Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE IN JE WATERLEIDING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage in je waterleiding?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKKAGE WATERLEIDING OPSPOREN

  Lekkage waterleiding opsporen? Er is een slijtage opgetreden aan de koppelingen van de leidingen. Of u boorde per ongeluk tijdens het klussen in een waterleiding. Wat de oorzaak van een lekkage ook is, zo spoedig mogelijk iemand vinden om het lek te vinden is erg belangrijk.

  PROFESSIONELE DETECTIE VAN LEK

  Professionele detectie van lek? Bevindt de lekkage zich achter een muur of vloer? Voor het opsporen is het heel handig om gebruik te maken van onze professionele lekdetectie. Dit is een speciale methode die we hanteren om de oorzaak van waterlekkage precies op te zoeken. We gebruik een moderne infrarood machine om dit voor u te achterhalen.

  WATERSCHADE HERSTELLEN

  Waterschade herstellen? Waterschade herstellen is iets dat professioneel en grondig moet gebeuren. Als dit niet goed wordt gedaan vergroot dit de kans op het ontstaan van schimmel en houtrot. We willen namelijk ervoor zorgen dat u zo min mogelijk last hebt van het herstellen van de waterschade.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Waterleiding lekkage

  Een lekkage in de waterleiding is een zeer vervelende zaak die je kan meemaken in jouw huis en/of op jouw werkplek. In dit geval ben je genoodzaakt de lek zo gauw als mogelijk te zoeken, te vinden en te repareren. Heb jij er moeite mee om deze lek te vinden? Weet jij niet meer wat je moet doen en wie je om professionele assistentie moet vragen? Je hebt bij deze dan geluk gehad, want wij hebben de oplossing voor dit probleem! Onze professionele loodgieters zijn bereid om die lekkages in jouw waterleiding op te sporen en daarnaast ook nog te repareren. Aarzel niet, maar maak vandaag nog een afspraak met ons.

  Lees meer
  Call Now Button