• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopte WC

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE WC?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  plumber2

  Heb je last van een verstopte WC?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  WC ONDERHOUD

  WC onderhouden? Je kunt kosten uitsparen door een verstopping in je toilet zelf op te lossen. Echter krijg je te maken met veel hogere
  kosten als de leidingen zijn beschadigd. Wees daarom verstanding en schakel tijdig een vakman in.

  WC ONTSTOPPEN

  WC ontstoppen? Als uw WC verstopt zit, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Een goede loodgieter zal uw verstopping in de meeste gevallen binnen een half uur hebben verwijderd.

  TOILET LEIDING ONTSTOPPEN

  Toilet leiding ontstoppen? Als u merkt dat uw verstopping nog steeds niet verdwenen is dan heeft u geen andere keuze dan de loodgieter te bellen voor grondige controle. Het kan dat de verstopping zich dan diep in de WC-hals of zelfs in de leiding bevindt.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstopte WC

  Het is misschien niet eens zo erg wanneer je bent gaan urineren. Dan valt het nog mee. Niet dat het makkelijk zal zijn maar het is nog lang niet zo erg als wanneer je een grote behoefte hebt gedaan. Misschien raad jij nu al waarover het gaat. Precies ja, het gaat over een verstopte WC. Daar staat geen van ons op te wachten. Vooral niet na een grote behoefte. Hoe pak jij dat nou aan? Want je kan je ook niet makkelijk verschonen met toilet papier en die in de WC gooien. Hier zijn er een paar tips hoe jij om kunt gaan met deze situatie.

  Lees meer