Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

U ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping rotterdam

Lekkage

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

lekkage rotterdam

CV ketel onderhoud

Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

cv ketel onderhoud rotterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

Gerrit de Vries

Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

Joeri Maas

LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

Lisa van Helden
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

TRANSPARANT

Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

24/7 BEREIKBAAR

LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

VAKMANSCHAP

Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

Loodgieter Zoetermeer

Je ziet misschien een verstopte afvoerpijp in je gootsteen en denkt dat het na een tijdje toch zelfs zal zakken. Of de wc-pot is geblokkeerd en je steekt een zuiger erin en het werkt. Dus ga je ervan uit dat alles goed gaat. Maar deze klompen en blokkades zijn symptomen van enkele onderliggende problemen waar je een professionele loodgieter voor nodig hebt. Wees proactief en bel de professionele loodgieter van Zoetermeer. Wij kunnen je altijd helpen als er iets gebeurt. Neem de kans niet om het zelf te doen, want zo kun je de kosten en schade verhogen.

Hoe werken wij

loodgieter zoetermeerWij zijn een team van ervaren loodgieters en beschikken over de nodige apparatuur om jouw werkzaamheden uit te voeren. Wanneer je een loodgietersprobleem thuis of op je kantoor hebt, moet je ons bellen of op de startpagina van de website een offerte aanvragen. Probeer in het formulier jouw probleem zoveel als mogelijk goed te omschrijven. Indien het nodig is komen wij eerst langs om de situatie te beoordelen, voordat we de offerte opmaken. Ga je akkoord met de offerte, dan zullen we afspreken wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden. Je betaalt pas, wanneer je tevreden en blij bent met de opgeleverde resultaten. Je kunt ons ook bellen als je adviezen nodig hebt.

Welke diensten bieden wij aan

  1. Nooddiensten

Een van de belangrijkste services die wij aan de man bieden, is het uitvoeren van nooddiensten 24 uur per dag. We begrijpen dat loodgieterswerk een van de belangrijkste functies in een huis is, en we weten dat een loodgietersnoodgeval jouw leven volledig kan verstoren; wanneer jouw sanitair niet werkt, komt alles tot stilstand. Wij zijn bereid te helpen in extreme gevallen. Of het nu een geblokkeerde gootsteen of toilet is of water dat door jouw plafond stroomt, onze 24-uur loodgieters zijn getraind om jouw loodgieterscrisis snel aan te kunnen. Of het nu een zondagochtend is of om 02.00 uur op woensdag, wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor noodgevallen in de loodgieterij.

  1. Een lekkende pijp

Een kapotte pijp kan tot meer problemen in huis leiden. Zodra het water begint te stromen, kan dit snel leiden tot waterschade. Als je te maken hebt met een gebarsten pijp, bel ons en wij zullen snel naar jou komen om de pijp te repareren of te vervangen.

  1. Cv-ketel onderhoud

Moet je een nieuwe cv-ketel installeren of heeft de huidige een service beurt nodig?  Wij bieden een snelle service op alle grote merken en soorten. Zelfs als we het niet hebben geïnstalleerd, kunnen we het repareren. We doen er alles aan om je de allerbeste opties voor reparatie, onderhoud en installatie van cv-ketel te bieden. En we zijn altijd beschikbaar op elk moment om reparaties af te handelen, omdat we ook een 24-uurs loodgietersdienst aanbieden.

  1. Schoonmaken van de afvoer

Verstopte en vuile afvoeren kunnen problemen veroorzaken met jouw hele sanitair systeem, en je zult de effecten overal in huis hebben. Je hele sanitair systeem is verbonden en je afvoer is het verbindingspunt. Vaak lijkt het erop dat een probleem te maken heeft met een bepaald armatuur, terwijl jouw riool echt de oorzaak is. Wij doen eerst grondig onderzoek naar de oorzaak en dan wordt het probleem opgelost.  Met onze apparatuur kunnen wij kijken of er wortels zijn in jouw afvoeren, en we zullen je voorzien van een professionele afvoerreiniging om jouw hele sanitairsysteem efficiënter te laten werken.

