Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Delft

  Het eerste wat je doet, wanneer je een sanitairprobleem in huis hebt, is de loodgieter bellen. Sanitaire problemen moet niet zelf op te lossen, vooral als je geen ervaring hebt. Zelfs een lekkende kraan oplossen is een moeilijk klus, als je absoluut geen loodgieterservaring hebt. En denk niet dat je het zelf gaat oplossen, om een klein beetje geld te besparen. Dat is niet meestal het geval. Voor een professionele en ervaren loodgieter is er geen sanitair probleem dat te groot of te klein is. Als je een groot probleem hebt en je hebt een nood loodgieter in Delft nodig, neem dan vandaag nog contact op met ons team.

  Wat kan een loodgieter allemaal doen?

  • Een lekkende kraan repareren

  loodgieter delftEen lekkende kraan is niet alleen lastig, maar kan op lange termijn enorme schade richten aan jouw huis en leidingen. Een van de snelste en gemakkelijkste taken die ons ervaren team voor je kan doen, is het repareren van een lekkende kraan. Soms kan de kraan niet gerepareerd worden en moet je die vervangen met een nieuwe kraan. Ook het installeren van de nieuwe kraan kan de loodgieter voor je doen. Wij kunnen je de beste adviezen geven over welke kraan je op welke plek moet zetten.

  • Lekkende cv-ketel repareren

  Wakker worden met een noodlek in de cv-ketel is geen leuke manier om de dag te beginnen. Maar gelukkig zijn er loodgieters. Cv-ketels kunnen lang meegaan, maar zelfs de beste kunnen lekken. Een lekkende ketel betekent niet dat deze moet worden vervangen, maar je wilt eventuele lekken zo snel mogelijk verhelpen. Zelfs een kleine hoeveelheid water kan een enorme hoeveelheid schade veroorzaken, dus het is belangrijk om de situatie zo snel mogelijk te beoordelen. Onze loodgieters weten precies hoe ze de ketel moeten inspecteren en de lek dichten.

  • Het riool schoonmaken

  Denk na over wat er dagelijks in je riool terechtkomt. Tijdens het afwassen worden verschillende soorten vet en voedseldeeltjes in de afvoer gespoeld. Als je onder de douche staat, komen haar, zeep en vuil door het sanitair van je huis. Als je je douche en gootsteenafvoeren niet regelmatig schoonmaakt, kan alle opeenhoping grote schade aanrichten aan de rioleringsleidingen en leidingen van je huis. Het is belangrijk dat je de afvoerreiniging routinematig door ons laat doen om toekomstige problemen en schade aan jouw huis te minimaliseren.

  • Het toilet repareren

  Het is de ergste angst van iedereen. Je bent bij iemand thuis, je bent klaar met je zaken en spoelt het toilet door, maar in plaats van naar beneden te gaan, komt het water samen met wat je net in de kom hebt gedeponeerd naar boven. Zou je op dat moment in paniek raken of gewoon staren naar het toilet? Gelukkig is het ontstoppen van een toilet helemaal niet moeilijk. Zelfs de meest gemene klompen kunnen gemakkelijk worden opgevangen door onze loodgieters. Een toilet dat niet doorspoelt kan vele oorzaken hebben. Ook een verstopt toilet is gevaarlijk. Laat de reparatie van het toilet geheel over aan ons ervaren loodgietersteam.

   Waarom moet je voor ons kiezen?

  Loodgieterswerkzaamheden vereisen veel ervaring, technieken en apparaten. Het is daarom belangrijk dat je een loodgieter inhuurt om het werk te doen. Geloof ons, je wilt het werk niet zelf doen als je geen kennis hebt. Weetje hoeveel schade je zo kan richten aan jouw huis en sanitairsysteem? Het is begrijpelijk dat je bang bent om een loodgieter in te huren, vooral als je aan de prijzen denkt. Vrees niet, want wij zijn absoluut niet duur. Er zijn nog enkele redenen waarom je onze loodgieters moet inhuren.

  • Wij leveren professioneel werk

  Loodgieterswerk vereist snelle verlichting, en dit kan alleen worden gedaan door ons, omdat wij die training en ervaring hebben in het leveren van efficiënt werk binnen een korte tijd. Wij zijn ook goed met het omgaan met noodgevallen, omdat wij jarenlange ervaring hebben met het werk. Zo hebben wij de vaardigheden en de kunst van loodgieterswerk onder de knie. Wij beschikken over de benodigde tools en weten hoe we verschillende systemen moeten repareren die onprofessionele loodgieters niet kunnen repareren. Door het werk efficiënt en professioneel gedaan te krijgen, voorkom je dat het huis onder water loopt en het vermindert ook hoge rekeningen die kunnen optreden als gevolg van lekken.

  • Je bespaart geld

  Je bespaart op geld: vertrouwen op professionele loodgieters bespaart je geld op een aantal manieren. Je krijgt bijvoorbeeld advies over het soort betrouwbare en duurzame producten op de markt die je elektrische rekeningen of verdere reparatiekosten kunnen besparen. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten, vermijdt je ook dat je al bestaande schade uitbreidt die zou kunnen hebben plaatsgevonden als je het zelf zou doen, zonder enige ervaring en kennis.

  • Wij bieden nooddiensten aan

  Het belangrijkste voordeel dat je aan ons zult hebben is de zekerheid dat je op elk moment van de dag geholpen kunt worden. Ons toegankelijkheid komt goed van pas door verdere schade aan jouw eigendom te voorkomen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken, want wij komen langs voor elke noodsituatie op elk uur van de dag.

  • Nauwkeurige communicatie

  Dit is de sleutel! Loodgieters kunnen problemen oplossen en in een gedetailleerd diagnostisch rapport het exacte probleem uitleggen. Dit biedt jou een duidelijk voordeel door je de informatie te geven die nodig is om het probleem in de toekomst te voorkomen. Evenzo kunnen we je voorzien van alle informatie die nodig is om een keuze te maken die jou en jouw gezin ten goede komt. Met de hulp en begeleiding van ons weet je precies waar je aan begint. Bovenal geven wij je een gedetailleerde diagnostische analyse van jouw systeem.

   Laatste motivatie

  Hier nog een korte motivatie waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is begrijpelijk dat je geld wilt besparen. Maar wij raden af, om zelf loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. Bespaar jezelf de extra kosten en tijd. Laat jouw problemen geheel aan ons over. Wij doen ons best om je zo snel als mogelijk te verlossen van alle stress. Vertrouw ons en vraag nu een offerte op.

  [/expander_maker]