Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN KEUKEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je problemen met een keuken lekkage

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  OPSPOREN

  Lekkage opsporen? Het is soms een moeilijke klus om een lekkage op te sporen daar deze op een lastige plek kunnen liggen. Wij hebben door jarenlange ervaring met het opsporen van lekkage heel snel een oplossing. Heeft u een lekkage maar kunt u de plek van het lek niet vinden? Onze loodgieters kunnen u dan van dienst zijn.

  VERZEKERING

  Lekkage verzekering? Een goed onderhouden keuken heeft meer kans dat de schade wordt gedekt door de verzekering. De schade wordt niet gedekt als deze door kapotte voegen, openstaande ramen of deuren wordt veroorzaakt. Maak contact voor de voorwaarden van de verzekering.

  SCHADE REPAREREN

  Schade lekkage repareren? Een lekkage kan uw  huishouden in de war brengen als deze niet tijdig wordt aangepakt. Het is daarom zo belangrijk dat deze zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij hebben veel ervaring met het repareren van lekkage.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  KEUKEN LEKKAGE

  Ben je druk bezig vaat te wassen en merk je iets ongewilds op? Zijn die lekkages? Heel lastig is dat! Een lekkage in de keuken is heel erg vervelend en die wens je zeker zo gauw als mogelijk opgelost te hebben. Dit is van belang om jouw vaat verder te wassen en soms ook om jouw handen schoon te houden door die te wassen. Het is een heel prettig gevoel wanneer je over een goed functionerende kraan beschikt. Hiermee bedoelen we niet alleen de kraan, maar dan ook de afvoer daarvan. Je snapt dat je niets kunt doen wanneer er lekkages in deze twee aspecten voor komen. Wij vertellen je hieronder meer over lekkages in de keuken en ook nog een beetje over ons team. Het is dus raadzaam om verder te lezen om meer hierover te weten. Het beste loodgietersbedrijf in Rotterdam wenst je ook heel veel leesplezier toe!

  Keuken Lekkage RotterdamJe merkt het meestal direct op wanneer er iets mis is in de keuken. Denk hier bijvoorbeeld aan jouw wasbak. Wanneer er lekkages daarin optreden, merk je het per direct op. Het lastige ervan is dat je niet precies weet waar de lekkages liggen. Soms wil je niet alles grondig opengooien en onderzoeken, omdat het heel veel tijd, geld en moeite kost. Heb jij enig idee wat je in zulke gevallen kunt doen?
  Tja, je kunt ons inschakelen om lekkages in de keuken voor je op te sporen. En nee hoor, wij gaan jouw keuken echt niet opengooien. Geintje! Wij zullen de lekkages proberen op te sporen door gebruik te maken van een moderne apparaat. Dit hebben wij perse moeten inkopen, omdat het van goede kwaliteit is en het ook heel veel kan doen. Aan de hand van dit apparaat kunnen wij achter heel veel dingen komen.

  Nadat wij de keuken lekkages hebben gevonden, kan een andere afdeling van ons loodgietersbedrijf ook overgaan tot de reparatie daarvan. Wij van de lekkage afdeling maken een specifiek rapport op en spelen die door naar de volgende partij die zich bezig zal houden met de reparatie van de lekkages in jouw keuken. Let er wel op dat het niet verplicht om ons bedrijf in te schakelen voor de reparatie. Het is alleen handig wanneer je de andere afdeling van ons loodgietersbedrijf inschakelt. Anders gezegd weet je dan hoe wij werken en kun je ons daardoor ook in te schakelen voor de reparaties. De keus laten wij geheel aan jou over! Het is wel beter dat je voor een bedrijf kiest waarop je kunt rekenen. Aan de hand van de diensten die wij in beginsel aan je hebben verleend, zul je meestal ook het gevoel krijgen dat wij te vertrouwen zijn. Nadat de loodgieters de lekkages hebben gefixeerd, kun je nadien nog altijd naar de verzekering gaan. Zij zullen de kosten wel voor je dekken.

  Over ons team
  Wij van de lekkage afdeling zijn al jaren bezig in deze specialisatie. Hierdoor hebben wij heel veel geleerd en kunnen wij tot de dag van vandaag alle klusjes aan. Elke situatie is een uitdaging en niet altijd gaat het even gemakkelijk. Aangezien wij ervaren genoeg zijn, kunnen wij heel snel klusjes doen. Wij zijn bereid om je 24/7 te helpen met hetgeen je behoeft. Ook zijn wij elke dag beschikbaar. Hiermee bedoelen we dus 365 dagen in een jaar. Heel handig is dat toch?

  Keuken lekkage Rotterdam

  Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Rotterdam. Op die manier hebben wij de mensen die zich in en rondom deze stad bevinden, altijd geholpen met de dingen die zij zo graag gedaan wilden hebben bij hun thuis of op de werkplek. Je kunt nu dus concluderen dat wij een onderdeel zijn van dit loodgietersbedrijf, omdat wij ons uitsluitend bezig houden met het opsporen van de lekkages in jouw keuken.

  Zo zie je dus dat je bij ons in goede handen bent. Ons team inschakelen brengt alleen maar voordelen met zich mee. Kies dus bewust en ga voor het beste! Wij kunnen je ten alle tijden assisteren. Het enige dat je dient te doen, is jouw vertrouwen te zetten in ons team. Wij streven ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen en daarom doen wij ook altijd ons best om de beste resultaten op te leveren aan hen. Bespaar jezelf en wacht niet te lang, want wij zijn bereid om je op dit moment ook al bij te staan in hetgeen je behoeft. Maak vandaag nog contact, klik hier met ons op! Wij hopen je zo gauw als mogelijk te zien.

  Lees meer
  Call Now Button