Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Tarwewijk

  Zoek je naar een goedkope en vakkundige loodgieter uit de regio van Tarwewijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van loodgieters die werkzaam zijn in de regio rondom Tarwewijk en natuurlijk in Tarwewijk zelf.

  De beste loodgieter Tarwewijk bij jou aan huis

  Je kunt vandaag nog met ons contact opnemen om een loodgieter bij jou aan huis langs te laten komen. Een afspraak kan worden ingepland, maar je kunt ook een spoed loodgieter Tarwewijk langs laten komen wanneer er sprake is van een noodgeval.

  Waarom klanten voor ons kiezen

  Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Volgens veel van onze klanten leveren wij goed werk voor een goede prijs en doen wij dit erg snel. Omdat wij beschikken over loodgieters die allemaal gecertificeerd zijn en veel ervaring hebben kunnen wij een goede kwaliteit bieden aan onze klanten. Ons personeel weet als geen ander wat doorwerken is en daarom kunnen wij altijd snel bij iemand thuis zijn om een probleem op te lossen. Daarnaast werken wij zo efficiënt mogelijk. Aangezien ons personeel in staat is om veel opdrachten af te ronden binnen een korte periode kunnen wij onze prijzen laag houden en meer klanten van dienst zijn. Ook bieden wij een spoed loodgieter Tarwewijk aan.

  Het soort werk

  loodgieter tarwewijkWanneer jij een probleem constateert met een van de waterleidingen of met de CV ketel dan kun je direct met ons contact opnemen. Een verstopping, een lekkage of een defecte CV ketel bestaat snel weer tot de verleden tijd.

  Daarnaast adviseren wij onze klanten om regelmatig onderhoud te laten plegen aan de leidingen in huis of aan de CV ketel. Dit kan vervelende kosten voorkomen. Ben jij niet zeker of het nodig is om op dit moment onderhoud te laten plegen? Dan kun je vrijblijvend met ons contact opnemen voor meer informatie.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button