Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Zuidwijk

  Voor een vakkundige loodgieter in Kralingen of in de omgeving van deze plaats ben je bij ons op de juiste plek. Onze loodgieters kennen deze plaats als geen ander en zijn zo bij jou aan huis.

  Een loodgieter Zuidwijk direct aan huis

  Ben jij op zoek naar iemand die kan helpen om de waterleiding te ontstoppen of een lekkage kan repareren? Dan ben jij op zoek naar een loodgieter. Wij beschikken over gecertificeerde loodgieters die werkzaam zijn in Zuidwijk en in de omgeving van deze plaats. In de meeste gevallen zit je niet te wachten op een afspraak die lang moet duren. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er zo snel mogelijk een loodgieter bij jou aan huis staat. Dat kan zelfs binnen het uur zijn! Ook is het mogelijk om op ieder moment van de dag of in het weekend een afspraak te maken. Voor noodgevallen bel je naar onze noodlijn en sturen wij een spoed loodgieter Zuidwijk bij je langs.

  Wat wij doen

  loodgieter zuidwijkIn feite doen wij alles op het gebied van loodgieten. Er is geen klus die onbekend is voor onze loodgieters en zij gaan dan ook geen klus uit de weg. Iedere klus wordt gezien als een nieuwe uitdaging. Dat komt door de jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben. Daarnaast zijn ze allemaal gecertificeerd en heb jij de zekerheid dat er de juiste kwaliteit wordt geleverd. Ook wanneer je een klus snel gedaan wilt hebben en gebruik maakt van onze spoed loodgieter Zuidwijk wordt er door ons nog steeds de beste kwaliteit geleverd. Dat doen we allemaal ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Naast dat wij namelijk de beste en snelste loodgieter van Zuidwijk zijn, willen wij ook de goedkoopste zijn.

  Een afspraak maken met ons

  Om te zorgen dat een van onze loodgieters bij jou aan huis komt hoef je alleen de telefoon te pakken en contact op te nemen. Dat kan ook via het contactformulier op de website. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt en er een afspraak wordt ingepland.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button