Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN STANK IN JE HUIS?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  plumber2

  Heb je last van een stank in je huis?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  STANK OPSPOREN

  Stank in huis opsporen? Heeft u een geurprobleem en wilt u weten waar deze stank vandaan komt? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Wij doen een geuronderzoek om te achterhalen waar deze geur vandaar komt. Zo kunnen we u snel en simpel een gepaste oplossing geven.

  GEURANALYSE UITVOEREN

  Geuranalyse uitvoeren? Als het niet direct duidelijk waaruit een geur bestaat kunnen wij een geuranalyse uitvoeren met laboratoriumonderzoek. Daaruit kan uitgemaakt worden welke methode van geurdetectie toegepast moet worden om de stank in uw huis op te sporen en zo op te lossen.

  STANK OVERLAST

  Stank overlast voorkomen? Voor een gezond huisklimaat moet u continu frisse lucht in huis krijgen. Vooral als u last heeft van een  moeilijk te achterhalen stank die veroorzaakt kan zijn door vrijgekomen schadelijke stoffen. We kunnen u vrijblijvend adviseren hoe stank in huis te voorkomen.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  STANK IN HUIS

  Stank in huis kan wel zich wel eens voordoen in jouw huis. Heb jij momenteel te kampen hiermee? Weet jij niet vanwaar dat geurtje komt en hoe je dat dient te verwijderen? Heel vaak hebben wij klanten gehad die het ontzettend druk hebben om deze eenvoudige klusjes te doen in huis. Een combinatie van het werk- en privéleven is niet altijd zo gemakkelijk. Dit, vooral wanneer je heel veel verantwoordelijkheden hebt op het werk. Zo een geval is namelijk ook een reden geweest waarom wij mensen willen assisteren in het verwijderen van stank in huis. Wij zijn het beste loodgietersbedrijf in Rotterdam en hebben de mensen in en rondom deze stad al zo vaak geholpen met deze specifieke klus. Bevind jij je ook in en rondom Rotterdam? Wil je meer weten over stank in huis? Wij vertellen je hieronder meer daarover! Heel veel leesplezier toegewenst!

  Lees meer