Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel?Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Zoetermeer

  Je ziet misschien een verstopte afvoerpijp in je gootsteen en denkt dat het na een tijdje toch zelfs zal zakken. Wc-pot is geblokkeerd en steekt een zuiger erin en het werkt. Dus ga je ervan uit dat alles goed gaat. Maar deze klompen en blokkades zijn symptomen van enkele onderliggende problemen waar je in Zoetermeer een professionele loodgieter voor nodig hebt. Wees proactief en bel de professionele loodgieter van Zoetermeer.

  Hoe werkt ons loodgietersbedrijf Zoetermeer

  loodgieter zoetermeerOns team van ervaren loodgieters uit Zoetermeer beschikken over nodige apparatuur om werkzaamheden uit te voeren in Zoetermeer. Wanneer je een loodgieter probleem thuis of op je kantoor hebt, moet je ons bellen of op de website een offerte aanvragen.

  Welke diensten biedt ons loodgieterbedrijf Zoetermeer aan

  1. Nooddiensten

  Een van de belangrijkste services die wij aan bieden, is het uitvoeren van nooddiensten 24 uur per dag. We begrijpen dat loodgieterswerk een van de belangrijkste functies in een huis is. We weten dat een loodgieter noodgeval jouw leven volledig kan verstoren; wanneer jouw sanitair niet werkt, komt alles tot stilstand. Wij zijn bereid te helpen in extreme gevallen. Of het nu een geblokkeerde gootsteen of toilet is of water dat door jouw plafond stroomt, onze 24-uur loodgieters zijn getraind om jouw loodgieter crisis snel aan te kunnen. Of het nu zondagochtend is of 02.00 uur op woensdag, wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor noodgevallen in de loodgieterij.

  1. Een lekkende pijp

  Een kapotte pijp kan tot meer loodgieterswerk in huis leiden. Zodra het water begint te stromen, kan dit snel leiden tot waterschade. Als je te maken hebt met een gebarsten pijp, bel ons loodgietersbedrijf en wij zullen snel naar jou in Zoetermeer komen om de pijp te repareren of te vervangen.

  1. Cv-ketel onderhoud

  Moet je een nieuwe cv-ketel installeren of heeft de huidige een service beurt nodig?  Wij bieden een snelle service op alle grote merken en soorten. Zelfs als we het niet hebben geïnstalleerd, kunnen we het repareren. We doen er alles aan om je de allerbeste opties voor reparatie, onderhoud en installatie van cv-ketel te bieden.

  1. Schoonmaken van de afvoer

  Verstopte en vuile afvoeren kunnen problemen veroorzaken met jouw hele sanitair systeem, en je zult de effecten overal in huis hebben. Je hele sanitair systeem is verbonden en je afvoer is het verbindingspunt. Vaak lijkt het erop dat een probleem te maken heeft met een bepaald armatuur, terwijl jouw riool de oorzaak is. Wij doen eerst grondig onderzoek naar de oorzaak en dan wordt het probleem opgelost.  Met onze apparatuur kunnen wij kijken of er wortels zijn in jouw afvoeren, en we zullen je voorzien van een professionele afvoerreiniging om jouw hele sanitairsysteem efficiënter te laten werken.

  1. Verstopte toiletreparaties

  Als jouw toilet verstopt is en je het probleem niet zelf kunt oplossen met behulp van een zuiger, moet je ons contacten om de verstopping te verwijderen. Wij doen dat met hoogwaardige sanitair gereedschap. Laat onze loodgieter dit probleem oplossen.

  Waarom moet je ons loodgietersbedrijf inhuren

  1. De beste loodgieter materialen om mee te werken

  Wij beschikken over de beste loodgietersmaterialen in Zoetermeer, omdat we geïnvesteerd hebben in de nieuwste specialistische hulpmiddelen en apparatuur die specifiek zijn afgestemd op sanitaire behoeften. De nieuwste apparatuur is nodig om jouw taak snel en veilig te voltooien.

  1. In Zoetermeer hebben wij gekwalificeerde loodgieters

  Al onze loodgieters in Zoetermeer zijn gekwalificeerd en geregistreerd. Geen van onze loodgieters heeft minder dan 5 jaar ervaring. Onze servicevoertuigen zijn uitgerust met alle juiste gereedschappen, onderdelen en apparatuur. Om ervoor te zorgen dat ze hun loodgieterswerk de eerste keer al goed doen.

  1. Lokale service, snelle resultaten

  Als een lokaal loodgietersbedrijf in Zoetermeer kunnen we huizen en bedrijven in het hele gebied en omliggende gemeenschappen snel van dienst zijn. Je kunt erop vertrouwen dat we op tijd in en rondom Zoetermeer aankomen en klaar zijn om aan het werk te gaan.

  1. Wij bieden kwaliteitsvolle service aan

  Onze belofte om kwaliteitsvolle service uit Zoetermeer te bieden, betekent dat jouw probleem meteen wordt opgelost. We sturen alleen erkende, ervaren loodgieters uit Zoetermeer naar jouw deur. Onze loodgieters uit Zoetermeer zijn vriendelijk en bezitten goede communicatieve vaardigheden.

  Wat zijn de prijzen?

  Loodgieterskosten zijn normaal gesproken een combinatie van de benodigde tijd plus de kosten van de onderdelen. Het repareren van een lekkende kraan gaat natuurlijk veel sneller en goedkoper dan het vervangen van een standaard cv-ketel. Het hangt er echter ook van af hoe groot, complex en/ of lastig het sanitair wordt. Schrik niet, want we zijn niet duur. Wij geven daarom altijd eerst een offerte, zodat je jouw budget eerst in orde kunt maken.

  Lees meer
  Call Now Button