Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  plumber2

  Heb je last van verstoppingen?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  WC VERSTOPT

  Verstopping in de WC? Dat kan gebeuren! Vaak komt het door voorwerpen die niet in de WC doorgespoeld dienen te worden, maar dat is niet altijd het geval. Vind je dit een smerig karwei? Laat het dan aan ons over!

  VERSTOPTE AFVOER KEUKEN

  Verstopping in de keuken? Controleer eerst de buizen onder wasbak. Vaak verhelp je het zelf eenvoudig. Wanneer de verstopping toch erger is dan je had verwacht kun je altijd een professional inschakelen. Wij dus!

  ONSTOPPINGSBEDRIJF

  Elders een verstopping? Heb je niet in de WC of in de badkamer een verstopping maar juist ergens anders? Neem dan contact met ons op. Wij verhelpen het probleem snel en op een vakkundige en professionele manier.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstoppingen

  Verstoppingen zijn vervelende problemen omdat je belemmerd wordt in je dagelijkse bezigheden. LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het ontstoppen van al de verstopte pijpleidingen.

  Lees meer