• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Waterleiding lekkage

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE IN JE WATERLEIDING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  plumber2

  Heb je last van een lekkage in je waterleiding?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE WATERLEIDING OPSPOREN

  Lekkage waterleiding opsporen? Er is een slijtage opgetreden aan de koppelingen van de leidingen. Of u boorde per ongeluk tijdens het klussen in een waterleiding. Wat de oorzaak van een lekkage ook is, zo spoedig mogelijk iemand vinden om het lek te vinden is erg belangrijk.

  PROFESSIONELE DETECTIE VAN LEK

  Professionele detectie van lek? Bevindt de lekkage zich achter een muur of vloer? Voor het opsporen is het heel handig om gebruik te maken van onze professionele lekdetectie. Dit is een speciale methode die we hanteren om de oorzaak van waterlekkage precies op te zoeken. We gebruik een moderne infrarood machine om dit voor u te achterhalen.

  WATERSCHADE HERSTELLEN

  Waterschade herstellen? Waterschade herstellen is iets dat professioneel en grondig moet gebeuren. Als dit niet goed wordt gedaan vergroot dit de kans op het ontstaan van schimmel en houtrot. We willen namelijk ervoor zorgen dat u zo min mogelijk last hebt van het herstellen van de waterschade.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Waterleiding lekkage

  Een lekkage in de waterleiding is een zeer vervelende zaak die je kan meemaken in jouw huis en/of op jouw werkplek. In dit geval ben je genoodzaakt de lek zo gauw als mogelijk te zoeken, te vinden en te repareren. Heb jij er moeite mee om deze lek te vinden? Weet jij niet meer wat je moet doen en wie je om professionele assistentie moet vragen? Je hebt bij deze dan geluk gehad, want wij hebben de oplossing voor dit probleem! Onze professionele loodgieters zijn bereid om die lekkages in jouw waterleiding op te sporen en daarnaast ook nog te repareren. Aarzel niet, maar maak vandaag nog een afspraak met ons.

  Lees meer