• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN ONTSTOPPINGSBEDRIJF?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Ben je op zoek naar een ontstoppingsbedrijf?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  INSPECTEREN

  Riool inspecteren? Wij kunnen uw riool inspecteren om het defect te achterhalen. Soms zien we bij de eerste inspectie niets met het blote oog. In die gevallen schakelen we een camera of rookgenerator in. We gebruiken de beste technieken en materialen bij de reparatie van uw riool.

  OPSPOREN

  Ontstopping opsporen? Er kan schade in de leidingen optreden als een verstopping niet tijdig wordt aangepakt. Een simpele breuk in een van de leidingen kan voor meer ellende zorgen dan u denkt. U kunt er ook hogere kosten krijgen. Schakel onze experts in zodra u een hardnekkige verstopping waarneemt.

  REINIGEN

  Riool reinigen? Het tijdig schoonmaken van een riool voorkomt verstopping en stankoverlast. Als u de leiding heel goed schoon wilt hebben dan kunt u het beste een expert inschakelen. Onze professionals hebben de juiste tools om uw leidingen schoon te maken en zo verstopping te voorkomen. Maak snel contact voor een afspraak.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  ONTSTOPPINGSBEDRIJF

  In de huishouding of soms ook op de werkplek kunnen verstoppingen zich voordoen. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een verstopte afvoer in het toilet. Je kunt hierdoor heel moeilijk doorspoelen en ook zo een situatie kan irritatie opwekken bij jou. Heb jij in jouw huishouding of op de werkplek ook eens last gehad van verstoppingen? Wat denk je dat je in zulke gevallen kunt doen? Wil je de klusjes zelfstandig uitvoeren of die laten uitvoeren door een professional?
  Heb geen twijfels! Om al jouw zaken volledig en goed gedaan te hebben, is het altijd beter om een professional in te schakelen. Wij dus! Voor de mensen in en rondom Rotterdam zijn wij het beste ontstoppingsbedrijf. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren. Lees verder hierover om meer informatie te verschaffen. Ook wensen wij jou heel veel leesplezier toe!

  Lees meer