Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE BEHOEFTEN AAN EEN RIOOL INSPECTIE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  plumber2

  Heb je behoeften aan een riool inspectie?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  RIOOLPROBLEMEN TRACEREN

  Rioolproblemen traceren? Heb je een terugkerende rioolverstopping? Stankoverlast? Wij brengen via camera’s aan het licht hoe een leidingstelsel eraan toe is. Met dit systeem hoeven we niet te graven en krijgt u een rapport met videobeelden en foto’s.

  RIOOLINSPECTIE MET ROOKDETECTIE

  Rioolinspectie met rookdetectie? Loodgieterinrotterdam kan met rookdetectie in kaart brengen wat de oorzaken zijn van lekkages en stankoverlast. Het voordeel is dat we geen muren, vloeren, leidingen en rioleringen hoeven open te breken.

  RIOLERING VERVANGEN

  Riolering vervangen? Een kapotte riolering kan vaak de oorzaak zijn van lekkage en wateroverlast. Dit kan soms snel en effectief opgelost worden door rioolreiniging. Maar als uw riool verkeerd aangelegd is of riool gebroken dan is het vaak noodzakelijk uw riolering te laten vervangen of om een nieuwe aan te leggen

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Riool inspectie

  Ben jij bekend met de “riool inspectie” dienst van ons? Weet jij wellicht niet hoe belangrijk het is wanneer jij jouw riool laat inspecteren door professionals van een loodgietersbedrijf? Wij kunnen je meer hierover vertellen. Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf en streven ernaar om onze klanten zo gauw als mogelijk te dienen en hun problemen ook zo gauw als mogelijk op te lossen. Lees hieronder maar mee waarom riool inspectie in elke huishouding van belang is en waarom wij de beste oplossing zijn voor jou.

  Lees meer