• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Schiebroek

  010 - 798 05 24
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Schiebroek

  Op zoek naar een geschikte loodgieter voor iedere klus? Dan neem je direct contact op met ons.

  Maak gebruik van de beste loodgieter Schiebroek

  loodgieter schiebroekWij beschikken over een team van loodgieters die een ruime dosering aan ervaring hebben. Er is geen loodgietersklus die niet op te lossen is voor onze werknemers. Zij zien elke klus weer als een uitdaging en gaan met plezier te werk. Twijfel je of een klus op te lossen is door een van onze werknemers? Neem dan contact op met onze helpdesk en wij geven aan of het mogelijk is. Wij sturen de loodgieters bij jou aan huis langs in Schiebroek of in de omgeving.

  Welke werkzaamheden zijn mogelijk?

  Om een duidelijk beeld te geven van het soort werkzaamheden dat door onze werknemers wordt geleverd staan hieronder de voornaamste klussen vermeld.

  • CV ketel problemen of onderhoud. Heb jij een CV ketel die niet meer werkt? Erg vervelend wanneer je in de avond een douche wilt nemen en het warme water niet meer werkt. Daarom doe je er goed aan om direct een spoed loodgieter Schiebroek in te schakelen, zodat het probleem zo snel mogelijk is opgelost.
  • Ga je de badkamer verbouwen? Hier heb je geen spoed loodgieter Schiebroek voor nodig, maar een loodgieter is wel zo handig. Tijdens de verbouwing dient er rekening te worden gehouden met de vele leidingen.
  • Een verstopping. Een verstopping kan op verschillende plekken voorkomen. Zo kun je een verstopping in de wc hebben, het afvoer in de keuken of van de douche. Een loodgieter beschikt over het gereedschap en de kennis om deze verstopping snel op te lossen.
  • Een lekkage lijkt onschuldig, maar het kan vervelende gevolgen hebben wanneer er niks aan wordt gedaan. Wanneer het water in de muren, het plafond of de vloer trekt dan ben je namelijk nog verder van huis. Dit zal veel grotere kosten met zich meebrengen dan het repareren van een lekkage.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button