Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Pendrecht

  Ben jij woonachtig in Pendrecht en heb jij een loodgieter nodig? Dan kun je bij ons gebruik maken van een van onze loodgieters. Wij beschikken over vakkundige mensen met veel ervaring.

  Schakel een geschikte loodgieter Pendrecht in

  Ben jij woonachtig in Pendrecht en heb jij een loodgieter nodig? Dan kun je bij ons gebruik maken van een van onze loodgieters. Wij beschikken over vakkundige mensen met veel ervaring. Een verstopte wc zien onze werknemers niet als een probleem. Voor je het weet is de verstopping weg uit de leiding en is de onaangename geur verdwenen uit de badkamer. Datzelfde geldt voor een verstopping in de afvoer van de keuken of de badkamer. Wij sturen onze mensen op pad met het juiste gereedschap, zodat een klus voor hen zo is afgerond.

  Wat zeggen klanten over ons?

  loodgieter PendrechtDagelijks gaan onze loodgieters langs bij klanten in Pendrecht en in deze regio. Wij krijgen veel positieve feedback van onze klanten en dit willen wij in de toekomst graag zo houden. Dat komt doordat wij ons werk serieus nemen. Er wordt gezorgd dat al onze werknemers over veel kennis en ervaring beschikken. Onze loodgieters hebben al jaren ervaring in het vak en zijn ieder jaar nog bezig met het bijscholen van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij alleen gecertificeerde medewerkers in dienst wat jou als klant de zekerheid en de garantie geeft dat een opdracht op de juiste manier wordt afgerond.

  Hoe maak ik een afspraak?

  Een afspraak maken kan telefonisch via het nummer op onze website. Er wordt direct een afspraak gemaakt waarop we een loodgieter bij jou langs kan komen in Pendrecht. Dat kan in veel gevallen zelfs al binnen een uur! Heb jij een spoedgeval, zoals een gesprongen leiding of een kapotte CV ketel? Hiervoor hebben wij een noodlijn beschikbaar voor onze klanten. Door contact op te nemen met de noodlijn kun je een spoed loodgieter Pendrecht langs laten komen. Zowel in het weekend, ’s nachts als doordeweeks is het mogelijk om een spoed loodgieter Pendrecht bij jou aan de deur te laten komen.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button