• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Ijsselmonde

  010 - 798 05 24
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter IJsselmonde

  Heb jij een probleem met de CV ketel, met een van de leidingen, wil je onderhoud laten doen of een nieuwe CV ketel installeren? Dan kun je ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op de website een afspraak maken.

  Een vakbekwame loodgieter IJsselmonde vinden

  Het begrip loodgieten is een breed begrip. Echter is dat niet zo voor onze werknemers. Zij kennen het vak als geen ander. Ze zitten al jaren in het vak en er is geen klus die voor een van hun onbekend is. Ben je er niet zeker van of wij de dienst leveren waar jij naar op zoek bent? Stuur ons een bericht en wij laten het je weten.

  Wat kun je bij ons verwachten?

  loodgieter ijsselmondeWanneer je gebruik maakt van onze diensten dan kun je er zeker van zijn dat een klus snel wordt aangepakt. Wij willen onze klanten zo snel mogelijk weer voorzien van goede leidingen, een goed werkende CV ketel of helpen bij een nieuwe badkamer. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt met de klant. Echter zijn er ook gevallen die niet kunnen wachten. Hiervoor kun je bij ons een spoed loodgieter IJsselmonde inschakelen. Een spoed loodgieter IJsselmonde kan nog binnen een uur bij jou aan huis zijn.

  Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Wij willen de beste loodgieter in de regio van IJsselmonde zijn. Momenteel hebben we een uitermate hoge klantenwaardering en dat willen we graag zo houden. Na het opleveren van een klus overlegd de loodgieter ook altijd met de klant over het geleverde werk. Pas nadat de klant tevreden is over de evaluatie gaat de loodgieter weer weg.

  Als laatste kun je bij ons een zeer goede prijs verwachten. Wij willen de goedkoopste loodgieter zijn in de regio van IJsselmonde. Voor een goede prijs komen onze loodgieters voor iedere klus bij jou aan huis en wordt er kwalitatief werk geleverd.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button