Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE AFVOER?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een verstopte afvoer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  AFVOER VERSTOPT

  Afvoer verstopt? Een verstopte afvoer kan door verschillende dingen veroorzaakt zijn. Etensresten, vet of papier kunnen al zorgen voor een verstopte afvoer. Zelfs kleine dingen zoals zaadjes, kruimels en pitjes.

  AFVOER ONTSTOPPEN

  Afvoer onstoppen? Wil je de keuken of badkamer snel ontstoppen? Of een verstopte afvoer van je wasmachine of vaatwasser? Wij raden u aan om een vakman in te schakelen om te garanderen dat u snel van de problemen verlost bent.

  REPARATIE AFVOER

  Reparatie afvoer? Voor verstopping werkzaamheden van uw afvoer hanteren we speciale tarieven. Hiervoor werken we samen met andere rioleringsbedrijven om de klus zo snel mogelijk en professioneel voor u te klaren.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Afvoer verstopt

  Een ieder kan wel last hebben van afvoer verstoppingen. Ook jij dus! Is dit probleem reeds voorgekomen bij jou thuis? Of heb jij momenteel te kampen hiermee? Zoek jij naar meer informatie over dit probleem en eventueel assistentie van loodgieters? Je bent dan op het juiste adres! Lees hieronder maar mee over de ervaringen die onze loodgieters hebben meegemaakt tijdens hun jaren lange ervaringen en daarnaast ook redenen waarom wij de beste oplossing zijn voor jou!

  afvoer verstopt RotterdamAfvoer verstoppingen kun je aantreffen in de wasbak en in de badkamer. Wanneer je etensresten door laat spoelen in de wasbak, kunnen die maken dat de afvoer verstopt kan raken. Doe dit dus niet. In de badkamer kan jouw afvoer verstopt raken door het haar bijvoorbeeld. Vrouwen met prachtig lang haar wassen hun haar een keer in de week en het haar valt af. Deze komt terecht in de afvoer en kan door de jaren heen zich ophopen daarin. Hierdoor worden ook verstoppingen veroorzaakt. Ook zeepresten gooien wij mensen vaak genoeg in de afvoer. Deze kunnen ook voor verstoppingen zorgen. Heb jij ook last van afvoer verstoppingen en doe jij tenminste één van de drie punten in huis? Dan weet je al wat de oorzaak is geweest van de afvoer verstopping! Kleine verstoppingen kun je zelfstandig repareren. Wij leggen je dit hierna verder uit hoe dat kan geschieden. Deze kleine verstoppingen dien jij altijd regelmatig te repareren alvorens die erger worden. Indien die erger worden, ben je dan genoodzaakt om een loodgieter in te huren. Zij hebben de nodige kennis, ervaring en alle benodigde spullen in huis om dit probleem op te lossen voor jou.

   

  Wat je kunt doen tegen afvoer verstoppingen

  Je kunt voor dit probleem zelfstandig maatregelen treffen. Naar onze ervaring kun je:

  • Etensresten niet in de afvoer gooien.
  • De afvoer niet als een afvalbak gebruiken (bij deze gaat het niet alleen om het deponeren van etensresten)
  • Douchputjes en wasbakken reinigen

   

  Middelen tegen afvoer verstoppingen

  Er zijn daarnaast simpele middelen die je kunt gebruiken tegen afvoer verstoppingen. Deze zullen ervoor zorgen dat kleine afvoer verstoppingen gerepareerd worden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Heet water en soda: je kunt de soda in jouw afvoer doen. Het hoeft niet altijd te veel te zijn. Probeer bij de eerste keer maar met een handvol soda. Vervolgens dien je heet water te gooien in de afvoer. Wacht 5 minuten op het resultaat. Indien het probleem nog niet opgelost is, kun je ook gebruik maken van azijn. Gooi dan een kannetje azijn in de afvoer. Vervolgens gooi je minimaal een liter heet water in de afvoer om die verstopping te repareren.
  • Coca Cola: deze drank werkt verslavend op mensen, wellicht ook op jou, maar wist je dat die goed is tegen roest en verstoppingen? Tja, warme Coca Cola kun je gebruiken voor afvoer verstoppingen! Giet tenminste een halve liter warme Coca Cola in de afvoer. Vervolgens doe je minimaal een liter heet water erin. Wacht ongeveer 5 minuten op het resultaat. Let wel: deze manier is niet altijd van toepassing bij grote verstoppingen.
  • Ontstoppingsveer: indien je hebt opgemerkt dat de afvoer verstopping ergens ver ligt, kun je gebruik maken hiervan. Deze flexibele stalen kabel duw je door in de afvoer. Verder dien je die te draaien met de slinger. Dankzij de draaibeweging die je maakt met de slinger kan de verstopping losgemaakt worden. Om te testen of de verstopping daadwerkelijk gerepareerd is, gooi je voor de zekerheid weer minimaal een liter heet water in de afvoer.

   

  Afvoer verstopt Rotterdam

  De bovengenoemde voorbeelden en tips hebben wij jou gegeven op basis van onze ervaringen. Zo zie je dus dat je kleine afvoer verstoppingen ook zelfstandig kunt repareren. Indien je echt geen tijd hebt en wellicht bang bent om te experimenteren, kun je een loodgieter inschakelen om jou hiermee te assisteren. Ook hiervoor ben je bij ons terecht! Wij hebben speciale en ervaren loodgieters in huis die, naast de kleine afvoer verstoppingen, ook grote afvoer verstoppingen gedurende een korte tijd voor jou kunnen oplossen. Naast het loodgieterswerkzaamheden zorgen wij er ook voor dat jij een leuke samenwerking met ons zal hebben.

  Wacht dus niet totdat het probleem zich verergerd heeft, maar schakel ons direct in! Wij zijn gevestigd op Rotterdam en willen iedereen in Nederland van dienst zijn. Ons klantvriendelijke team is altijd bereid jou te helpen en jou daarnaast ook adviezen te geven hoe dit probleem in de toekomst niet meer zal voorkomen. Voel je goed, vrij en zelfverzekerd om zaken met ons te doen, want wij zijn de beste oplossing voor jouw afvoer verstopping!

  Terug naar de homepage

  Lees meer
  Call Now Button