• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Lekdetectie Rotterdam

  010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE BEHOEFTE AAN EEN LEKDETECTIE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je behoefte aan een lekdetectie?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  LEKDETECTIE

  Lekkage opsporen? Onze specialisten hebben jaren ervaring. Ze werken met de modernste technieken zoals vochtmetingen, thermografie, endoscopie en traceergasdetectie. Zo zorgen we ervoor dat onnodige schade en overlast beperkt wordt.

  REPAREREN NA LEKKAGE

  Repareren na lekkage? De detectie én het schade-herstel hoeft geen enorme operatie met hak- en breekwerk te betekenen, Als gevolg van een lekkage kunt u last krijgen van vocht. Wanneer wij de bron van de lekkage hebben vastgesteld kunnen we gelijk met het herstel beginnen.

  HOGE KOSTEN VOORKOMEN

  Hoge kosten voorkomen? Door jarenlange kennis en expertise op het gebied van lekdetectie, weten wij de lekkage snel op te sporen. Wij zijn voorstander van juiste methode van lekdetectie, gezien breek- en hakwerk tot een minimum wordt beperkt. Zo zorgen we ervoor dat er bespaart wordt op hoge kosten van breek- en herstelwerkzaamheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  LEKDETECTIE

  Loodgieters zijn overal in de wereld gevraagd en gewild. Zij zijn heel handige klusjesmannen die alles in de huishouding voor je kunnen doen. Loodgieters doen namelijk heel veel voor hun klanten en één van de diensten die zij uitvoeren is namelijk het detecteren van lekkages. Wanneer je in jouw huishouding en/of op de werkplek te kampen hebt met lekkages, is het totaal geen leuk gevoel. Soms ben je er echt van zat van en creëert het heel wat irritatie. Voorkom dit gevoel en schakel ons in! Eerder hebben wij de mensen in en rondom Rotterdam bijgestaan met deze dienst. Wij vertellen je hieronder meer over onze dienst en over ons. Lees dus verder om meer te weten over deze twee belangrijke punten. Daarin vertellen we je gedetailleerd over alles die je zo graag wilt weten.

  Lekdetectie RotterdamNog meer over lekdetectie

  Vaak zul je in huis of op de werkplek ontdekken dat je te kampen hebt met lekkages. Enkele voorbeelden waar lekkages zich kunnen voordoen zijn in de badkamer, keuken, toiletten, etc. Met andere woorden zijn plekken waar water door stroomt onderhevig aan lekkages. Ook zul je momenten hebben waar je niet weet waar de lekkages in zitten. Wat doe je dan in dit geval? Ons team inschakelen natuurlijk! Wij kunnen moeiteloos de lekkages voor je opsporen en vinden. Dit doen we met onze moderne apparaten. Bespaar jezelf en spoor de lekkages niet zelfstandig op. Dit, vooral wanneer je niet over de desbetreffende tools beschikt.

  Nadat je ons hebt ingeschakeld voor de detectie van lekkages, kun je ons loodgietersbedrijf ook inschakelen voor de reparatie daarvan. De lekdetectie afdeling zal dan een rapport opstellen. Daarna wordt dit rapport overhandigd aan de volgende partij die over zal gaan tot de reparatie van de lekkages. Binnen ons loodgietersbedrijf hebben wij met opzet speciale afdelingen die hun eigen specialisaties hebben. Het is dus heel handig om met ons in zee te gaan! De andere afdeling van het loodgietersbedrijf kan dus van start gaan met de reparatie.

  Je kunt natuurlijk zelfstandig kiezen voor een loodgietersbedrijf naar jouw eigen wil of gevoel. Wij willen je alleen erop toewijzen dat het handig is om in zee te gaan met hetzelfde bedrijf. Met andere woorden ken je dus de kwaliteiten van het bedrijf al en weet je ook dat je op ons kunt rekenen. De keus laten wij geheel aan jou over.

  Ook willen wij aangeven dat de andere afdeling van ons loodgietersbedrijf ten alle tijden open staat om je te helpen met de reparatie van lekkages. Zij zullen je dus gerust stellen en ook bewijzen hoe kwalitatieve resultaten eruit zien.

   

  Redenen waarom je het best voor ons kunt kiezen

  Om je nu meer te vertellen over ons, zullen wij het hier in deze alinea doen. Wij zijn namelijk professionals in het detecteren van lekkages. Voor de duidelijkheid zijn wij dus een onderdeel van het loodgietersbedrijf in Rotterdam. Onze afdeling is een specialisatie in de detectie van lekkages. Wij zijn ook al jaren gespecialiseerd hierin en kunnen daarom op elk moment en tijdstip inspelen op elke situatie. Dat is zeker wel iets dat je als klant nodig hebt!

  Wij zorgen ervoor dat wij op elk tijdstip beschikbaar zijn om onze diensten aan je te verlenen. Met andere woorden zijn wij 24 uren in een dag beschikbaar en ook nog 365 dagen in een jaar. Je ziet dus dat je bij ons alleen maar voordelen hebt en hierdoor weet je ook wie je het best kunt raadplegen voor de detectie van lekkages. Als klant kun je ons dus altijd inschakelen en wij zorgen ervoor dat wij onze werkzaamheden binnen korte tijd voor je opleveren. Tja, zo simpel en handig werken wij wel hoor! Klik hier om terug te gaan naar de homepage.

  Lekdetectie Rotterdam

  Zo zie je dat je bij ons terecht bent voor de beste resultaten. Aan de hand van het artikel hierboven hebben wij geprobeerd om je zoveel mogelijk uit te leggen inzake het detecteren van lekkages en over ons. Met andere woorden kun je ons ten alle tijd inschakelen. Wij zorgen ervoor dat wij alles op alles doen om jou tevreden te stellen. Wees dus niet bezorgd, maar verander jouw gedachten door jouw vertrouwen te zetten op ons team. Onze bestaande klanten zijn altijd tevreden geweest met de resultaten die wij hebben opgeleverd aan hun. Daaruit kun je dus concluderen dat wij jou ook tevreden kunnen en zullen stellen. Tot slot hopen wij je zo gauw als mogelijk te ontmoeten en onze diensten aan jou te verlenen. Tot ziens zullen wij maar zeggen!

  Lees meer
  Call Now Button