Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE GOOTSTEEN?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VERSTOPPING

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een verstopte gootsteen?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  Gootsteen ontstoppen? Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Etensresten en vet zijn de voornaamste boosdoeners. Lukt het zelf niet om de gootsteen te ontstoppen? Dan kun je alsnog contact opnemen met de vakman in jouw regio.

  CV KETEL ONDERHOUD

  Gootsteen installatie? Het installeren van een gootsteen is eenvoudige procedure om uit te voeren. Het is dus aangeraden dat u een professional inschakelt hiervoor. Hierdoor zal het schoonmaken van de gootsteen in de toekomst aanzienlijk vereenvoudigen zijn in het geval van verstopping.

  CV KETEL STORING

  Vrijblijvend advies ?Wil je zelfstandig een gootsteen of afvoer ontstoppen? Blijft het na jou moeite even erg verstopt. Lost een ontstopper ook niks op? Bel dan onze loodgieter. Als je zelfstandig jouw gootsteen werkzaamheden wilt uitvoeren kunnen we je ook vrijblijvend adviseren

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  VERSTOPTE GOOTSTEEN

  Heel lastig kan dat zijn. Zo een verstopte gootsteen. Ik denk niet dat een ieder daar op staat te wachten. Vooral niet wanneer jij zo druk bezig bent de boel schoon te wassen. Dan kan jij nou niet weer te maken hebben met een verstopte gootsteen toch? Gelukkig maar dat het verholpen kan worden. Er zijn heel wat manieren daarvoor. Hieronder kun jij zien hoe dat kan.

  1. Kokend water

  Verstopte-gootsteen-RotterdamDit is heel makkelijk en helemaal niet duur. Doe een pot of ketel met water op vuur. Terwijl het water bezig is te koken kun jij alvast water uit de gootsteen halen met een schep. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel water erin zit. Wanneer jij klaar bent hiermee kijk je of het water al aan het koken is. Wanneer het zover is giet je het water in de gootsteen. Er zouden wat bellen blaasjes uit het afvoergaatje moeten komen. Zie je die nog niet? Geen probleem. Het kan nog even duren. Soms moet je deze handeling herhalen voordat je resultaat ziet.

  1. Zout erbij.

  Wanneer het bovenstaande niet is gelukt, kun jij voordat je heet water erin gooit eerst zout in het afvoergaatje doen. Voor de rest zou je dit ook een paar keer moeten herhalen voordat je resultaat ziet.

  1. Bakpoeder en azijn

  Ook bij deze methode moet jij eerst het water uit de gootsteen halen. Doe eerst wat bakpoeder in de afvoer gevolgd door azijn. Laat het 15 minuten staan voordat je heet water erin gooit. Aan het begin ga je eerst wat bellen blaasjes tot schuim zien. Maar ook dit gaat rusten. Geen nood dus. Indien je na de eerste keer nog geen resultaat ziet mag je het weer herhalen.

  1. Ontstopper

  Als bovengenoemde combinaties niet succesvol zijn in het ontstoppen van je gootsteen, pak dan een gewone huishoudelijke zuiger. Als u een dubbele gootsteen heeft, verzegelt u eerst de tweede zijde met een natte doek of een stopper. U moet een goede sluiting rondom de ontstopper creëren. Plaats de ontstopper stevig over de afvoer en druk het een aantal keren krachtig in. Wanneer het is gelukt gooi je er heet water in om de afvoer goed af te spoelen.

  1. Waterslot of sifon.

  Het kan nodig zijn om de sifon van uw keuken uitlaat open te maken om de klomp te verwijderen. De sifon bevindt zich ter hoogte van de bocht van de afvoerpijp onder de gootsteen, meestal in een kast. Plaats een pan of emmer onder de afvoer om water of vuil op te vangen dat eruit kan vallen. Maak de sifon los van de afvoerpijp en ruim alles op wat vastzit.

  1. Cola.

  Probeer nadat de gootsteen leeg is gehaald een flesje cola door de afvoer te spoelen. Let er wel op dat dit niet bij een zware verstopping werkt. Het is heel handig om zo een simpel huismiddeltje te kunnen gebruiken.

  1. Loodgieters slang of vijzel.

  Door alle pijpen los te maken kun jij met deze slang in de opening van de pijp steken totdat je het vuil hebt ontdekt. Dit alles gaat met gevoel. Want het kan ook zo zijn dat je had gedacht iets te hebben gevoeld. Maar helaas was het geen vuil maar een bocht die de pijp maakte. Dit is meer een oplossing voor verstoppingen in pijpen die in muren lopen.

  1. Klerenhanger.

  Dit is misschien niet zo lang als de slang van de loodgieter maar het is wel lang genoeg om het verstopte te reiken. Vouw een draad klerenhanger los. Steek hem in de opening van de afvoer en maak heen en weer bewegingen. Dit kan ervoor zorgen dat het vuil losraakt en verder stroomt. Voeg hier ook dezelfde werkwijze toe als bij de loodgieters slang of vijzel.

  Verstopte gootsteen Rotterdam

  Het is heel handig om dit alles zelf te doen. Maar de consequenties zijn ook voor jezelf. Je kan het ook makkelijker maken voor jezelf. Want er zijn heel wat oplossingen maar hoe weet jij nou of het gaat werken of niet? Dat kan door contact te maken met Verstopping Rotterdam voor al jouw verstopte gootsteen problemen. Jij hoeft dan niet te gaan ontdekken welke oplossing het beste is voor jouw verstopte gootsteen. Zij doen al het werk en vanwege hun ervaringen weten ze al wat de beste oplossing is. Zij hebben ook alle nodige gereedschappen.

  Lees meer
  Call Now Button