Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN ONTSTOPPINGSBEDRIJF?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Ben je op zoek naar een ontstoppingsbedrijf?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  INSPECTEREN

  Riool inspecteren? Wij kunnen uw riool inspecteren om het defect te achterhalen. Soms zien we bij de eerste inspectie niets met het blote oog. In die gevallen schakelen we een camera of rookgenerator in. We gebruiken de beste technieken en materialen bij de reparatie van uw riool.

  OPSPOREN

  Ontstopping opsporen? Er kan schade in de leidingen optreden als een verstopping niet tijdig wordt aangepakt. Een simpele breuk in een van de leidingen kan voor meer ellende zorgen dan u denkt. U kunt er ook hogere kosten krijgen. Schakel onze experts in zodra u een hardnekkige verstopping waarneemt.

  REINIGEN

  Riool reinigen? Het tijdig schoonmaken van een riool voorkomt verstopping en stankoverlast. Als u de leiding heel goed schoon wilt hebben dan kunt u het beste een expert inschakelen. Onze professionals hebben de juiste tools om uw leidingen schoon te maken en zo verstopping te voorkomen. Maak snel contact voor een afspraak.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  ONTSTOPPINGSBEDRIJF

  In de huishouding of soms ook op de werkplek kunnen verstoppingen zich voordoen. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een verstopte afvoer in het toilet. Je kunt hierdoor heel moeilijk doorspoelen en ook zo een situatie kan irritatie opwekken bij jou. Heb jij in jouw huishouding of op de werkplek ook eens last gehad van verstoppingen? Wat denk je dat je in zulke gevallen kunt doen? Wil je de klusjes zelfstandig uitvoeren of die laten uitvoeren door een professional?
  Heb geen twijfels! Om al jouw zaken volledig en goed gedaan te hebben, is het altijd beter om een professional in te schakelen. Wij dus! Voor de mensen in en rondom Rotterdam zijn wij het beste ontstoppingsbedrijf. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren. Lees verder hierover om meer informatie te verschaffen. Ook wensen wij jou heel veel leesplezier toe!

  Ontstoppingsbedrijf-RotterdamHet ontstoppen van afvoeren is niet altijd even gemakkelijk. Indien de situatie verergert is, duurt de ontstopping meestal iets langer. Hiervoor dien je dus voldoende ervaring te hebben en ook nog geduldig te zijn. Heel vaak zijn wij klanten tegengekomen die ons werk zelfstandig hebben proberen uit te voeren in hun huishouding, maar niet altijd is het hen volledig gelukt. Deze mensen vinden wij ontzettend braaf! Hieronder vertellen we je beetje over ontstoppingen van afvoeren.

  Het ontstoppen van afvoeren kan heel simpel gedaan worden. Wat nog komt bij kijken is de durf. Afvoeren kun je ontstoppen door onder andere:

  1. Gebruik te maken van hogedrukreiniger. Dit is vooral van belang wanneer de situatie verergert is. In dit geval is het dus raadzaam dat jij de hogedrukreiniger richt op de riolering. Schakel die aan, zodat alle afval door kan stromen. In dit geval is de afval meestal etensresten. Vaak genoeg zorgen die ook nog voor stank in de keuken (in huis of op de werkplek).
  2. Maak gebruik van soda en kokend water. Soda kun je meestal gebruiken voor lichte verstoppingen. Je kunt zodoende een eetlepeltje soda scheppen in de afvoer. Laat die zitten en wacht dan ongeveer 5 minuten. Nadien is het van belang dat je in de tussentijd al water hebt opgekookt. Nadat je 5 minuten gewacht hebt, doe je het kokend water in de afvoer. Op die manier worden lichte verstoppingen ontstopt.

  Het ontstoppen van afvoeren is dus niet zo moeilijk zoals je gedacht had. Je dient gewoon de durf te hebben om die te doen (indien je het zelfstandig wenst te doen). Ook willen wij je aangeven dat er heel wat technieken erin zitten. Ervaren professionals weten dat het niet altijd even gemakkelijk is, maar aan de hand van bepaalde technieken lijken de klusjes wel gemakkelijk te zijn. De klusjes verschillen per situatie en daarom kunnen we die niet in details aan je toelichten. Wij zijn van mening dat het nog steeds het best is wanneer je ons inschakelt voor de ontstopping klusjes. Op die manier hoef jij jouw hoofd dus niet meer te breken en weet je dat jouw afvoeren in goede handen zijn.

  Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

  Wij zijn een ontstoppingsbedrijf dat zich bezighoudt met de reiniging en ontstopping van afvoeren. Om specifieker te zijn zijn wij een onderdeel van het loodgietersbedrijf. Wij zijn dus de ontstoppingsspecialisten! Gedurende onze werkzaamheden streven we ernaar om kwalitatief vakwerk op te leveren en ook nog binnen korte tijd. Ons team inschakelen brengt dus uitsluitend voordelen voor je op! Wij verlenen onze diensten 24 uren per dag en ook 365 dagen per jaar. Je kunt ons met andere woorden altijd inschakelen wanneer je in nood zit. Wij zijn bereid om alles naar tevredenheid te doen. Een tevreden klant betekent heel veel voor ons! Ook willen wij nog aangeven dat ons team aan ontstoppingsspecialisten te allen tijden vriendelijk zijn tegenover onze klanten. Wij zullen dus ook heel vriendelijk zijn tegenover jou! Een klantvriendelijk team bereikt, naar onze mening, nog steeds meer.

  Aan de hand van het artikel hierboven, hopen wij dat wij je voldoende hebben toegelicht hoe je afvoeren kunt ontstoppen. Je merkt dus op dat het niet altijd gemakkelijk noch moeilijk is. Het enige dat lastig is, is de techniek die komt bij kijken. Indien je twijfelt over jezelf, is het daarom beter dat je ons inschakelt voor de ontstopping van afvoeren. Wij doen altijd ons best om kwalitatieve resultaten op te leveren en zetten jouw tevredenheid ook altijd op de eerste plaats. Schakel ons dus vandaag nog in! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je van dienst te zijn. Tot heel gauw!

  Lees meer
  Call Now Button