Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Oude Noorden

  Heb jij een lekkage aan huis, een verstopte wc of een kapotte CV ketel? Hoe vervelend dit ook klinkt, het probleem is snel op te lossen. Dat doe je door een loodgieter in te schakelen bij jou in de omgeving.

  De beste loodgieter Oude Noorden

  Ben jij woonachtig in de omgeving van Oude Noorden? Dan kunnen wij je verder helpen door een loodgieter langs te sturen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen en we plannen samen zo snel mogelijk een afspraak in.

  De voordelen

  loodgieter oude noordenBij ons ben je van een aantal dingen verzekerd. Ten eerste weet je zeker dat de klus wordt afgerond wanneer je een van onze loodgieters inschakelt. Wij staan voor kwaliteit. We willen er zeker van zijn dat een opgeleverde klus ook wordt gedaan zoals het hoort. Het is namelijk niet de bedoeling dat een probleem zich op de korte termijn weer voordoet. Daarnaast hanteren wij de laagste prijzen. De efficiënte werkwijze van onze loodgieters zorgt er voor dat wij ons werk goedkoop kunnen aanbieden voor iedereen in Oude Noorden en omgeving.

  Tot slot staan onze werknemers voor snelheid. Loodgieterswerk is geen werk wat op zich kan laten wachten. Daarom bieden we ook een spoed loodgieter Oude Noorden aan. In het geval van nood kun je onze noodlijn bereiken. Een spoed loodgieter Oude Noorden is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week.

  De werkzaamheden

  Onze loodgieters uit de omgeving van Oude Noorden kun je voor alles inzetten als het om het vak loodgieten gaat. Met de brede kennis en ervaring van onze loodgieters is er geen klus die onmogelijk is. Of het nou gaat over een verstopping, een lekkage, een defecte CV ketel of het aanleggen van een nieuwe badkamer. Bij ons ben je aan het juiste adres.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button