• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  WC lekkage

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN WC LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgieters markt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachte kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een WC lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  WC AFVOER VERVANGEN

  WC afvoer vervangen? Het komt vaak voor bij een hangend toilet dat de lekkage zich bij inbouwreservoir of afvoer bevindt.
  Er moet een oplossing gevonden worden om dit zonder veel breekwerk snel op te lossen.

  LEKKAGE BIJ UW WC

  Lekkage bij uw WC? Ligt er water rondom uw toilet? Gebeurt dit wel eens vaker? U heeft mogelijk te maken met een lekkage aan uw toiletafvoer. Een toilet die niet op de juiste wijze is aangesloten kan gauw leiden tot lekkages. Soms zijn de verbindingsstukken van 90 graden die gebruikt worden te smal en kunnen voor problemen zorgen.

  WC LEKKAGE HERSTELLEN

  WC lekkage herstellen? Het is soms nodig om bij een toilet reparatie het complete toilet te verwijderen. Nadat u het toilet hebt verwijderd kunt u duidelijk de pvc-afvoer zien. De toilet kan zich in de muur of de grond bevinden. Dit vereist een vakkundige aanpak.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  WC lekkage

  WC lekkages worden door de mens als een nare ervaring gezien. Dit hebben wij kunnen constateren van vele van onze klanten. Het probleempje dient zo gauw als mogelijk opgelost te worden alvorens die zich verergerd. Heb jij in jouw huis of op het werkplek ook te kampen met dit probleem? Kun je het probleem niet zelf oplossen en weet jij geen raad meer waar jij wezen moet? Bij ons ben je dan op het juiste adres! Lees hieronder meer over WC lekkages en de dienstverlening die wij jou kunnen aanbieden. Ook zul je lezen waarom wij de beste keus zijn voor het oplossen van dit probleem

  Hoe kun je WC lekkages identificeren?

  WC lekkageWeet jij hoe je WC lekkages kunt identificeren? Wij vertellen je meer over de verschijnselen hiervan. Indien je opmerkt dat rondom aan de onderkant van jouw WC plotseling constant nat wordt, komt dit probleem dan voor bij jou in huis of op het werkplek. Dit geldt niet wanneer de onderste randen incidenteel nat worden, maar wel wanneer het herhaaldelijk gebeurd. Het is best wel lastig als je je behoefte moet bevredigen en vies water jouw voeten raakt tijdens het doorspoelen. Wij snappen het best wel dat je zo snel als mogelijk graag hiervan af wilt zijn, omdat dit verschijnsel vaak leidt tot irritatie.

   

  Wat kun je doen tijdens de identificatie van deze verschijnselen?

  Je kunt als eerst steeds weer doekjes om de randen van jouw WC plaatsen, zodat die het water opgevangen wordt. Daarnaast kun je ook regelmatig na het gebruik van de WC het gelekte water weg dweilen. De irritatie zit dus in de extra moeite die je moet inzetten om weg te zijn van het water. Wat je ook kunt doen is het inschakelen van een professional uit een loodgietersbedrijf, zoals wij dus! Een tip die wij jou geven is dat je het best een ervaren bedrijf benaderd dat dit probleem voor je kunt oplossen. Daarnaast moet je van hen ook de zekerheid krijgen dat zij gedurende hun werkzaamheden zo integer mogelijk te werk gaan en vooral niet stelen bij jou in huis of op het werkplek. Je kunt hieronder meer lezen over deze dienstverlening die wij jou kunnen aanbieden en de zekerheid die wij jou kunnen geven inzake onze duurzame dienstverlening.

   

  WC lekkage Rotterdam

  Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Rotterdam, Nederland. Wij verlenen onze diensten niet alleen aan de mensen van Rotterdam, maar ook aan de mensen in andere gebieden. Tijdens de reparatie van de WC zullen onze professionals zo ervaren genoeg jouw WC omtoveren in de situatie hoe die daadwerkelijk moet zijn. Omtoveren lijkt zo simpel, maar hier en daar zullen de snufjes tricky zijn. Spannend vinden onze professionals dat! Wij komen met ons ervaren team en de benodigde gereedschappen om jouw WC te repareren.

   

  Waarom je ons kunt inhuren

  Wij opereren al jaren in deze branche en hebben voldoende ervaring in ons vak. Hierdoor weten wij precies welke “moeilijkheden” er allemaal kunnen plaatsvinden bij de reparatie van jouw WC. Wees dus gerust, want voor elke WC lekkage hebben wij een oplossing! Ook nog geven wij jou na elke WC reparatie adviezen wat je allemaal kunt doen om dit probleem volledig te voorkomen en/of niet herhaaldelijk plaats te laten vinden in de toekomst. Ons team aan loodgieters luisteren ook graag naar jouw toelichting inzake de eventuele ontstaanswijze en ervaringen van dit probleem. Zodoende kunnen wij jou ook betere adviezen geven in hetgeen je wel en niet meer moet doen in de toekomst. Wat je ook van ons kunt verwachten is een vriendelijke samenwerking. Verder voeren wij strenge controles uit op onze loodgieters en zorgen wij ervoor dat er geen diefstal bij jou thuis zal plaatsvinden tijdens de werkzaamheden. Dit doen wij door al onze klanten na de dienstverlening te contacten om te informeren hoe ze de samenwerking vonden en of ze geen last hebben ondervonden van onze collega’s. In zee gaan met ons is dus de beste keus die je kunt maken.

  Een algemene tip die wij jou willen meegeven is dat het beter is dat jij jouw WC vaker laat nakijken door een loodgieter. Op die manier kunnen deze problemen zich minder of zelfs niet meer plaatsvinden. Wij hopen dat wij jou in de toekomst van dienst kunnen zijn en zijn super enthousiast om jou tegemoet te komen. Jouw problemen oplossen is waarom wij bestaan en wij willen daarom zo duurzaam mogelijk een relatie met jou opbouwen. Raak dus niet in paniek wanneer je dit probleem meemaakt in huis en/of op het werkplek, maar maak zo gauw als mogelijk contact met ons op. Ons vriendelijke, verantwoordelijke en ervaren team staat gereed om jou van dienst te zijn. Tot gauw! Klik hier om terug te keren naar de homepage.

  Lees meer
  Call Now Button