Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Vreewijk

  Een lekkage in huis of een verstopping in een van de leidingen is erg vervelend. Echter kan dit probleem snel opgelost zijn. Heb je een noodgeval? Schakel dan een spoed loodgieter Vreewijk in.

  Een loodgieter Vreewijk bij jou aan huis

  Onze loodgieters kennen de plaats Vreewijk en de omgeving als geen ander en voor je het weet staat er een loodgieter bij jou aan de deur. Naast een lekkage of een verstopping doen onze loodgieters nog meer werk.

  Het werk van onze loodgieters

  Een lekkage kan voorkomen in een van de leidingen, maar kan ook komen door bijvoorbeeld een dakterras. In beide gevallen is het uiterst belangrijk om hier adequaat en snel op te reageren. Schakel een spoed loodgieter Vreewijk in indien er sprake is van een gesprongen leiding. Om te voorkomen dat de schade groter wordt is het belangrijk dat het snel wordt opgelost. Een verstopping in een van de leidingen is ook erg vervelend. Het kan zijn dat je dan namelijk zonder water zit of dat het toilet niet meer doorspoelt. Een van onze werknemers heeft dit binnen een mum van tijd al voor je opgelost. Datzelfde geldt voor een defecte CV ketel. Deze wil je zo snel mogelijk hebben gemaakt, zodat je weer bent voorzien van warm water.

  loodgieter vreewijkDaarnaast heeft een badkamer niet meer alleen de functie om jezelf op te frissen, maar zijn er steeds meer mensen die de badkamer gebruiken als plek om helemaal tot rust te komen. Daarom zijn er veel mensen die de badkamer willen verbouwen. Voor het verbouwen van de badkamer is kennis van de leidingen nodig. Een loodgieter is in een dergelijk geval geen overbodige luxe.

  Tot slot zijn onze loodgieters in te schakelen voor onderhoudswerk. Door regelmatig onderhoud te plegen aan de leidingen kunnen lekkages en verstoppingen worden voorkomen. Een kapotte CV ketel kan ook worden voorkomen door deze regelmatig een onderhoudsbeurt te geven.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button