Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE BEHOEFTEN AAN EEN RIOOL REINIGING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgieters markt. We beschikken over alle benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je behoeften aan een riool reiniging?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  RIOOL CONTROLE

  Controle riool? Wilt u regelmatig de status van uw leidingen naar het gemeentelijk riool controleren laten controleren? Wij hebben deskundige medewerkers in dienst om te assisteren, zij weten alles van riool reiniging.

  RIOOL ONTSTOPPEN

  Ontstoppen riool? Zeep- en vetresten veroorzaken de meeste verstoppingen doordat ze zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoerbuis. Deze verstoppingen kunnen we direct verhelpen door het frezen en/of doorspuiten van uw rioolleiding.

  RIOOL REPARATIE

  Riool reparatie? Als u nu een kleine reparatie wilt doen, de leidingen wilt aanleggen, omleidingen of de gehele vervanging van uw riool, LoodgieterinRotterdam draait er z’n hand niet voor om. Wij kunnen het riool voor u repareren of zelfs vervangen wanneer dat echt nodig is.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Riool reiniging

  Elk individu dient zijn of haar riool tijdig te reinigen. Op die manier kun je riool verstoppingen voorkomen. Een riool verstopping wordt erg lastig ervaren door de mens, maar vaak zij wij de veroorzaker hiervan. Als mens dien je altijd alert te zijn wat je allemaal in jouw afvoer laat, want vaak staan we er niet bij stil dat de kleine dingen voor verstoppingen kunnen zorgen in onze riool. Wij zullen het hier hebben over de manier hoe jij jouw eigen riool kunt reinigen en indien je die niet zelf wenst te doen, zijn onze loodgieters altijd beschikbaar om jou te helpen daarmee. Lees dus lekker mee om een beter beeld hiervan te krijgen!

  Op welke wijze kun je zelfstandig jouw riool reinigen?

  Riool reiniging RotterdamEr zijn diverse en simpele manieren hoe jij jouw riool kunt reinigen. Vaak genoeg zal je wel geneigd zijn om dure middelen aan te schaffen voor de reiniging van jouw riool, maar dat hoeft niet altijd. De dure middelen zijn meestal eerder van toepassing wanneer jouw riool verstopt raakt en je die dient te ontstoppen en nadien weer te reinigen. Een verstopping van jouw riool hoeft niet te gebeuren als je die een tijdige en grondige reiniging geeft. Je kunt in dit geval het volgende doen:

  • Maak gebruik van azijn en heet water: azijn is een goedkoop middel dat wij vaak in huis hebben. Het is zeer sterk en helpt graag bij reinigingen. Zo kun je ook voor de reiniging van jouw riool gebruik maken hiervan. Giet een kannetje azijn in jouw afvoer en wacht zo een vijf minuten. In de tussentijd kun je minimaal een liter water opkoken. Indien het water al heet genoeg is, giet je het dan ook in jouw afvoer.
  • Maak gebruik van baking soda en heet water: baking soda wordt vaak gebruikt in de keuken. Deze is meestal van belang wanneer je cake bakt, omdat het bestemd is voor het rijzen. Het is een soort fijne poeder dat je ook kunt gebruiken voor de huishouding. In dit geval het reinigen van jouw afvoer. Je kunt als eerst heet water opkoken. Indien deze heet is geworden, zet je een handvol soda in de afvoer en nadien giet je het heet water erin. Ook op die manier kun je jouw riool schoon houden en verstoppingen voorkomen.
  • Maak gebruik van warme Coca Cola en heet water: je zal wel vaker gehoord hebben dat warme Cola goed is tegen roest, maar wist je dat het ook te gebruiken is voor de reiniging van jouw riool? Je kunt een liter warme Cola in jouw afvoer doen en een paar minuten wachten. Voor een beter resultaat kun je in de tussentijd water opkoken en het nadien in jouw afvoer gieten. Deze manier is ook een goedkope manier voor een gezonde riool.
  • Maak gebruik van hoge druk: een laatste simpele manier is om jouw riool met een hoge druk machine door te spoelen. Op die manier zullen resten met een hoge snelheid wegspoelen. Ga maar na, een hoge druk machine is vaak wel prijzig voor enkele van ons. Daarom is het beter om tenminste de drie bovengenoemde manieren te gebruiken in jouw huis.

   

  Zo zie je dat water, vooral heet water, goed is voor de reiniging van jouw riool. Dit hebben onze loodgieters in de praktijk mogen ervaren. Ons team heeft al jaren lang ervaring in hun vak en weten daarom precies hoe ze soortgelijke problemen moeten oplossen. Indien jij de durf niet hebt om jouw eigen riool te reinigen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij assisteren onze (potentiële) klanten graag in hetgeen zij opgelost willen hebben in de huishouding. Tijdens kleine reinigingen kun je die wel zelfstandig doen in huis, maar indien je alle riolen in jouw huis wenst te reinigen is het best wel raadzaam om een loodgieter in te huren. Zoals wij dus!

  Riool reiniging Rotterdam

  Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Rotterdam. Ook wij willen jou helpen met de reiniging van jouw riool. Wat wij jou kunnen garanderen is een goede en klantvriendelijke service. Wij zoeken meer dan één manier om jouw probleem op te lossen. Met andere woorden zijn wij zo ervaren genoeg dat we altijd een plan B hebben. Wees dus niet gestrest of bang, maar schakel ons vandaag nog in voor assistentie. Wij hebben de juiste en de beste mensen en tools in huis, waarbij wij ernaar streven om jouw probleem zo snel als mogelijk op te lossen. Een samenwerking met ons aangaan brengt dus voor jou alleen maar voordelen met zich mee!

  Lees meer
  Call Now Button