• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Stank in huis

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN STANK IN JE HUIS?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een stank in je huis?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  STANK OPSPOREN

  Stank in huis opsporen? Heeft u een geurprobleem en wilt u weten waar deze stank vandaan komt? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Wij doen een geuronderzoek om te achterhalen waar deze geur vandaar komt. Zo kunnen we u snel en simpel een gepaste oplossing geven.

  GEURANALYSE UITVOEREN

  Geuranalyse uitvoeren? Als het niet direct duidelijk waaruit een geur bestaat kunnen wij een geuranalyse uitvoeren met laboratoriumonderzoek. Daaruit kan uitgemaakt worden welke methode van geurdetectie toegepast moet worden om de stank in uw huis op te sporen en zo op te lossen.

  STANK OVERLAST

  Stank overlast voorkomen? Voor een gezond huisklimaat moet u continu frisse lucht in huis krijgen. Vooral als u last heeft van een  moeilijk te achterhalen stank die veroorzaakt kan zijn door vrijgekomen schadelijke stoffen. We kunnen u vrijblijvend adviseren hoe stank in huis te voorkomen.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  STANK IN HUIS

  Stank in huis kan wel zich wel eens voordoen in jouw huis. Heb jij momenteel te kampen hiermee? Weet jij niet vanwaar dat geurtje komt en hoe je dat dient te verwijderen? Heel vaak hebben wij klanten gehad die het ontzettend druk hebben om deze eenvoudige klusjes te doen in huis. Een combinatie van het werk- en privéleven is niet altijd zo gemakkelijk. Dit, vooral wanneer je heel veel verantwoordelijkheden hebt op het werk. Zo een geval is namelijk ook een reden geweest waarom wij mensen willen assisteren in het verwijderen van stank in huis. Wij zijn het beste loodgietersbedrijf in Rotterdam en hebben de mensen in en rondom deze stad al zo vaak geholpen met deze specifieke klus. Bevind jij je ook in en rondom Rotterdam? Wil je meer weten over stank in huis? Wij vertellen je hieronder meer daarover! Heel veel leesplezier toegewenst!

  Stank in huis Rotterdam

  Op welke manieren kan stank in huis ontstaan?

  Stank kan door diverse redenen ontstaan. Deze ontstaat meestal uit organisch materiaal. Enkele redenen voor het ontstaan van stank in huis, zijn onder andere door:

  1. Dieren (denk hierbij aan ratten, muizen en ook andere ongedierte waar je een ongediertebestrijding voor zou moeten inhuren)
  2. Fecaliën (dit is dus riool met heel vies water)
  3. Wanneer de buren koken
  4. Muffe kleding
  5. Muffe boekenkasten
  6. Houtwerkjes die aan het rotten zijn
  7. Schimmels achter kasten
  8. Geurtjes van wiet wanneer men rookt
  9. Geurtjes van gassen
  10. Etensresten die in de prullenbak zijn gedeponeerd
  11. Muffe geurtjes die afkomstig zijn van stofzuigers
  12. Sportschoenen die bezweten zijn

  Je ziet dus dat je wel te kampen kan hebben met deze twaalf punten. Heel vaak wekt het een heel irritant gevoel op bij de mens en dat snappen wij best wel. Het is daarom het best dat je ons inschakelt om deze klusjes voor je uit te voeren. Dit geldt vooral wanneer je twijfels hebt in jezelf. Het is altijd van belang dat je ons vertrouwd in alles wat we doen.

  Hoe belangrijk is het opsporen van stank en op welke plekken tref je die het meest aan?

  De allerbelangrijkste klus is om de stank op te sporen. Deze klus is meestal ook de moeilijkste stap van allemaal. Indien je de stank heel goed wilt oppakken, is het van belang dat je deze eerst goed weet op te sporen. Wanneer je niet precies weet waar de stank vandaan komt, kun je ook niet verder met de verwijdering daarvan. Indien je het geurtje niet zelfstandig wilt opsporen, kunnen wij dat ook voor je doen. Hieronder tref je enkele plekken aan waar je stank in de meeste gevallen kunt aantreffen:

  1. Vanuit jouw put
  2. Vanuit jouw leiding
  3. Ontluchtingspijpen
  4. Tussen vloerplanken
  5. Tussen muren (denk hierbij aan spouwmuurisolatie)
  6. Boven in jouw plafond
  7. Luchtbehandelingskanalen
  8. Convectorputten waar stof en eventueel dode dieren aan te treffen zijn
  9. In de prullenbak
  10. Kruipruimte

   

  Stank in huis Rotterdam

  Stank in huis is in de meeste gevallen heel erg schadelijk. Het hangt er natuurlijk ook van af om welke redenen de stank is ontstaan. Ook willen wij aangeven dat stank lastiger en gevaarlijker kan zijn voor baby’s. Heb jij stank ontdekt in de kamer van jouw baby? Het is dan van belang om jouw baby in een andere kamer te laten slapen. Riskeer het leven van jouw baby niet voor een lastig geurtje, omdat de consequenties echt vervelend kunnen zijn. Dit, vooral wanneer de stank is ontstaan door ongedierte bijvoorbeeld. De meeste ongediertesoorten zijn heel erg onhygiënisch, waarbij je ook dient op te passen voor bacteriën. Baby’s zijn heel erg gevoelig daarvoor. Het is daarom van belang dat je alles in huis goed onder controle hebt. Het maakt dan ook niet uit hoe druk jouw levensschema eruit ziet. Gezondheid staat nog steeds op de eerste plaats!

  Aan de hand van hetgeen dat hierboven staat geschreven, zie je dus hoe belangrijk het is om het liefst geen last te hebben van stank. Het lastige is vooral wanneer je dit moet meemaken in jouw eigen woonomgeving. Aangezien wij de mensen in en rondom Rotterdam al jaren hebben bijgestaan, kunnen wij dat ook met jou doen! Het enige dat jij dient te doen, is ons ten alle tijden vertrouwen met de dienst die wij verlenen. Tot nu toe hebben wij uitsluitend positieve reacties gehad van onze klanten. Wacht dus niet te lang en schakel ons in. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je van dienst te zijn.

  Lees meer
  Call Now Button