Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN DAKLEKKAGE ?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgieters markt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachte kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een daklekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  DAKLEKKAGE OPSPOREN

  Daklekkage opsporen? Hebt u een lekkage aan uw dak? Vermoedt u een lekkage aan uw (plat) dak? Zijn er leksporen op uw plafond of muur? Schakel dan snel een van onze ervaren loodgieters in om het probleem voor u te verhelpen.

  DAKLEKKAGE VERHELPEN

  Daklekkage verhelpen? Wilt u een daklekkage verhelpen dan moet dat met spoed gedaan worden. Echter kan dit een aardige zoektocht gaan worden. Het vinden van het dak lek neemt de meeste tijd in beslag. Gelukkig zijn onze professionals er.

  REPARATIE DAKLEKKAGE

  Reparatie daklekkage? Bij een lekkage aan uw dak zal er snel gehandeld moeten worden om het lek te dichten. Een daklekkage kunnen wij op een simpele manier verhelpen door bijvoorbeeld vloeibare dakbedekking te gebruiken.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Daklekkage 

  Daklekkages doen zich in het dagelijks leven voor. Voor soortgelijke problemen ben jij genoodzaakt oplossingen voor te hebben, omdat deze zoveel gevolgen met zich kunnen meebrengen. Heb jij ook te kampen hiermee? Weet jij niet wat je verder moet doen en/of wie je kan benaderen voor een oplossing? Geen probleem, want wij zijn gespecialiseerd hierin! Hieronder kun je meer lezen over deze dienst, de oorzaken, gevolgen en redenen waarom wij de beste oplossing zijn voor jou!

  Lees meer
  Call Now Button