• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopt riool

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE PROBLEMEN MET EEN VERSTOPT RIOOL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte





  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

   

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je problemen met een verstopt riool?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  RIOOL ONTSTOPPEN

  Riool ontstoppen? Heeft u geprobeerd om zelfstandig riool verstopping te verhelpen zonder succes? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om uw rioolprobleem op te lossen.

  STANKOVERLAST VERMINDEREN

  Riool Stankoverlast? Worstelt u met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? LoodigieterinRotterdam is uw specialist voor het reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering. Wij werken snel en professioneel om de stank gauw te verminderen.

  ONDERHOUDSCONTRACT

  Onderhoudscontract voor uw riool? Wij hebben een landelijke dekking die binnen 24 uur bij u thuis kan zijn om het probleem snel en vakkundig op te lossen. U kunt middels een onderhoudscontract rekenen op een behoorlijke besparing in de onderhoudskosten. En dat is zo een rustgevende gedachte!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  VERSTOPT RIOOL

  De riool is een onderdeel van het huis welke ieder mens altijd nodig heeft. Ook jij dus. Indien deze niet aanwezig is, hebben resten geen plek om zich te verplaatsen waar zij dienen te horen. Heb jij je ooit eens afgevraagd wat er gedaan kunt worden wanneer deze verstopt is? Of heb jij momenteel last van een verstopt riool? Weet jij geen raad meer wat je moet doen en wie je het best kunt benaderen voor de beste oplossing? Vandaag is dan jouw gelukkige dag, omdat je op de plek bent voor de beste oplossing! Wees dus niet gestrest, maar maak vandaag nog een afspraak met ons loodgietersbedrijf. Hieronder kun je meer lezen over deze dienst die wij jou te bieden hebben alsook waarom wij de beste oplossing zijn voor jou.

  Oorzaken van een verstopt riool

  verstopt rioolEen riool kan naar onze ervaring door diverse manieren verstopt raken. Denk hierbij maar aan riooltjes in de keuken, badkamer of op andere plekken in jouw huis en/of jouw werkplek. Deze dien je zo gauw als mogelijk te ontstoppen voordat het probleempje alleen maar erger wordt. Voorbeelden van oorzaken van verstopte riolen zijn onder andere:

  • Vet: vet van etensresten kunnen maken dat jouw keuken riool verstopt raakt. Dit probleem kan niet zo snel ontwikkelen tot een verstopping, maar naarmate je dit doet kan de verstopping zich wel voordoen. Je kunt het best jouw etensresten niet door de keukenafvoer laten doorspoelen, maar plaats hem in een vuilnisbak. Het is het best als jij jouw keukenafvoer regelmatig reinigt, want op deze manier kun je een verstopt riool voorkomen. De reiniging kun je doen door een handje soda en minimaal een liter heet water in jouw keukenafvoer te doen.
  • Boomwortels: het kan zijn dat je bewust of onbewust in het verleden een boompje hebt geplant in de buurt van jouw riool. Indien deze boom door de jaren heen groeit, kunnen de wortels ook een oorzaak zijn van een verstopt riool. Wat deze wortels ook kunnen doen is jouw riool beschadigen vanwege de groei. Zulke gevallen dien je tijdig te identificeren, omdat een beschadigde riool veel werk met zich meebrengt. Dus wees ten alle tijden alert en heb veel kennis van jouw eigen huis. Bij de identificering van een klein probleempje in de riool, dien je meteen een professional in te schakelen.
  • Verkeerde aanleg: de manier hoe jij de buizen hebt geplaatst of heb laten plaatsen, kunnen ook een oorzaak zijn van een verstopt riool. Denk maar aan een riool die te veel haakse bochten of die veel T-stukken heeft. Naar onze ervaring kunnen die ook maken dat jouw riool verstopt kan raken.
  • Natte doekjes: je hebt vaker gehoord dat men zegt om geen maandverband, tampons en inlegkruisjes door het toilet te spoelen. Deze drie dingen zorgen ook voor een verstopt riool. Maar wat dacht je van make-up reinigingsdoekjes, babydoekjes en schoonmaakdoekjes? Deze zijn ook vochtige doekjes die ook voor riool verstoppingen kunnen zorgen. Denk dus goed na voordat je dingen door het toilet spoelt. Het enige wat wel door het toilet mag, is toiletpapier.
  • Het menselijk haar: mensen met lang haar hebben vaak te kampen met haaruitval. Ook wanneer zij hun haar wassen. Vaak genoeg zijn die mensen geneigd om het haar dan door de afvoer te laten spoelen in plaats van die in de vuilnisbak te deponeren. Wanneer je lang haar in één zet, kunnen klitten ontstaan. Deze klitten kunnen in een bosje haar zitten en komen in de riool terecht. Hierdoor kan water moeilijk of soms niet eens doorstromen. Dit is heel erg lastig, maar indien ook jij lang haar hebt is het raadzaam om al het haar dat uitgevallen is te deponeren in een vuilnisbak. Hierdoor voorkom je een verstopt riool, wat dus een prettig gevoel is.

  De twee belangrijkste dienstverleningen binnen de riool tak zijn:

  Verstopt riool Rotterdam

  Wij zijn een loodgietersbedrijf en zijn gevestigd in Rotterdam. De loodgieters die wij in dienst hebben, hebben al jaren ervaring in hun vak en hebben diverse problemen moeten oplossen in de praktijk. Hierdoor kunnen zij ook jou helpen met jouw probleem. Ons team aan loodgieters bekijkt het probleem vanuit diverse invalshoeken en zoeken steeds weer meer dan één manier op om problemen op te lossen. Daarnaast kunnen zij jou ook deskundig advies geven over hoe je het probleem in de toekomst kan voorkomen. Je verwacht wel dat je klantvriendelijke mensen inhuurt om de werkzaamheden thuis bij jou uit te voeren. Ook daaraan hebben wij gedacht! Wij letten altijd op onze loodgieters, omdat wij een duurzame relatie met jou willen hebben.

  Wees dus ten alle tijden alert als je een klein probleempje ontdekt in jouw riool. Maak in zulke gevallen direct contact met ons op. Wees dus gerust en bel maar voor een afspraak!

  Lees meer
  Call Now Button