelijk te doen.
  Wij weten door onze jarenlange ervaring precies hoe we in elke situatie de lekkage op kunnen sporen en verhelpen.

  BADKAMER LEKKAGE HERSTELLEN

  Badkamer lekkage herstellen? Wij kunnen in overleg met u de lekkage schades snel herstellen. Dit proces kan snel gaan doordat wij onze lekkageschade rapport gelijk naar uw verzekering sturen. De schade herstellen wij zelf waardoor u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  BADKAMER LEKKAGE

  De badkamer is de kamer in ons huis die wij elke dag minimaal twee keren per dag gebruiken. Hierdoor moet deze altijd capabel genoeg zijn, zodat we die op dag basis kunnen gebruiken. Het is vaak voorgekomen dat mensen toch lekkages in de badkamer ontdekken. Als loodgietersbedrijf kunnen wij ons best wel voorstellen voor hoeveel stress dit zorgt. Lekkages in de badkamer kunnen op diverse manieren plaatsvinden. Heb jij momenteel ook te kampen hiermee in huis of eventueel op jouw werk? Of ken jij iemand die met dit probleem zit in hun huis? Weet jij geen raad meer waar jij wezen moet om dit probleem op te lossen? Wij hebben voor jou de beste oplossing! Lees maar verder mee om meer te weten over deze dienst die wij jou kunnen aanbieden.

  Lees meer