  1. Verstopte toiletreparaties

Als jouw toilet verstopt is en je het probleem niet zelf kunt oplossen met behulp van een zuiger, moet je ons contacten om de verstopping te verwijderen. Wij doen dat met ons hoogwaardige sanitair gereedschap. Een verstopt toilet lijkt misschien geen probleem, maar het wordt een probleem wanneer het toilet niet doorspoelt en alles verstopt is. Laat ons dit probleem voor je oplossen.

Waarom moet je ons inhuren

  1. De beste loodgietersmaterialen om mee te werken

Wij beschikken over de beste loodgietersmaterialen, omdat we geïnvesteerd hebben in de nieuwste specialistische hulpmiddelen en apparatuur die specifiek zijn afgestemd op de sanitaire behoeften. De nieuwste apparatuur is nodig om jouw taak snel en veilig te voltooien. Modern sanitair gereedschap omvat CCTV, Pipe Locator, Hydro-Jet en Electric Pipe Cleaner. Deze hulpmiddelen zijn nodig om geblokkeerde afvoeren probleemloos te verwijderen.

  1. Wij hebben gekwalificeerde loodgieters

Al onze loodgieters zijn gekwalificeerd en geregistreerd. Geen van onze loodgieters heeft minder dan 5 jaar ervaring. Onze servicevoertuigen zijn uitgerust met alle juiste gereedschappen, onderdelen en apparatuur. Om ervoor te zorgen dat ze hun loodgieterswerk de eerste keer al goed doen.

  1. Lokale service, snelle resultaten

Als een lokaal loodgietersbedrijf in Zoetermeer kunnen we huizen en bedrijven in het hele gebied en de omliggende gemeenschappen snel van dienst zijn. Je kunt erop vertrouwen dat we op tijd aankomen en klaar zijn om aan het werk te gaan. We weten dat jouw tijd kostbaar is en we maken er een punt van om het niet te verspillen. We nemen de opties met je door, zodat je de beste keuze kunt maken die past bij jouw specifieke budget en behoeften.

  1. Wij bieden kwaliteitsvolle service aan

Onze belofte om kwaliteitsvolle service te bieden, betekent dat jouw probleem meteen wordt opgelost. We sturen alleen erkende, ervaren loodgieters naar jouw deur. Onze loodgieters zijn vriendelijk en bezitten geode communicatieve vaardigheden. Je kunt verwachten te worden begroet met een glimlach en ervaar een soepel, aangenaam proces van start tot finish. Al ons werk wordt vooraf aan je gepresenteerd, inclusief de prijs en de aard van de service, dus aan het einde zijn er nooit verrassingen.

Wat zijn de prijzen?

De uiteindelijke loodgieterskosten zijn normaal gesproken een combinatie van de benodigde tijd plus de kosten van de onderdelen. Het repareren van een lekkende kraan gaat natuurlijk veel sneller en goedkoper dan het vervangen van een standaard cv-ketel. Het hangt er echter ook van af hoe groot, complex en/ of lastig het sanitair wordt. Gootstenen, toiletten en andere onderdelen van het sanitair die bijzonder moeilijk te bereiken zijn of die moeten worden gedemonteerd en later opnieuw moeten worden vastgemaakt, zullen waarschijnlijk langer duren en dit zal de kosten beïnvloeden. Schrik niet, want we zijn niet duur. Wij geven daarom altijd eerst een offerte, zodat je jouw budget eerst in orde kunt maken. Als het om de prijs gaat, verassen wij je niet. Je zult alleen van ons uitstekende werk verrast zijn.

Huur ons nu in

Je hebt het waarschijnlijk niet door hoeveel je dagelijks van jouw sanitair afhangt. Een bad laten lopen, je tandenpoetsen, water om het eten te koken, de vaatwasser laten draaien, je kleren wassen, het toilet doorspoelende, de lijst kan maar doorgaan. De meesten van ons zouden moeite hebben om de dag door te brengen zonder water, stroom of cv-ketel. Wij kunnen elk probleem aan en zorgen ervoor dat je zo gauw als mogelijk jouw dag kunt voortzetten zoals je het gewend bent te doen. Hier hebben wij enkele van onze diensten beschreven, dat wil niet zeggen dat we geen andere taken kunnen uitvoeren. Bel ons en vraag een offerte op. Wij proberen zo snel als mogelijk een offerte voor je op te sturen.

[/expander_maker]

Call Now Button