Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter ‘s-Gravendeel

  Sommige klusjes laat je liever aan iemand anders over, zoals een wc ontstoppen of de afvoer ontstoppen. Deze klusjes hebben niet de meest aangename geur. Andere klusjes heb je bepaald gereedschap en bepaalde kennis voor nodig, zoals lekkages of een kapotte CV ketel.

  Een loodgieter ‘s-Gravendeel inschakelen?

  Al deze klusjes kun je door een van onze loodgieters laten doen. Woon je in de regio van ’s-Gravendeel? Dan komen onze loodgieters bij jou aan huis. Ze kennen de omgeving als geen ander en hebben de locatie zo gevonden.

  Een afspraak maken

  loodgieter 's-gravendeelEen afspraak maken is zo gebeurt. Het enige wat je hoeft te doen is telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers en we zorgen meteen dat er een afspraak wordt ingepland. Heb je een klus waar meer haast achter zit? Neem dan contact op met onze spoedlijn. Via onze spoedlijn zorgen we er voor dat er zo snel mogelijk een spoed loodgieter ‘s-Gravendeel bij jou aan de deur staat. Deze spoedlijn is 24 uur per dag beschikbaar. Ook ’s nachts kun je contact opnemen met onze spoedlijn en dan sturen wij direct een spoed loodgieter ’s-Gravendeel bij jou langs.

  Loodgieterswerk zoals het hoort

  Tijdens het maken van een afspraak is het belangrijk om duidelijk aan te geven waarvoor je hulp aan huis nodig hebt. Op die manier kunnen wij de meest geschikte loodgieter uitkiezen die past bij de klus. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten. Zo hebben wij voor iedere klus een loodgieter beschikbaar. Op deze manier ben jij er van verzekerd dat een klus op de juiste manier wordt afgerond. Om hier zeker van te zijn houden wij met de klant ook nog altijd een evaluatie over het geleverde werk. Door het werk te evalueren weten wij zeker of een klant tevreden is met het resultaat.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button