Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE WC?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een verstopte WC?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  WC ONDERHOUD

  WC onderhouden? Je kunt kosten uitsparen door een verstopping in je toilet zelf op te lossen. Echter krijg je te maken met veel hogere
  kosten als de leidingen zijn beschadigd. Wees daarom verstanding en schakel tijdig een vakman in.

  WC ONTSTOPPEN

  WC ontstoppen? Als uw WC verstopt zit, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Een goede loodgieter zal uw verstopping in de meeste gevallen binnen een half uur hebben verwijderd.

  TOILET LEIDING ONTSTOPPEN

  Toilet leiding ontstoppen? Als u merkt dat uw verstopping nog steeds niet verdwenen is dan heeft u geen andere keuze dan de loodgieter te bellen voor grondige controle. Het kan dat de verstopping zich dan diep in de WC-hals of zelfs in de leiding bevindt.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstopte WC

  Het is misschien niet eens zo erg wanneer je bent gaan urineren. Dan valt het nog mee. Niet dat het makkelijk zal zijn maar het is nog lang niet zo erg als wanneer je een grote behoefte hebt gedaan. Misschien raad jij nu al waarover het gaat. Precies ja, het gaat over een verstopte WC. Daar staat geen van ons op te wachten. Vooral niet na een grote behoefte. Hoe pak jij dat nou aan? Want je kan je ook niet makkelijk verschonen met toilet papier en die in de WC gooien. Hier zijn er een paar tips hoe jij om kunt gaan met deze situatie.

  Verschonen.

  Na jouw behoefte gedaan te hebben ga jij jou moeten verschonen. Je gaat moeten voorkomen dat er veel meer troep in de WC terecht komt. Toilet papier erin doen kun jij vermijden. Je kunt het apart zetten in een kleine vuilniszak, die goed sluiten en in de ton doen. Vochtige doekjes gebruiken is ook een optie bij deze. Ook zou jij jou kunnen wassen met de douche.

  Materiaal dat nodig is voor het ontstoppen van een WC.

  • Rubberen handschoenen.

  • Genoeg krant of dweilen die water kunnen opzuigen.

  • Emmer.

  • Schep.

  • Plopper.

  • Baksoda.

  • Azijn.

  • Klerenhanger van draad.

  Hierboven zijn er nog maar net de basis spullen die nodig zijn voor het ontstoppen van een WC. Vaak genoeg is het moeilijk om te weten wat de oorzaak precies is en waar het precies is. Ondanks jij alles in huis zou kunnen hebben is het toch mogelijk dat het een zoektocht is. Daar komen wij straks op terug. nu gaan wij even kijken hoe om te gaan met het materiaal zodat de verstopping verholpen kan worden.

  Hier volgen een paar stappen die jij kunt volgen om de WC te ontstoppen. Dat moet met behulp van bovengenoemde materialen.

  1. Doe jouw handschoenen aan.

  2. Zet voldoende papier of doeken rondom de WC pot.

  3. Schep zoveel mogelijk wat er in de WC zit. Zodat het leeg wordt.

  4. Spoel vooral niet nog een keer door. Het kan alleen maar erger worden.

  5. Gooi heet water in de WC. Wanneer dit niet in een keer gaat kan je het herhalen.

  6. Als het niet alleen met heet water lukt kun jij voordat je heet water in erin gooit eerst baksoda ingooien en laten inwerken. Vervolgens gooi jij dan heet water in de WC. Het zou hier ook nodig kunnen zijn dat je het gaat moeten herhalen voordat jij resultaat ziet.

  7. Het is mogelijk om bijtende stoffen in de WC te gooien. Dit kan nog wat uren duren voordat het werkt. Het is namelijk zo dat het opgehoopte vuil moet oplossen.

  8. De klerenhanger. Deze kun jij los vouwen. Die steek je in de opening totdat je het opgehoopte vuil voelt. Die moet jij proberen weg te stoten met jouw hanger totdat het losraakt. Wat een opluchting zal het zijn wanneer het los is.

  9. Losschroeven van de pot. Dit kan het beste zijn. Let erop dat je heel nauwkeurig werkt bij het los schroeven van de pot omdat het ook zou kunnen gebeuren dat de WC kapot kraakt. Dat willen wij allemaal voorkomen. In ieder geval is dit ook een oplossing. Wanneer de verstopping via deze weg is ontdekt kun je de pot terug schroeven.

  10. Soms is de verstopping verder dan de pot zelf. Dan moet de pot losgeschroefd worden en gaan we de klerenhanger weer gebruiken. Dit gebeurd meer bij verstoppingen waar het probleem in de pijp ligt.

  11. Dit is de laatste en de beste die tip die jij kunt aannemen. Bellen naar de Zakelijke dienstverlening is het bested at jij kunt doen. Jij hebt hier te maken met professionele mensen die jou kunnen garanderen dat jouw WC binnen korte tijd weer normaal doorspoelt.

  Verstopte WC Rotterdam

  Verstopte WC RotterdamEr zijn heel veel punten opgenoemd hoe jij jouw WC zou kunnen ontstoppen. Maar je hebt ook kunnen zien dat het bellen naar de Zakelijke dienstverlening het beste is. Jij hoeft dan niet eerst te ontdekken welke procedure wel of niet zou werken bij jouw verstopte WC. Zij kunnen jouw WC los schroeven zonder er schade aan te brengen. Ook alle troep dat erbij hoort is bij hun geen probleem. Dat komt doordat zij alle materiaal hebben om die schoon te krijgen. Heel veel succes met het bellen naar de Zakelijke diensten.

  Lees meer
  Call Now Button