Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Oude Westen

  Hoeveel aandacht geef jij aan het onderhoud aan je CV ketel of aan de leidingen in huis? Het is namelijk verstandig om geregeld eens onderhoud te plegen aan de CV ketel of de leidingen te laten controleren.

  Maak een afspraak met een loodgieter Oude Westen

  loodgieter oude westenOp deze manier kun je vervelende kosten uit de weg gaan ook al lijkt het onderhoud een overbodige uitgave. Mochten er toch problemen voordoen dan kun je het beste een loodgieter inschakelen om er voor te zorgen dat het probleem op de juiste manier wordt opgelost. In beide gevallen kun je ons inschakelen.

  Waarom wij?

  Wij beschikken over loodgieters met een flinke dosering aan ervaring en kennis. Jaarlijks zorgen we er voor dat onze werknemers op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de markt, zodat er geen klus bestaat die niet op te lossen is door een van onze loodgieters. Ook vinden wij dat een loodgieter voor iedereen betaalbaar moet blijven. Door onze efficiënte werkwijze is het werk van onze loodgieters voor iedereen in Nederland betaalbaar. Dat geldt zowel voor de onderhoudswerkzaamheden als voor het reparatiewerk.

  Naast dat het voor iedereen betaalbaar is moet het natuurlijk nog wel mogelijk zijn om op de korte termijn een afspraak te maken. Ook dat is mogelijk! Wanneer je wc verstopt is, de CV ketel niet meer werkt of een lekkage in huis hebt dan wil je dat het liefst meteen hebben opgelost. Onze loodgieters kennen geen grenzen en gaan gewoon door. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en ook in het weekend. Hiermee zijn onze loodgieters erg flexibel en zijn ze inzetbaar als een spoed loodgieter Oude Westen. Een noodgeval in de nacht kan de volgende ochtend alweer verleden tijd zijn. Voor een spoed loodgieter Oude Westen hebben wij een noodlijn.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button