Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Carnisse

  Wanneer je last hebt van een lekkage in huis dan schakel je ook een loodgieter in en bij een kapotte CV ketel ook.

  Een vakkundige loodgieter Carnisse

  Het woord loodgieter komt van het ‘gieten van lood’. Tegenwoordig doet een loodgieter echter nog veel meer. Wanneer je een verstopping ergens in huis hebt welke je zelf niet op kunt lossen dan schakel je een loodgieter in. Daarmee is het vak van een loodgieter een stuk breder geworden dan vroeger. Is er bij jou thuis sprake van een van de bovenstaande gevallen? Dan kun je met ons contact opnemen en wij sturen een loodgieter in de omgeving van Carnisse bij jou langs.

  Waarom kiezen klanten voor ons?

  loodgieter carnisseDagelijks krijgen wij positieve feedback van onze klanten. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij door een aantal kernwaarden voorop te stellen waar wij van overtuigd zijn dat ze belangrijk zijn voor onze klanten. Dat is de kwaliteit van onze diensten, de snelheid van het geleverde werk en de kosten die wij hiervoor rekenen. Deze proberen wij altijd zo gunstig mogelijk uit te laten pakken voor onze klanten, zodat klanten bij ons terugkomen en zodat wij worden aanbevolen bij anderen.

  De kwaliteit proberen wij te waarborgen door te kiezen voor het juiste personeel. Al onze werknemers zijn gecertificeerd en ze beschikken over een flinke dosering aan ervaring. Daarom zijn zij in staat om topkwaliteit te leveren. Wij zetten de juiste mensen op de juiste klus en proberen zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast willen wij altijd bereikbaar zijn voor onze klanten en daarom beschikken wij over een spoed loodgieter Carnisse. Via de noodlijn kun je contact opnemen voor een spoed loodgieter Carnisse. We zorgen er voor dat er zo snel mogelijk een van onze loodgieters bij jou aan huis is.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button