Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Nieuwe Westen

  Heb je een loodgieter nodig in Nieuwe Westen of in deze regio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters gaan geen klus uit de weg en ze zijn overal voor inzetbaar.

  Kies voor de beste loodgieter Nieuwe Westen

  Heb je een loodgieter nodig in Nieuwe Westen of in deze regio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters gaan geen klus uit de weg en ze zijn overal voor inzetbaar. Met de jarenlange ervaring van onze loodgieters is er geen klus die onbekend is voor ze. Wanneer een lekkage of een verstopping van de leidingen eenmaal is opgelost dan komt deze vervolgens ook niet meer terug. Dat is de kwaliteit die bij ons wordt geleverd. Je hoeft ook niet bang te zijn dat onze loodgieters uit de omgeving van Nieuwe Westen niet te betalen zijn, want door onze efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen hanteren en is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van onze diensten.

  Spoed loodgieter inschakelen

  loodgieter nieuwe westenWanneer er een leiding knapt in huis is dit niet het moment om achterover te leunen en te blijven wachten tot het beste moment om het lek te repareren. Water in of aan huis door een lekkage kan vervelende gevolgen hebben voor de woning. Muren kunnen erdoor worden aangetast wanneer er vocht in komt en datzelfde geldt voor het plafond en de vloer. Daarom dien je het zo snel mogelijk te laten oplossen door een spoed loodgieter Nieuwe Westen in te schakelen. Dit is niet alleen het geval bij een gesprongen leiding. Ook wanneer de CV ketel plotseling defect is of de wc niet meer door wil spoelen kun je een spoed loodgieter Nieuwe Westen oproepen om het te komen oplossen.

  Laat regelmatig onderhoudswerk doen

  Om problemen zoals de bovenstaande te voorkomen is het belangrijk om regelmatig onderhoudswerk uit te voeren. Dit lijkt vaak een overbodige uitgave, maar het voorkomen van problemen bespaart meer geld dat het oplossen ervan. Regelmatig een onderhoudsbeurt van de CV ketel of onderhoud aan de leidingen is geen overbodige uitgave. Ook hiervoor komen onze loodgieters uit de regio Nieuwe Westen bij jou thuis.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button