Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE AFVOER?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een verstopte afvoer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  AFVOER VERSTOPT

  Afvoer verstopt? Een verstopte afvoer kan door verschillende dingen veroorzaakt zijn. Etensresten, vet of papier kunnen al zorgen voor een verstopte afvoer. Zelfs kleine dingen zoals zaadjes, kruimels en pitjes.

  AFVOER ONTSTOPPEN

  Afvoer onstoppen? Wil je de keuken of badkamer snel ontstoppen? Of een verstopte afvoer van je wasmachine of vaatwasser? Wij raden u aan om een vakman in te schakelen om te garanderen dat u snel van de problemen verlost bent.

  REPARATIE AFVOER

  Reparatie afvoer? Voor verstopping werkzaamheden van uw afvoer hanteren we speciale tarieven. Hiervoor werken we samen met andere rioleringsbedrijven om de klus zo snel mogelijk en professioneel voor u te klaren.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Afvoer verstopt

  Een ieder kan wel last hebben van afvoer verstoppingen. Ook jij dus! Is dit probleem reeds voorgekomen bij jou thuis? Of heb jij momenteel te kampen hiermee? Zoek jij naar meer informatie over dit probleem en eventueel assistentie van loodgieters? Je bent dan op het juiste adres! Lees hieronder maar mee over de ervaringen die onze loodgieters hebben meegemaakt tijdens hun jaren lange ervaringen en daarnaast ook redenen waarom wij de beste oplossing zijn voor jou!

  Lees meer
  Call Now Button