Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Oosterflank

  Ben jij van plan om een nieuwe badkamer aan te leggen of de huidige badkamer te gaan verbouwen? Dan is het verstandig om een loodgieter te laten helpen bij deze klus.

  Een loodgieter Oosterflank en omgeving

  Ben jij van plan om een nieuwe badkamer aan te leggen of de huidige badkamer te gaan verbouwen? Dan is het verstandig om een loodgieter te laten helpen bij deze klus. Het inschakelen van een loodgieter klinkt vaak als hoge kosten. Echter kan de kennis en kunde van een gecertificeerde loodgieter een hoop geld besparen. Bij het verbouwen van een badkamer tref je veel leidingwerk aan en wanneer dit niet op de juiste manier wordt aangelegd dan kan dit veel extra kosten opleveren. Een loodgieter weet als geen ander hoe de verbouwing moet verlopen.

  Overige diensten

  loodgieter oosterflankNaast het verbouwen van de badkamer kunnen onze loodgieters nog meer voor jou betekenen. Dagelijks krijgen wij telefoontjes binnen van mensen die een verstopping of een lekkage in huis hebben. Wanneer mensen hier last van hebben helpen wij door zo snel mogelijk een afspraak te maken waarop wij een loodgieter langs laten komen. Tot slot krijgen wij veel melding van een kapotte CV ketel of een onderhoudsbeurt aan de CV ketel.

  Service staat voorop!

  Voor ons is service het belangrijkste. Wij vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om gebruik te maken van onze diensten. Voor alle mensen die met een spoedgeval zitten maken wij het mogelijk om een spoed loodgieter Oosterflank in te schakelen. ’s Nachts, in het weekend of overdag bel je hiervoor naar onze noodlijn en er wordt zo snel mogelijk een spoed loodgieter Oosterflank bij jou langs gestuurd. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Daarnaast willen wij de goedkoopste zijn en de beste kwaliteit bieden. Dat is bij ons mogelijk, omdat wij over de beste mensen beschikken. Onze loodgieters zijn gecertificeerd en we hebben een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden en tegelijkertijd goed werk leveren.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button