Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Lombardijen

  De meest voorkomende werkzaamheden zijn lekkages, verstoppingen, CV ketels en badkamers aanleggen. Lekkages zijn een vervelend probleem dat je zo snel mogelijk moet hebben opgelost.

  Als het gaat om het vak loodgieten dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de echte vakmensen. Loodgieten is tegenwoordig een breed begrip geworden. Oorspronkelijk komt het woord van het ‘gieten van lood’. Tegenwoordig heeft het woord een veel bredere betekenis. Wij beschikken over loodgieters die geen klus uit de weg gaan. Hieronder geven we onze meest voorkomende werkzaamheden aan.

  De werkzaamheden van onze loodgieters

  loodgieter lombardijenDeze kunnen ontstaan in waterleidingen. Je merkt of je een lekkages hebt door een lagere waterdruk, plekken waar je water aantreft of donkere vlekken in de muur. Kom je dit tegen? Zorg dan dat er zo snel mogelijk een loodgieter langskomt, zodat er geen verdere schade komt aan het huis. Ook kan er een leiding in zijn geheel knappen. Het is dan zaak ons alarmnummer te gebruik om een spoed loodgieter Lombardijen langs te laten komen. Onze spoed loodgieter Lombardijen kan ergere schade voorkomen.

  Verstoppingen kunnen in de afvoer voorkomen, in het doucheputje of de leidingen van de wc. Let erop dat je geen etensresten in de afvoer gooit, niet teveel wc papier gebruikt en geen haren in het doucheputje laat zitten. Deze gevallen kunnen er voor zorgen dat er een ophoping ontstaat in de leidingen en een verstopping ontstaat. Wanneer er wel een verstopping is dan beschikken onze mensen over het gereedschap en de kennis om het snel op te lossen.

  Loodgieter Lombardijen nodig?

  Een kapotte CV ketel is helaas niet altijd te resetten met een knop waarna hij het weer doet. Dit vergt vaak meer kennis en hier is al snel een loodgieter voor nodig. Tot slot is het lastig om een badkamer te verbouwen met onvoldoende verstand van de aanleg van de waterleidingen.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button