• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Verstopte wastafel

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE WASTAFEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VERSTOPPING

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  24/7 BEREIKBAAR

  Loodgieterinrotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je las van een verstopte wastafel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  Afvoer wastafel reinigen? Wij geven een grondige schoonmaakbeurt. Het maakt niet uit waar van de wasbak de verstopping zich bevindt we bieden jou de perfecte oplossing aan.

  CV KETEL ONDERHOUD

  Wastafel controle? Wees verstandig en maak tijdig contact voor hulp om schade aan uw riolering te voorkomen. Bij de controle delen we de mogelijke oorzaken van de wastafel afvoer verstopping, zo kunt u hiermee rekening houden. Neem vrijblijvend contact op met ons voor professioneel advies.

  CV KETEL STORING

  Afvoer wasbak ontstoppen? Is de afvoer van jou wasbak verstopt of een andere plek in huis? Dat probleem wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij passen de nodige technieken toe om dit probleem zo effectief mogelijk voor u op te lossen

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van wastafels. 

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstopte wastafel

  Een verstopte wastafel kan verschillende oorzaken hebben. Het kunnen etensresten zijn, haren, vuil, zeepresten of opgehoopte vet. Het maakt niet zoveel uit wat de oorzaak eigenlijk is. De oplossing moet er zijn. Anders blijf je met een verstopte wasbak zitten en dat is heel lastig. Hoe los jij zo een verstopping op? Daar zijn er natuurlijk verschillende manieren. Afhankelijk van de aard van verstopping. Maar ook de bouw van zo een afvoer speelt een rol. Hieronder zijn er een paar tips en ideeën om het water weer makkelijk uit de afvoer te laten lozen.

  Lees meer
  Call Now Button