Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE BEHOEFTEN AAN EEN RIOOL REINIGING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgieters markt. We beschikken over alle benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Heb je behoeften aan een riool reiniging?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  RIOOL CONTROLE

  Controle riool? Wilt u regelmatig de status van uw leidingen naar het gemeentelijk riool controleren laten controleren? Wij hebben deskundige medewerkers in dienst om te assisteren, zij weten alles van riool reiniging.

  RIOOL ONTSTOPPEN

  Ontstoppen riool? Zeep- en vetresten veroorzaken de meeste verstoppingen doordat ze zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoerbuis. Deze verstoppingen kunnen we direct verhelpen door het frezen en/of doorspuiten van uw rioolleiding.

  RIOOL REPARATIE

  Riool reparatie? Als u nu een kleine reparatie wilt doen, de leidingen wilt aanleggen, omleidingen of de gehele vervanging van uw riool, LoodgieterinRotterdam draait er z’n hand niet voor om. Wij kunnen het riool voor u repareren of zelfs vervangen wanneer dat echt nodig is.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Riool reiniging

  Elk individu dient zijn of haar riool tijdig te reinigen. Op die manier kun je riool verstoppingen voorkomen. Een riool verstopping wordt erg lastig ervaren door de mens, maar vaak zij wij de veroorzaker hiervan. Als mens dien je altijd alert te zijn wat je allemaal in jouw afvoer laat, want vaak staan we er niet bij stil dat de kleine dingen voor verstoppingen kunnen zorgen in onze riool. Wij zullen het hier hebben over de manier hoe jij jouw eigen riool kunt reinigen en indien je die niet zelf wenst te doen, zijn onze loodgieters altijd beschikbaar om jou te helpen daarmee. Lees dus lekker mee om een beter beeld hiervan te krijgen!

  Lees meer