• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopt riool

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE PROBLEMEN MET EEN VERSTOPT RIOOL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

   

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Heb je problemen met een verstopt riool?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  RIOOL ONTSTOPPEN

  Riool ontstoppen? Heeft u geprobeerd om zelfstandig riool verstopping te verhelpen zonder succes? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om uw rioolprobleem op te lossen.

  STANKOVERLAST VERMINDEREN

  Riool Stankoverlast? Worstelt u met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? LoodigieterinRotterdam is uw specialist voor het reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering. Wij werken snel en professioneel om de stank gauw te verminderen.

  ONDERHOUDSCONTRACT

  Onderhoudscontract voor uw riool? Wij hebben een landelijke dekking die binnen 24 uur bij u thuis kan zijn om het probleem snel en vakkundig op te lossen. U kunt middels een onderhoudscontract rekenen op een behoorlijke besparing in de onderhoudskosten. En dat is zo een rustgevende gedachte!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  VERSTOPT RIOOL

  De riool is een onderdeel van het huis welke ieder mens altijd nodig heeft. Ook jij dus. Indien deze niet aanwezig is, hebben resten geen plek om zich te verplaatsen waar zij dienen te horen. Heb jij je ooit eens afgevraagd wat er gedaan kunt worden wanneer deze verstopt is? Of heb jij momenteel last van een verstopt riool? Weet jij geen raad meer wat je moet doen en wie je het best kunt benaderen voor de beste oplossing? Vandaag is dan jouw gelukkige dag, omdat je op de plek bent voor de beste oplossing! Wees dus niet gestrest, maar maak vandaag nog een afspraak met ons loodgietersbedrijf. Hieronder kun je meer lezen over deze dienst die wij jou te bieden hebben alsook waarom wij de beste oplossing zijn voor jou.

  Lees meer