• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  CV ketel Rotterdam

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  CV ketel defect? Laat ons ernaar kijken. Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele defecte CV ketels meegemaakt. De kans is groot dat we om deze reden de CV ketel snel gemaakt hebben.

  CV KETEL ONDERHOUD

  CV ketel controle? Op zoek naar een vaste partner die jouw CV ketel eens in de zoveel tijd komt controleren. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

  CV KETEL STORING

  CV ketel met een storing? Dat is vervelend! De meeste storingen kennen wij uit ons hoofd en lossen we snel voor je op. Als je ons wil bereiken houdt dan even de storing code bij de hand, dan kunnen we sneller schakelen.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  CV ketel

  Geen enkel huishouden kan meer zonder een CV ketel. Zeker in de winter wordt er veel gebruik gemaakt van de centrale verwarming. Een groot probleem dus als je zonder verwarming komt te zitten. Vaak gebeurd dit ook nog eens onverwachts en heb je dus snel hulp nodig.

  Geen enkel huishouden kan meer zonder een CV ketel. Zeker in de winter wordt er veel gebruik gemaakt van de centrale verwarming. Een groot probleem dus als je zonder verwarming komt te zitten Vaak gebeurd dit ook nog eens onverwachts en heb je dus snel hulp nodig. Wij van LoodgieterinRotterdam.com bieden professionele hulp hierin. Door onze jarenlange ervaringen hebben wij enorm veel cv ketels gerepareerd waardoor alle problemen bij ons bekend zijn. Daarnaast werken wij uitsluitend met professionele en vakkundige loodgieters!

  Een storing bij de CV ketel

  Het kan wel eens voorkomen dat de CV ketel een storing heeft. Hierdoor werkt hij niet optimaal en het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wat je het beste kunt doen is eigenlijk direct een monteur bellen. Zonder enige kennis over de CV ketel kun je eigenlijk alleen maar fouten maken. Wij zijn 24/7 bereikbaar waardoor we op elk moment van de dag kunnen kijken naar jouw CV ketel

  Een defecte ketel

  cv ketel onderhoud rotterdamHet kan ook zijn dat de CV ketel geen storing heeft maar compleet defect is. Normaal gesproken gaat een CV ketel maximaal 15 jaar mee. Dit hangt wel een beetje af van de kwaliteit en het gebruik. Het is erg belangrijk om een defecte ketel direct te vervangen. Je bespaart dan naast een hoop onderhoudskosten ook minder stookkosten. Je zal ervaren dat een nieuwe ketel minder kosten met zich meebrengt. Wil je direct een monteur naar jou CV ketel laten kijken? Loodgieters in Rotterdam.

  Het onderhoud

  Het onderhoud van een CV ketel is heel belangrijk. Niet alleen zorgt een goed onderhoud voor een langere levensduur, maar ook zal dit aanzienlijk schelen in de stookkosten. Af en toe een service beurt kan dus alleen maar positief uitpakken. Wat er tijdens een onderhoudsbeurt van LoodgieterinRotterdam.com gebeurd is het volgende:

  • Professionele reiniging van de CV ketel
  • Storingen worden opgespoord en verwijderd
  • Ook defecten worden opgespoord en verwijderd
  • En als laatst wordt de ketel zo nauwkeurig mogelijk afgesteld

  Hulp nodig?

  Is het tijd voor een onderhoudsbeurt of heb je een nieuwe CV ketel nodig? Bel ons dan vandaag nog. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zeer professioneel. Bij ons werken alleen echte vakmensen die al jarenlang ervaring hebben in het vakgebied als loodgieter. Verder zijn wij:

  • 24/7 bereikbaar
  • Professionele loodgieters
  • Scherpe goedkope prijzen

  Lees meer
  Call Now Button