Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Middelland

  Een probleem met een van de waterleidingen, met de CV ketel of wil je onderhoudswerk laten plegen? Dan schakel je natuurlijk een vakkundige loodgieter in.

  Een loodgieter Middelland bij jou in de omgeving inschakelen

  Wij beschikken over vakkundig personeel in Middelland en in deze regio. Onze loodgieters kennen het gebied in en rondom Middelland en zijn zo bij jou aan huis. Benieuwd waar je ons voor kunt inschakelen? Hieronder hebben vermelden we de werkzaamheden van onze loodgieters.

  Onze diensten

  loodgieter middellandMet de kennis en de ervaring van ons personeel is er geen klus die niet mogelijk is voor onze werknemers. Een klus die voor jou erg veel tijd kan kosten is door een van onze loodgieters opgelost voordat je het weet. Onderstaand zijn de meest voorkomende klussen voor onze werknemers.

  • Heb jij last van een verstopte douche, de afvoer in de keuken of een verstopte toilet? Met de techniek van onze loodgieters is dit probleem snel opgelost.
  • Lekkages komen voor tijdens een lekke waterleiding, maar het kan ook komen door een dakterras. Een loodgieter kan helpen bij het oplossen van een lekkage, zodat deze geen verdere schade geeft aan het huis. Knapt er een leiding midden in de nacht? Schakel dan direct een spoed loodgieter Middelland in.
  • Een defecte CV ketel. Wanneer de CV ketel kapot is heb jij geen warm water meer. We hebben specialisten die dit snel hebben opgelost. In een noodgeval kun je een spoed loodgieter Middelland inschakelen. Daarnaast leveren zij ook onderhoudswerk aan de CV ketel.

  Onze service

  Bij ons ben je van een aantal zaken verzekerd wanneer er gebruik wordt gemaakt van onze diensten. Dat is dat wij de kwaliteit leveren die wordt verwacht van een vakkundige loodgieter. Daarnaast zorgen wij voor snelheid en ben je verzekerd van een lage prijs!

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button