• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopping Rotterdam

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van verstoppingen?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  WC VERSTOPT

  Verstopping in de WC? Dat kan gebeuren! Vaak komt het door voorwerpen die niet in de WC doorgespoeld dienen te worden, maar dat is niet altijd het geval. Vind je dit een smerig karwei? Laat het dan aan ons over!

  VERSTOPTE AFVOER KEUKEN

  Verstopping in de keuken? Controleer eerst de buizen onder wasbak. Vaak verhelp je het zelf eenvoudig. Wanneer de verstopping toch erger is dan je had verwacht kun je altijd een professional inschakelen. Wij dus!

  ONSTOPPINGSBEDRIJF

  Elders een verstopping? Heb je niet in de WC of in de badkamer een verstopping maar juist ergens anders? Neem dan contact met ons op. Wij verhelpen het probleem snel en op een vakkundige en professionele manier.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstoppingen

  Verstoppingen zijn vervelende problemen omdat je belemmerd wordt in je dagelijkse bezigheden. LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het ontstoppen van al de verstopte pijpleidingen.


  Of het nou gaat om een sanitair, toilet of andere leidingen, wij lossen het voor je op. Geen zin om je handen vies te maken om je toilet te ontstoppen, laat het dan aan ons over!

  Ontstoppen

  Is er een leiding verstopt en veroorzaakt dit enorm rare, vreemde (maar vooral) stinkende luchtjes op? Dan wordt het hoog tijd om je leiding eens te ontstoppen. Het kan wel eens gebeuren dat een leiding verstopt raak. Dit kan komen door vastzittende restjes of het roesten of ‘ouder worden’ van de pijpleiding. Als dit gebeurd kan bijvoorbeeld het water dat wordt doorgespoeld niet meer weglopen. Als dit langere tijd blijft liggen in de pijp, dan veroorzaakt dit een stinkende lucht.

  Om iets te ontstoppen zijn veel professionele materialen nodig. Dit is niet iets wat je zelf kan doen. Je kunt jezelf wel wat meer behoeden voor een verstopping. Er is eigenlijk 1 handeling waar je op moet letten, en dat is:

  • Zorg dat je geen scherpe of grote materialen doorspoelt.

  Mocht je leiding verstopt zitten, dan kun je ons altijd bellen. Telefonisch zullen wij dan wat vragen stellen die ons helpen bij een effectieve aanpak.

  Verstopping toilet

  verstopping rotterdamNiet iedereen staat te popelen om een toilet te ontstoppen. Dit gaat vaak gepaard met een vies klusje in een smerige omgeving. Ook deze problemen lossen wij voor jou op. Geen zin om je handen vies te maken? Laat het dan aan ons over!

  Ook bij het toilet geldt, spoel geen dingen door die niet voor een toilet bedoeld zijn. Onze loodgieters maken vaak mee dat wanneer zij een toilet ontstoppen dat ze zien dat er vooral veel materiaal is doorgespoeld die er niet in hoort.

  Loodgieter Rotterdam

  Door de jarenlange ervaring van onze loodgieters is voor ons geen enkel probleem te groot. Wij zijn snel en effectief, maar vooral resultaat gericht. Wij zorgen er 100% voor dat jou verstopping is gemaakt zodra wij jouw huisdeur dicht doen. Bij ons betaal je niet de hoofdprijs. Wij brengen de kosten eerlijk in kaart en zijn geen ‘uurtje factuurtje’ bedrijf. Wil jij met een professioneel bedrijf in zee, die 24/7 voor je klaar staan en extreem vakkundig zijn? Bel dan vandaag nog naar 010 – 798 05 24.

  Onze dienstverlening bestaat uit:

  Lees meer
  Call Now Button