• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES
  010 - 307 64 21
Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van uw werkzaamheden, dan sturen wij u een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  WIE ZIJN WIJ

  Wij zijn al jarenlang de loodgieter van Rotterdam en omgeving. Wij beschikken over een ervaren team van loodgieters die iedere dag weer met veel plezier hun werk mogen doen. Op afspraak sturen wij onze loodgieters bij jou aan huis langs om je zo snel mogelijk te helpen. Voor spoedgevallen kun je ook bij ons terecht. Hiervoor zijn wij dag en nacht bereikbaar. Voor je het weet is een probleem opgelost en kun je weer rustig ademhalen.

  Onze diensten

  Het vak van een loodgieter is een breed begrip. Daarom is het belangrijk om te weten waarvoor je ons in kunt huren. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Door middel van cursussen en bijscholing zorgen wij er voor dat de kennis van onze werknemers op een hoog niveau blijft. Wij komen bij jou aan huis voor zowel het onderhoud als problemen. Onderstaand kun je direct zien waarvoor wij beschikbaar zijn.

   • Zie je een vochtplek op de muur, is de kelder volgelopen met water of is er een leiding gesprongen? Dan heb je last van een lekkage. Een lekkage dient z.s.m. te worden gerepareerd om verdere schade aan je huis te voorkomen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op, zodat een van onze loodgieters er voor kan zorgen dat de schade niet erger wordt.
   • Een verstopping kan op verschillende plekken voorkomen en is vaak erg vervelend. Je wilt het liefst dat de leidingen zo snel mogelijk weer stromen. Voor zowel een verstopping in de badkamer, in de keuken, in het toilet of elders in huis kun je vandaag nog met ons contact opnemen.
   • CV-ketel. Is de CV-ketel ermee opgehouden? Een loodgieter komt langs om hem te repareren. Voor je het weet ben je weer voorzien van warm water. Ook voor onderhoud aan de CV-ketel of het installeren van een nieuwe CV-ketel zijn onze loodgieters beschikbaar.
   • Aanleg badkamer. Toe aan een nieuwe badkamer? Het is belangrijk dat de leidingen en het sanitair op de juiste manier worden aangelegd. Dit is een leuk klusje voor een van onze loodgieters!

  Waar staan wij voor?

  Wij zijn pas tevreden als onze loodgieters bij jou thuis wegrijden en zij jullie met een glimlach uit kunnen zwaaien. Een loodgieter gaat dan ook nog niet weg als het probleem nog niet is opgelost. Bij ons staat kwaliteit, service, prijs en snelheid voorop. Naast dat wij een probleem snel voor een goede prijs oplossen zorgen wij er ook voor dat het probleem op de juiste manier wordt opgelost. Zo willen wij voorkomen dat het probleem zich binnen de kortste keren weer voordoet.

  Na een opdracht houden wij altijd een evaluatie gesprek met de klant over het opgeleverde resultaat. Wij zijn erg benieuwd naar de mening van de klant. Aarzel ook niet met enige feedback. Wij zien feedback als een mogelijkheid om onze service richting te klant verder te verbeteren. Op dit moment krijgen wij veel positieve berichten van onze klanten binnen en dit willen wij in de toekomst graag zo houden.

  Terug naar de homepage –> www.loodgieterinrotterdam.com

  plumber2

  Heb je problemen met de CV ketel, een lekkage of verstopping?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  Call Now Button