• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Ommoord

  010 - 798 05 24
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Ommoord

  Wil jij snel van een verstopping afkomen? Een verstopping kan op veel plekken in huis voorkomen. Zo kun je een verstopping hebben in de badkamer, in de leidingen van het toilet of in de afvoer van de keuken.

  Een snelle oplossing

  Dit zijn de meest voorkomende verstoppingen waar onze loodgieters in de regio Ommoord dagelijks mee te maken hebben. Onze werknemers beschikken over de juiste middelen om deze problemen zo snel mogelijk te hebben opgelost. Wil jij direct een loodgieter in de regio van Ommoord langs laten komen? Dan kun je telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers of een bericht sturen via het contactformulier op de website.

  Spoed loodgieter Ommoord

  loodgieter ommoordSommige klusjes voor een loodgieter kunnen niet blijven liggen en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Wanneer er een waterleiding in huis knapt dan moet hier zo snel mogelijk iets aan worden gedaan. Belangrijk is om de hoofdkraan direct af te sluiten en vervolgens contact met ons op te nemen. Wij sturen een spoed loodgieter Ommoord langs om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook wanneer je een verstopte toilet of een kapotte CV ketel hebt dan zijn dit vervelende problemen die je zo snel mogelijk  opgelost wilt hebben.

  Over ons

  Wij beschikken over een team van gecertificeerde loodgieters met een flinke dosering aan ervaring. Dit zorgt ervoor dat zij een klus snel hebben verholpen en tegelijkertijd een hoge kwaliteit leveren. Hiermee heb jij als klant de zekerheid dat een opdracht op de juiste manier wordt uitgevoerd. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van een goed prijs. Wij houden onze prijzen zo laag mogelijk, zodat het voor iedereen mogelijk is om gebruik te maken van onze diensten. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant, het enige wat jij hoeft te doen is de telefoon te pakken en contact op te nemen.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button