Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE BEHOEFTE AAN EEN LEKDETECTIE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  plumber2

  Heb je behoefte aan een lekdetectie?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKDETECTIE

  Lekkage opsporen? Onze specialisten hebben jaren ervaring. Ze werken met de modernste technieken zoals vochtmetingen, thermografie, endoscopie en traceergasdetectie. Zo zorgen we ervoor dat onnodige schade en overlast beperkt wordt.

  REPAREREN NA LEKKAGE

  Repareren na lekkage? De detectie én het schade-herstel hoeft geen enorme operatie met hak- en breekwerk te betekenen, Als gevolg van een lekkage kunt u last krijgen van vocht. Wanneer wij de bron van de lekkage hebben vastgesteld kunnen we gelijk met het herstel beginnen.

  HOGE KOSTEN VOORKOMEN

  Hoge kosten voorkomen? Door jarenlange kennis en expertise op het gebied van lekdetectie, weten wij de lekkage snel op te sporen. Wij zijn voorstander van juiste methode van lekdetectie, gezien breek- en hakwerk tot een minimum wordt beperkt. Zo zorgen we ervoor dat er bespaart wordt op hoge kosten van breek- en herstelwerkzaamheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  LEKDETECTIE

  Loodgieters zijn overal in de wereld gevraagd en gewild. Zij zijn heel handige klusjesmannen die alles in de huishouding voor je kunnen doen. Loodgieters doen namelijk heel veel voor hun klanten en één van de diensten die zij uitvoeren is namelijk het detecteren van lekkages. Wanneer je in jouw huishouding en/of op de werkplek te kampen hebt met lekkages, is het totaal geen leuk gevoel. Soms ben je er echt van zat van en creëert het heel wat irritatie. Voorkom dit gevoel en schakel ons in! Eerder hebben wij de mensen in en rondom Rotterdam bijgestaan met deze dienst. Wij vertellen je hieronder meer over onze dienst en over ons. Lees dus verder om meer te weten over deze twee belangrijke punten. Daarin vertellen we je gedetailleerd over alles die je zo graag wilt weten.

  Lees meer