Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Kralingen

  Voor een vakkundige loodgieter in Kralingen of in de omgeving van deze plaats ben je bij ons op de juiste plek. Onze loodgieters kennen deze plaats als geen ander en zijn zo bij jou aan huis.

  Bestel een vakkundige loodgieter

  loodgieter kralingenJe kunt een loodgieter langs laten komen voor alles wat met het vak loodgieten te maken heeft. Wanneer de afspraak wordt gemaakt geef je aan om welke soort werkzaamheden het gaat en wij kiezen de meest geschikte loodgieter die we bij jou aan huis langs sturen. Dat kan voor zowel onderhoudswerk als voor reparatiewerk.

  Een loodgieter voor onderhoudswerk aan huis

  Onderhoud aan de CV ketel of de waterleidingen klinkt misschien alsof je je geld aan het weggooien bent. Echter kan regelmatig onderhoud er voor zorgen dat je een hoop kosten bespaart. Net als bij een auto is het ook bij de CV ketel en de waterleidingen belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Een kapotte CV ketel kan hiermee worden voorkomen en eventuele beginnende lekkages of verstoppingen kunnen worden opgespoord in huis. Voor deze klussen heb je geen spoed loodgieter Kralingen nodig.

  Reparatiewerk door een loodgieter Kralingen

  Wanneer het toch gebeurt dat er iets defect gaat dien je het zo snel mogelijk te laten repareren. Een defecte CV ketel dient zo snel mogelijk gerepareerd te zijn om weer te zijn voorzien van warm water. Een verstopping moet verholpen worden, zodat er weer water door de kraan kan stromen en een lekkage moet zo snel mogelijk worden opgelost om er zeker van te zijn dat deze geen ergere gevolgen met zich mee brengt. Voor al deze klussen sturen wij een loodgieter bij jou in Kralingen langs. Dat kan op elk moment van de dag. Zo beschikken wij ook over een spoed loodgieter Kralingen die voor noodgevallen direct bij jou aan de deur komt.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button