Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Prinsenland

  Voor een vakkundige loodgieter in Kralingen of in de omgeving van deze plaats ben je bij ons op de juiste plek. Onze loodgieters kennen deze plaats als geen ander en zijn zo bij jou aan huis.

  De beste loodgieter Prinsenland bij jou aan huis

  Ben je op zoek naar een geschikte loodgieter voor bij jou aan huis in Prinsenland? Wij beschikken over een team van loodgieters die de regio van de plaats Prinsenland als geen ander kennen. Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen voor alles wat met loodgieten te maken heeft. Hieronder geven we meer informatie over onze diensten.

  Waar wij voor staan

  loodgieter prinsenlandBij ons staat de kwaliteit van ons werk voorop. Onze loodgieters nemen hun vak serieus en willen een klus van hoge kwaliteit leveren. Alle loodgieters zijn gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. Daarnaast sturen wij onze werknemers op pad met het juiste gereedschap. Op deze manier zorgen ze er voor dat klussen op de beste manier worden afgeleverd. Naast dat wij de beste kwaliteit leveren willen we dat dit snel gebeurt. Telefonisch of per mail proberen we zo snel mogelijk een afspraak in te plannen om direct een loodgieter langs te sturen. De meeste gevallen wil je namelijk zo snel mogelijk hebben opgelost, zoals een lekkage of een verstopte leiding. Spoedgevallen worden opgelost door onze spoed loodgieter Prinsenland. De spoed loodgieter Prinsenland is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen in de week.

  Tot slot willen wij onze diensten voor iedereen betaalbaar hebben. Met de juiste mensen in dienst te hebben en over de juiste middelen te beschikken kunnen onze werknemers veel opdrachten afronden. Daarom kunnen wij de prijs voor iedere opdracht laag houden.

  Contact opnemen

  Wil jij een afspraak maken met een van onze loodgieters? Dat kan telefonisch of via het contactformulier op de website. We sturen zo snel mogelijk een loodgieter bij jou aan huis langs. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn! Laat ons duidelijk weten om wat voor werkzaamheden het gaat, zodat wij de beste loodgieter langs kunnen laten komen.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button