Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

U ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping rotterdam

Lekkage

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

lekkage rotterdam

CV ketel onderhoud

Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

cv ketel onderhoud rotterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

Gerrit de Vries

Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

Joeri Maas

LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

Lisa van Helden
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

TRANSPARANT

Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

24/7 BEREIKBAAR

LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

VAKMANSCHAP

Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

Loodgieter Spangen

Het beste werk op het gebied van loodgieten vind je bij ons. Wij keuren, vervangen en repareren CV ketels. Daarnaast zorgen wij voor het ontstoppen van leidingen en het repareren van lekkages.

De beste loodgieter Spangen

Ook andere werkzaamheden voor het vakgebied loodgieten wordt bij ons gedaan. De regio waar wij werkzaam zijn is in Spangen en het gebied er omheen. Twijfel je of onze loodgieters ook bij jou aan huis komen? Neem vrijblijvend contact op en onze medewerker staat jou met plezier te woord. Je hebt meteen de mogelijkheid om een afspraak te maken.

Over onze loodgieters

loodgieter spangenWanneer je een afspraak maakt met een van onze loodgieters dan wordt er samen met jou gekeken naar het beste moment om een loodgieter langs te sturen. Dat kan al binnen het uur zijn! Onze loodgieters zijn erg flexibel en wij streven er dan ook naar om de klant zo snel mogelijk te helpen met het oplossen van een bepaald probleem. Bij een noodgeval kunnen we een spoed loodgieter Spangen inschakelen. Onze spoed loodgieters gaan zelfs nog verder. Het is namelijk mogelijk om een spoed loodgieter Spangen in te schakelen op elk moment van de dag en ook in het weekend. Dus wanneer jij midden in de nacht een noodgeval hebt, zoals een gesprongen leiding, kun je direct gebruik maken van ons alarmnummer.

Maak een afspraak met een van onze loodgieters

Om een afspraak te maken kun je gebruik maken van het nummer op onze website of door het contactformulier in te vullen. Binnen een mum van tijd heb je reactie en een afspraak staan waarbij een loodgieter bij jou aan huis komt. Wanneer een loodgieter bij jou aan huis is geweest wordt het geleverde werk altijd nog met de klant geëvalueerd om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is.

Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

Lees meer
Call Now Button