Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE WASTAFEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VERSTOPPING

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  24/7 BEREIKBAAR

  Loodgieterinrotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je las van een verstopte wastafel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  CV KETEL DEFECT

  Afvoer wastafel reinigen? Wij geven een grondige schoonmaakbeurt. Het maakt niet uit waar van de wasbak de verstopping zich bevindt we bieden jou de perfecte oplossing aan.

  CV KETEL ONDERHOUD

  Wastafel controle? Wees verstandig en maak tijdig contact voor hulp om schade aan uw riolering te voorkomen. Bij de controle delen we de mogelijke oorzaken van de wastafel afvoer verstopping, zo kunt u hiermee rekening houden. Neem vrijblijvend contact op met ons voor professioneel advies.

  CV KETEL STORING

  Afvoer wasbak ontstoppen? Is de afvoer van jou wasbak verstopt of een andere plek in huis? Dat probleem wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij passen de nodige technieken toe om dit probleem zo effectief mogelijk voor u op te lossen

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van wastafels. 

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Verstopte wastafel

  Een verstopte wastafel kan verschillende oorzaken hebben. Het kunnen etensresten zijn, haren, vuil, zeepresten of opgehoopte vet. Het maakt niet zoveel uit wat de oorzaak eigenlijk is. De oplossing moet er zijn. Anders blijf je met een verstopte wasbak zitten en dat is heel lastig. Hoe los jij zo een verstopping op? Daar zijn er natuurlijk verschillende manieren. Afhankelijk van de aard van verstopping. Maar ook de bouw van zo een afvoer speelt een rol. Hieronder zijn er een paar tips en ideeën om het water weer makkelijk uit de afvoer te laten lozen.

  Verstopte-wastafel-RotterdamDe verschillende materialen die nodig zijn om een wastafel te ontstoppen:

  • de plopper.
  • de ontstoppingsveer.
  • chemische ontstoppingsmiddelen.

  De verschillende manieren om een wastafel te ontstoppen met de bijbehorende materialen.

  • Heet water en azijn.

  Giet heet water in de afvoer opgelost met soda en azijn. Let er wel op dat het kan bruisen en dat er water kan spatten. Houdt jouw gezicht daarom op een afstand. Niemand wilt nou opgeloste azijn met soda in zijn of haar ogen. Het is heel gevaarlijk.

  • De plopper.

  In alle supermarkten en bouwmaterialen kun jij zo een plopper vinden. Houdt de plopper op de afvoer. Zorg ervoor dat het potdicht is en er geen kiertje is. Druk de plopper een paar keer op en neer. Dat zorgt ervoor dat het opgehoopte vuil wordt doorgeduwd en losraakt. Herhaal dit een paar keer. Soms moet je ook wel harder drukken. Stevige armen zijn heel handig hier.

  • Afvoer schoonmaken.

  Een schoonmaakbeurt is vaak genoeg de simpelste oplossing. Doe de afvoer los. Houdt daarbij wel rekening met alle troep dat erbij komt kijken. Haal dus alles dat in de weg staat. Maak de ruimte vrij en houdt ook lege emmers gereed. De lege emmers kunnen heel handig zijn bij water dat eventueel lekt of vrijkomt bij het losraken van de afvoer. Het vuil in zo een afvoer kan heel verrassend zijn. Soms gebeurt het zelfs dat er harde vuil in zit. Dat is vuil dat door de tijd heen is gaan harden. Een scherp voorwerp is bij deze dus de beste hulpmiddel om het lost e krijgen. Na zo een schoonmaak kun je weer alles makkelijk koppelen.

  • De ontstoppingsveer.

  Soms gebeurt het ook wel dat de verstopping verder in de afvoer ligt. Dat wilt zeggen dat het losmaken van de sifon niet de oplossing is. De ontstoppingsveer is heel lang en kan verder in de afvoerpijp. Dat zit meestal in de muur of in de grond. Gevoel is hier heel belangrijk. Omdat er ook bochten kunnen zijn moet jij die bij het steken met zo een veer kunnen aanvoelen. De veer duw je zover totdat je het opgehoopte vuil voelt. Wanneer je het hebt gevoeld ga je dan op en neer schuiven met de veer. Dit kan je doen totdat het vuil losraakt. Soms gaat dit ook niet in een keer. Maar door dit herhaaldelijk te doen gaat het lukken.

  • Chemische middelen kopen bij de drogist of bouwmaterialen zaak.

  Er zijn van de klaargemaakte chemische middelen. Die worden in flessen verkocht. Let goed op de bijsluiter. Soms is het al opgelost maar soms moet het nog opgelost worden. Op de bijsluiter staat ook aangegeven voor hoelang jij zo een spul moet laten inwerking. Het heft namelijk vretende stoffen. Dit zorgt ervoor dat het opgehoopte vuil makkelijk opgelost kan worden. Let er wel op dat het laten werken van zo een middel niet vlug is. Bij sommigen duurt het zelfs 24 uur voordat het werkt. Geduld is hier dus een schone zaak. Waarmee jij dan ook rekening moet houden is het gebruik van jouw water. Dat wilt zeggen dat je verstoken bent van die ene wastafel totdat het spul is ingewerkt en is weggespoeld.

  Verstopte wastafel Rotterdam

  • De vakman opbellen.

  Om jezelf dit alles te besparen kun jij het heel makkelijk doen. Bel de vakman op en hij kan je met de verstopping verhelpen. Zij kunnen jou de beste raad geven en hebben ervaring waardoor je niet weer hoeft na te gaan hoe je die gaat oplossen. Loodgieter Rotterdam is een van de beste vakmannen op dit gebied. Behalve hun goede service weten zij ook wat de gevolgen kunnen zijn. Na het ontstoppen merk jij niet eens dat er ooit een verstopping was.

  Van al de mogelijkheden hierboven opgenomen zien wij dat het bellen naar de Loodgieter Rotterdam het beste is. Geen enkele hoofdpijn meer omtrent de verschillende methoden en of het nou gaat werken of niet.

  Lees meer
  Call Now Button