Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN KEUKEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Heb je problemen met een keuken lekkage

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  OPSPOREN

  Lekkage opsporen? Het is soms een moeilijke klus om een lekkage op te sporen daar deze op een lastige plek kunnen liggen. Wij hebben door jarenlange ervaring met het opsporen van lekkage heel snel een oplossing. Heeft u een lekkage maar kunt u de plek van het lek niet vinden? Onze loodgieters kunnen u dan van dienst zijn.

  VERZEKERING

  Lekkage verzekering? Een goed onderhouden keuken heeft meer kans dat de schade wordt gedekt door de verzekering. De schade wordt niet gedekt als deze door kapotte voegen, openstaande ramen of deuren wordt veroorzaakt. Maak contact voor de voorwaarden van de verzekering.

  SCHADE REPAREREN

  Schade lekkage repareren? Een lekkage kan uw  huishouden in de war brengen als deze niet tijdig wordt aangepakt. Het is daarom zo belangrijk dat deze zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij hebben veel ervaring met het repareren van lekkage.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  KEUKEN LEKKAGE

  Ben je druk bezig vaat te wassen en merk je iets ongewilds op? Zijn die lekkages? Heel lastig is dat! Een lekkage in de keuken is heel erg vervelend en die wens je zeker zo gauw als mogelijk opgelost te hebben. Dit is van belang om jouw vaat verder te wassen en soms ook om jouw handen schoon te houden door die te wassen. Het is een heel prettig gevoel wanneer je over een goed functionerende kraan beschikt. Hiermee bedoelen we niet alleen de kraan, maar dan ook de afvoer daarvan. Je snapt dat je niets kunt doen wanneer er lekkages in deze twee aspecten voor komen. Wij vertellen je hieronder meer over lekkages in de keuken en ook nog een beetje over ons team. Het is dus raadzaam om verder te lezen om meer hierover te weten. Het beste loodgietersbedrijf in Rotterdam wenst je ook heel veel leesplezier toe!

  Lees meer