Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Stadsdriehoek

  Dagelijks zorgen onze loodgieters voor veel blije mensen in Nederland. Veelvoorkomende klussen is dan ook het ontstoppen van het toilet, de leidingen of het doucheputje ontstoppen of het vinden en repareren van lekkages.

  Neem contact op voor een loodgieter Stadsdriehoek

  Het vak loodgieten is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor ons personeel. Wij beschikken over een team van ervaren loodgieters die werkzaam zijn in de regio Stadsdriehoek. Wanneer jij een loodgieter nodig hebt kun je direct met ons contact opnemen om een afspraak te maken. Het vak loodgieten is tegenwoordig echter een ruim begrip geworden. Daarom geven we hieronder meer informatie over de werkzaamheden waar wij voor in te schakelen zijn.

  Een loodgieter voor elke klus

  loodgieter stadsdriehoekWanneer je onderhoud wilt laten plegen aan de CV ketel of aan de waterleidingen of wanneer er iets gerepareerd moet worden dan hebben wij altijd wel een loodgieter beschikbaar. Bij ons zijn verschillende loodgieters werkzaam die ieder zijn eigen specialiteiten hebben. Tijdens het contact zal onze medewerker vragen naar de situatie. Door te situatie duidelijk in te schatten kunnen wij de beste loodgieter voor de klus uitkiezen.

  Daarnaast beschikken wij over loodgieters die veel ervaring hebben met CV ketels. Een probleem met de CV ketel is niet prettig en deze wil je dat zo snel mogelijk hebben opgelost. Dat kan door een spoed loodgieter Stadsdriehoek in te schakelen. Met een spoed loodgieter Stadsdriehoek is het probleem snel opgelost en sta je weer snel onder een warme douche. Onderhoud aan de CV ketel of de installatie van een nieuwe ketel kan ook bij een van onze loodgieters. Tot slot zijn onze werknemers vaak betrokken bij het aanleggen van een nieuwe badkamer. De badkamer beschikt over veel leidingwerk en bij een verbouwing is het belangrijk om te weten hoe dit in elkaar zit. Ook hiervoor is bij ons een afspraak te maken met een van onze mensen.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button