Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN DAKLEKKAGE ?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgieters markt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachte kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een daklekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  DAKLEKKAGE OPSPOREN

  Daklekkage opsporen? Hebt u een lekkage aan uw dak? Vermoedt u een lekkage aan uw (plat) dak? Zijn er leksporen op uw plafond of muur? Schakel dan snel een van onze ervaren loodgieters in om het probleem voor u te verhelpen.

  DAKLEKKAGE VERHELPEN

  Daklekkage verhelpen? Wilt u een daklekkage verhelpen dan moet dat met spoed gedaan worden. Echter kan dit een aardige zoektocht gaan worden. Het vinden van het dak lek neemt de meeste tijd in beslag. Gelukkig zijn onze professionals er.

  REPARATIE DAKLEKKAGE

  Reparatie daklekkage? Bij een lekkage aan uw dak zal er snel gehandeld moeten worden om het lek te dichten. Een daklekkage kunnen wij op een simpele manier verhelpen door bijvoorbeeld vloeibare dakbedekking te gebruiken.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Daklekkage 

  Daklekkages doen zich in het dagelijks leven voor. Voor soortgelijke problemen ben jij genoodzaakt oplossingen voor te hebben, omdat deze zoveel gevolgen met zich kunnen meebrengen. Heb jij ook te kampen hiermee? Weet jij niet wat je verder moet doen en/of wie je kan benaderen voor een oplossing? Geen probleem, want wij zijn gespecialiseerd hierin! Hieronder kun je meer lezen over deze dienst, de oorzaken, gevolgen en redenen waarom wij de beste oplossing zijn voor jou!

  daklekkage

  Onze dienstverlening

  Wij zijn professionals van een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Rotterdam. Graag helpen wij onze (potentiële) klanten die te kampen hebben met problemen, zoals lekkages bijvoorbeeld, in hun huis. Onze ervaren professionals zijn getraind, niet alleen op werkgebied, maar ook op de manier hoe zij om dienen te gaan met onze (potentiële) klanten. Klantvriendelijkheid staat bij ons op de eerste plaats, omdat wij onze (potentiële) klanten respecteren. Eén van onze diensten is namelijk het repareren van daklekkages. Heb jij opgemerkt dat er een lekkage is ontstaan in jouw dak? Heb jij hoogtevrees om dat zelf te repareren? Raak niet in paniek en maak contact met ons op. Onze professionals staan garant om samen met jou naar dit probleem te kijken en dat op te lossen.

   

  Oorzaken van daklekkages

  Er zijn diverse redenen die daklekkages kunnen veroorzaken. Soms sta je er niet eens bij stil, omdat je deze redenen ook hebt in jouw leefomgeving of werkplek. Enkele redenen voor daklekkages zijn:

  • Schoorstenen: wij hebben vaker gevallen gehad waarbij wij hebben opgemerkt dat schoorstenen voor daklekkages zorgen. Dit komt doordat het bovenste gedeelte (de randen) van de schoorstenen beschadigd zijn. In ons land zijn schoorstenen helemaal niet weg te denken gedurende de winter periode. Wij hebben totaal begrip hiervoor en willen daarom daklekkages voorkomen.
  • Plat dak: bij vele van onze klanten hebben wij geconstateerd dat platte daken vaker voor daklekkages kunnen zorgen. Dit komt doordat deze soort daken vaak veel naden hebben. Door de regen kan het voorkomen dat regendruppels vanuit de gaten van de naden naar binnen kunnen. Zodoende ontstaan er ook daklekkages.
  • Dakgoten: verstopte dakgoten kunnen naar onze mening ook ervoor zorgen dat daklekkages kunnen ontstaan.

   

  Voor alle drie oorzaken en indien er eventueel meer zijn, kun je daklekkages het best voorkomen door jouw dak regelmatig te laten controleren door professionals van een loodgietersbedrijf. Dit kun je doen om de drie maanden, dan krijg je voor meer dan 50% de zekerheid dat je geen of minder last zal hebben van daklekkages.

  Gevolgen van daklekkages

  Onderschat de gevolgen van daklekkages niet. Zelfs eenvoudige (kleine) daklekkages kunnen fataal aflopen voor de mens. Denk simpelweg maar aan uitglijden. Gedurende periodes wanneer het regent en jouw dak reeds lekkages heeft, kan al het water in huis druipen. Als je dat water niet tijdig opvangt en/of wegveegt, kan dat maken dat je kan uitglijden. Stel je eens voor dat je hard uitglijdt en je jezelf zo erg bezeerd. Dit is best wel lastig voor een eenvoudige dag lekkage!

  Heb jij vervolgens ook last van vleermuizen? Kun je deze beesten aantreffen in jouw plafond? Kun je je allemaal inbeelden wat er allemaal kan gebeuren wanneer het regent, jij daklekkages hebt en deze vleermuizen hun uitwerpselen hebben achtergelaten in jouw plafond? Deze uitwerpselen kunnen zodoende met het water naar beneden druipen en geven jouw plafond een akelige bruine kleur. Wij willen aangeven dat een behoorlijk lastig geurtje ook erbij hoort. Bah! Vies is dat sowieso!

  Daklekkage Rotterdam

  Heb jij te kampen met daklekkages en ben je radeloos geworden in het maken van een keus inzake welk loodgietersbedrijf jij moet benaderen? Wij kunnen jouw oplossing zijn! Lees maar mee waarom:

  • Ons team aan professionele loodgieters heeft al jaren ervaring in hun vak.
  • Ons team aan professionals wordt optimaal getraind, omdat er diverse gevallen kunnen voordoen bij klanten. Ook gedurende andere gevallen zijn onze professionals bereid om onze (potentiële) klanten te helpen.
  • Wij hebben een luisterend oor voor onze klanten en kijken vanuit diverse invalshoeken naar de situatie bij hen.
  • Wij leiden onze professionals niet allen op als het gaat om de diverse werkzaamheden, maar ook andere aspecten zoals klantvriendelijkheid. De klant is bij ons koning en daardoor proberen wij zo vriendelijk mogelijk om te gaan met hen.
  • Gedurende onze werkzaamheden bij jou kun je ons vertrouwen op werkgebied, maar daarnaast ook in jouw omgeving. Wij zijn alert als het gaat om de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, maar ook dat onze klanten zich veilig moeten voelen. Diefstal door onze professionals zal gedurende de werkzaamheden totaal niet voorkomen.

  Lees meer
  Call Now Button