• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Waterleiding lekkage

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE IN JE WATERLEIDING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage in je waterleiding?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE WATERLEIDING OPSPOREN

  Lekkage waterleiding opsporen? Er is een slijtage opgetreden aan de koppelingen van de leidingen. Of u boorde per ongeluk tijdens het klussen in een waterleiding. Wat de oorzaak van een lekkage ook is, zo spoedig mogelijk iemand vinden om het lek te vinden is erg belangrijk.

  PROFESSIONELE DETECTIE VAN LEK

  Professionele detectie van lek? Bevindt de lekkage zich achter een muur of vloer? Voor het opsporen is het heel handig om gebruik te maken van onze professionele lekdetectie. Dit is een speciale methode die we hanteren om de oorzaak van waterlekkage precies op te zoeken. We gebruik een moderne infrarood machine om dit voor u te achterhalen.

  WATERSCHADE HERSTELLEN

  Waterschade herstellen? Waterschade herstellen is iets dat professioneel en grondig moet gebeuren. Als dit niet goed wordt gedaan vergroot dit de kans op het ontstaan van schimmel en houtrot. We willen namelijk ervoor zorgen dat u zo min mogelijk last hebt van het herstellen van de waterschade.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Waterleiding lekkage

  Een lekkage in de waterleiding is een zeer vervelende zaak die je kan meemaken in jouw huis en/of op jouw werkplek. In dit geval ben je genoodzaakt de lek zo gauw als mogelijk te zoeken, te vinden en te repareren. Heb jij er moeite mee om deze lek te vinden? Weet jij niet meer wat je moet doen en wie je om professionele assistentie moet vragen? Je hebt bij deze dan geluk gehad, want wij hebben de oplossing voor dit probleem! Onze professionele loodgieters zijn bereid om die lekkages in jouw waterleiding op te sporen en daarnaast ook nog te repareren. Aarzel niet, maar maak vandaag nog een afspraak met ons.

  Waterleiding lekkage Rotterdam

  Een lekkage in de waterleiding is een zeer vervelende zaak die je kan meemaken in jouw huis en/of op jouw werkplek. In dit geval ben je genoodzaakt de lek zo gauw als mogelijk te zoeken, te vinden en te repareren. Heb jij er moeite mee om deze lek te vinden? Weet jij niet meer wat je moet doen en wie je om professionele assistentie moet vragen? Je hebt bij deze dan geluk gehad, want wij hebben de oplossing voor dit probleem! Onze professionele loodgieters zijn bereid om die lekkages in jouw waterleiding op te sporen en daarnaast ook nog te repareren. Aarzel niet, maar maak vandaag nog een afspraak met ons.

  De lekkage in jouw waterleiding opsporen

  Waterleiding pijpen in jouw huis en/of op het werkplek vloeit voort uit een hoofdlijn. Op deze pijpen ben je dan genoodzaakt de lek te vinden. Naar onze mening zal het voor u gemakkelijker zijn om de lek te vinden met het blote oog wanneer die zich bevinden op de pijpen welke zichtbaar zijn. Bepaalde pijpleidingen kunnen in jouw muur zitten. Bij deze zal het moeilijk gaan om de lek te identificeren. Maar hoe dan ook moet het lek gevonden worden, omdat directe en indirecte schade kan plaatsvinden indien je de pijpen niet zo snel mogelijk repareert. Tijdens het opsporen van de lek bij de zichtbare pijpleidingen kun je een stuk toiletpapier of tissue gebruiken. Je kunt dan de lek zelfstandig opsporen en die kun je identificeren wanneer je kalksporen, vocht of roest tegenkomt op jouw toiletpapier of tissue.

   

  Waterleiding repareren

  Indien je de lekkage niet hebt gevonden op de zichtbare pijpen, is het raadzaam gebruik te maken van een lekdetectie apparatuur. Een lekdetectie apparatuur is een moderne apparaat welke opzoek gaat naar de lek. Beschik jij niet over dit apparatuur? Dan ben je genoodzaakt eentje aan te schaffen of een loodgieter in te huren, zoals wij dus! Onze professionals kunnen gedurende een korte tijd de lek die zich in de muren bevinden opsporen en die vervolgens repareren. Je hoeft op deze manier niet zomaar delen van jouw huis af te breken, alleen om een lek te vinden en die te repareren. Snap dat je dan weer genoodzaakt bent om het huis, het gedeelte waar jij afgebroken hebt, weer dicht te maken. Te veel werk, moeite en geld kost het! Dit soort lekkage kun je naar onze mening en ervaring het meest voor komen in de badkamer. Ga dus niet meteen over tot het gedeeltelijk afbreken van jouw badkamer, maar schakel het liefst een loodgieter, zoals ons, in om dit probleem op te lossen.

   

  Waterleiding lekkage Rotterdam in de toekomt voorkomen

  Er zijn diverse manieren om waterleiding lekkages te voorkomen. Het is altijd beter deze te voorkomen dan de waterleiding pijpen te repareren. Wat je bijvoorbeeld in zulke gevallen kunt doen is optimaal jouw waterleiding te controleren. Ga na of er geen kleine lekkages of beschadigingen hebben plaats gevonden. Dit kun je doen om de drie maanden of zelfs om de ene maand. Ook moet je ervoor zorgen dat je alert dient te zijn en te blijven inzake de locatie van de pijnleidingen tijdens het klussen. Gedurende de winter periode moet je ervoor zorgen dat jij de waterleidingen hebt geïsoleerd. De isolatie is goed om de bevriezing tegen te gaan en beschadigingen te voorkomen. Het is het best om voor dit alles een loodgieter in te huren, omdat zij al jaren ervaring hebben met deze werkzaamheden en dat je daardoor dus niet zelf dingen hoeft te experimenteren. Stel je maar eens voor wat er allemaal kan gebeuren indien je iets niet naar behoren hebt gedaan!

  Onze dienstverlening

  Zoals je boven allemaal hebt gelezen, zijn die de ervaringen die onze professionals hebben meegemaakt tijdens hun werkzaamheden. Wij proberen jou zoveel mogelijk voorbeelden te geven, zodat je weet dat je bij ons terecht bent voor de beste service van ervaren loodgieters. Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Rotterdam. Dit wilt niet zeggen dat wij uitsluitend diensten verlenen aan de Rotterdammers! Neen, wij zijn er voor een ieder die assistentie nodig heeft in het loodgieters werk. Onze professionele loodgieters zijn gedurende hun werkzaamheden ook altijd vriendelijk. Dit is een vereiste die wij als directie stellen aan hen. Met andere woorden kun je van ons een goede samenwerking verwachten! Wij hebben alles aan een duurzame relatie met onze klanten en willen jou daarom als koning behandelen.

  Wij hopen dat de bovengenoemde tips en voorbeelden jou alert hebben gemaakt. Indien jij toch nog assistentie nodig hebt, kun zo snel als mogelijk contact met ons maken. Ons klantvriendelijk personeel staat garant om jou van dienst te zijn.

  Lees meer
  Call Now Button