Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Zevenkamp

  Last van een lekkage in huis? Dat is vervelend! Los dit zo snel mogelijk op om ergere problemen te voorkomen. Wanneer er te lang niks aan een lekkage wordt gedaan dan kan dit vervelende gevolgen opleveren en zeer hoge kosten met zich meebrengen.

  Loodgieter Zevenkamp en regio

  Zo kan het water in de muren, het plafond of in de vloer gaan trekken. Wanneer dit gebeurt dan gaat het rotten en kom je voor veel hogere kosten te staan, welke niet opwegen tegen het repareren van een lekkage. Schakel daarom een spoed loodgieter Zevenkamp in wanneer er sprake is van een erge lekkage.

  Over onze diensten

  loodgieter zevenkampIn het geval van een lekkage beschikken wij over diverse loodgieters in de regio van Zevenkamp. Het kan ook zijn dat je last hebt van een verstopping, een kapotte CV ketel of om een andere reden een loodgieter wilt inschakelen. In alle gevallen kun je contact opnemen om te overleggen of het mogelijk is om een loodgieter langs te laten komen. Gezien de ruime ervaring van ons personeel komt het niet voor dat een klus niet op te lossen is. Voor iedere klus hebben wij een eigen specialist in huis. Tijdens het maken van de afspraak is het daarom belangrijk voor ons om exact te weten om wat voor soort probleem het gaat. Voor spoedgevallen neem je contact op met onze noodlijn. Deze zorgt er voor dat er een spoed loodgieter Zevenkamp langskomt.

  Bij ons kun je ook terecht voor onderhoudswerk. Zo krijgen wij regelmatig telefoontjes binnen voor een onderhoudsbeurt aan de CV ketel of een van de waterleidingen. Door het laten plegen van onderhoud aan de CV ketel of de leidingen kunnen hoge reparatiekosten worden bespaard. Tot slot gebeurt het ook regelmatig dat ons personeel helpt bij het verbouwen van een badkamer in de regio van Zevenkamp.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button