Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  CV ketel defect? Laat ons ernaar kijken. Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele defecte CV ketels meegemaakt. De kans is groot dat we om deze reden de CV ketel snel gemaakt hebben.

  CV KETEL ONDERHOUD

  CV ketel controle? Op zoek naar een vaste partner die jouw CV ketel eens in de zoveel tijd komt controleren. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

  CV KETEL STORING

  CV ketel met een storing? Dat is vervelend! De meeste storingen kennen wij uit ons hoofd en lossen we snel voor je op. Als je ons wil bereiken houdt dan even de storing code bij de hand, dan kunnen we sneller schakelen.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  CV ketel

  Geen enkel huishouden kan meer zonder een CV ketel. Zeker in de winter wordt er veel gebruik gemaakt van de centrale verwarming. Een groot probleem dus als je zonder verwarming komt te zitten. Vaak gebeurd dit ook nog eens onverwachts en heb je dus snel hulp nodig.

  Lees meer