Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE BEHOEFTEN AAN EEN RIOOL INSPECTIE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je behoeften aan een riool inspectie?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  RIOOLPROBLEMEN TRACEREN

  Rioolproblemen traceren? Heb je een terugkerende rioolverstopping? Stankoverlast? Wij brengen via camera’s aan het licht hoe een leidingstelsel eraan toe is. Met dit systeem hoeven we niet te graven en krijgt u een rapport met videobeelden en foto’s.

  RIOOLINSPECTIE MET ROOKDETECTIE

  Rioolinspectie met rookdetectie? Loodgieterinrotterdam kan met rookdetectie in kaart brengen wat de oorzaken zijn van lekkages en stankoverlast. Het voordeel is dat we geen muren, vloeren, leidingen en rioleringen hoeven open te breken.

  RIOLERING VERVANGEN

  Riolering vervangen? Een kapotte riolering kan vaak de oorzaak zijn van lekkage en wateroverlast. Dit kan soms snel en effectief opgelost worden door rioolreiniging. Maar als uw riool verkeerd aangelegd is of riool gebroken dan is het vaak noodzakelijk uw riolering te laten vervangen of om een nieuwe aan te leggen

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Riool inspectie

  Ben jij bekend met de “riool inspectie” dienst van ons? Weet jij wellicht niet hoe belangrijk het is wanneer jij jouw riool laat inspecteren door professionals van een loodgietersbedrijf? Wij kunnen je meer hierover vertellen. Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf en streven ernaar om onze klanten zo gauw als mogelijk te dienen en hun problemen ook zo gauw als mogelijk op te lossen. Lees hieronder maar mee waarom riool inspectie in elke huishouding van belang is en waarom wij de beste oplossing zijn voor jou.

  Redenen waarom riool inspectie van belang is

  Riool inspectie RotterdamHet is heel erg belangrijk dat jij jouw riool laat inspecteren door een professionele loodgieter, omdat je dient te weten over de stand van zaken van de riool buizen. Wat wij hiermee bedoelen is dat het vaak nodig is dat vervanging van de buizen na jaren moet plaatsvinden. Buizen zijn naar onze mening en ervaring niet altijd zo sterk, maar na jaren kunnen die ook beschadigd worden bijvoorbeeld. De beschadiging van riool buizen kan bijvoorbeeld plaatsvinden door de groei van boomwortels, vervuiling en verzakking.

  • Boomwortels: Wellicht stond je jaren terug er niet bij stil dat boomwortels voor beschadigingen kunnen zorgen van jouw riool buizen, dus plantte je een boompje naast het huis en toevallig naast de riool. Door de jaren heen is de boom gegroeid en zo ook de wortels. In zulke gevallen raken de buizen vaak beschadigd.
  • Vervuiling: in de praktijk hebben wij ook veel gevallen meegemaakt waarbij onze klanten hun riool niet tijdig gingen reinigen. Zodoende is er vuil in de rioolbuizen achtergebleven, waardoor verstoppingen zijn ontstaan. Een verstopping zal je best wel als een last ondervinden en daarom dien jij tijdig op de hoogte te zijn hoe het zit met jouw riool.
  • Verzakking: door de jaren heen gaan bijvoorbeeld veel trucks langs jouw woning en dit kan voor verzakkingen van de bodem zorgen. Dit heb jij dan niet veroorzaakt, maar ook hiervoor dien jij voorzorgsmaatregelen te treffen.

   

  Zoals je de drie bovengenoemde punten hebt gelezen, zie je dat er redenen zijn waarom je altijd op de hoogte moet zijn over de stand van zaken in jouw riool. Je moet dus altijd weten of jouw riool schoon is en/of vervangen moet worden. Het is het best wanneer je deze inspectie tenminste jaarlijks laat uitvoeren. Zo weet je dat je een gezonde riolering in huis hebt. Een gezonde riolering zorgt ook voor een gezonde omgeving en huishouding. Hiermee wordt bedoeld dat een gezonde riolering ervoor kan zorgen dat je de overige dingen in huis met meer liefde en plezier zal doen. Je zal bijvoorbeeld alert zijn bij het koken en letten waar bij jou etensresten deponeert. Verder nog zal je alert blijven wanneer jij jouw lang haar aan het wassen bent. Je probeert zoveel mogelijk je best zodat jouw haar niet in de riool terecht komt et cetera. Zo zullen er meer redenen zijn waarbij je in het dagelijks leven alert zal zijn en blijven.

   

  Wie kun je benaderen voor een riool inspectie?

  In de bovengenoemde gevallen kun je ten alle tijden een loodgieter om hulp vragen om die voor je na te trekken. Zij gebruiken dan speciale tools om jouw riool te inspecteren. Je hoeft bij deze dan alleen om de adviezen te vragen en geen werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Tijdbesparend en handig dus! Let wel: kies voor de beste loodgieter die jou kan garanderen dat jouw riool voor altijd veilig en gezond is en blijft. Raadpleeg een loodgietersbedrijf dat al jaren ervaring heeft in hun vak en die dus altijd met meerdere opties voor jou komt en jou meer adviezen geeft. Je kunt ons in dit geval raadplegen.

  Riool inspectie Rotterdam

  Ons loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Rotterdam staat altijd voor een ieder in Nederland klaar om loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. Vaak hebben wij opgemerkt dat klanten bescheiden zijn om hun riool vanwege de stank. Wees niet zo een klant, want daarom zijn wij er! Onze (potentiële) klanten mogen bij ons hun heel verhaal vertellen inzake hun ervaringen met hun riool en wij zijn altijd bereid om een volledige oor voor ze te hebben. Op die manier kunnen jij en onze loodgieters elkaar goed begrijpen en kunnen wij jou gericht adviezen geven. Wanneer wij tijdens de inspectie “minder leuke gevallen” hebben ontdekt, zorgen wij ervoor dat wij jou op de hoogte stellen hiervan. Zo zie je dat je met ons de beste samenwerking kunt hebben. In tijden van soortgelijke noodgevallen dien je ons dus gewoon te contacten en wij zorgen ervoor dat wij jouw probleem tijdig oplossen.

  Lees meer
  Call Now Button