Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN WC LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgieters markt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachte kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Heb je last van een WC lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  WC AFVOER VERVANGEN

  WC afvoer vervangen? Het komt vaak voor bij een hangend toilet dat de lekkage zich bij inbouwreservoir of afvoer bevindt.
  Er moet een oplossing gevonden worden om dit zonder veel breekwerk snel op te lossen.

  LEKKAGE BIJ UW WC

  Lekkage bij uw WC? Ligt er water rondom uw toilet? Gebeurt dit wel eens vaker? U heeft mogelijk te maken met een lekkage aan uw toiletafvoer. Een toilet die niet op de juiste wijze is aangesloten kan gauw leiden tot lekkages. Soms zijn de verbindingsstukken van 90 graden die gebruikt worden te smal en kunnen voor problemen zorgen.

  WC LEKKAGE HERSTELLEN

  WC lekkage herstellen? Het is soms nodig om bij een toilet reparatie het complete toilet te verwijderen. Nadat u het toilet hebt verwijderd kunt u duidelijk de pvc-afvoer zien. De toilet kan zich in de muur of de grond bevinden. Dit vereist een vakkundige aanpak.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  WC lekkage

  WC lekkages worden door de mens als een nare ervaring gezien. Dit hebben wij kunnen constateren van vele van onze klanten. Het probleempje dient zo gauw als mogelijk opgelost te worden alvorens die zich verergerd. Heb jij in jouw huis of op het werkplek ook te kampen met dit probleem? Kun je het probleem niet zelf oplossen en weet jij geen raad meer waar jij wezen moet? Bij ons ben je dan op het juiste adres! Lees hieronder meer over WC lekkages en de dienstverlening die wij jou kunnen aanbieden. Ook zul je lezen waarom wij de beste keus zijn voor het oplossen van dit probleem

  Lees meer