Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE WASTAFEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VERSTOPPING

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  24/7 BEREIKBAAR

  Loodgieterinrotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  plumber2

  Heb je las van een verstopte wastafel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  Afvoer wastafel reinigen? Wij geven een grondige schoonmaakbeurt. Het maakt niet uit waar van de wasbak de verstopping zich bevindt we bieden jou de perfecte oplossing aan.

  CV KETEL ONDERHOUD

  Wastafel controle? Wees verstandig en maak tijdig contact voor hulp om schade aan uw riolering te voorkomen. Bij de controle delen we de mogelijke oorzaken van de wastafel afvoer verstopping, zo kunt u hiermee rekening houden. Neem vrijblijvend contact op met ons voor professioneel advies.

  CV KETEL STORING

  Afvoer wasbak ontstoppen? Is de afvoer van jou wasbak verstopt of een andere plek in huis? Dat probleem wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij passen de nodige technieken toe om dit probleem zo effectief mogelijk voor u op te lossen

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstopte wastafel

  Een verstopte wastafel kan verschillende oorzaken hebben. Het kunnen etensresten zijn, haren, vuil, zeepresten of opgehoopte vet. Het maakt niet zoveel uit wat de oorzaak eigenlijk is. De oplossing moet er zijn. Anders blijf je met een verstopte wasbak zitten en dat is heel lastig. Hoe los jij zo een verstopping op? Daar zijn er natuurlijk verschillende manieren. Afhankelijk van de aard van verstopping. Maar ook de bouw van zo een afvoer speelt een rol. Hieronder zijn er een paar tips en ideeën om het water weer makkelijk uit de afvoer te laten lozen.

  Lees meer