Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Bloemhof

  Heb jij een loodgieter nodig waar geen klus onmogelijk is? Bij ons ben je op de juiste plek belandt voor de beste loodgieters in Bloemhof en in de omgeving van deze plaats.

  Een vakkundige loodgieter Bloemhof nodig?

  Onze loodgieters kennen de omgeving namelijk als geen ander en ze zijn dan ook bij jou aan huis voordat je het weet. Hieronder lees je meer over wat je van een van onze loodgieters kunt verwachten.

  Onze kernwaarden

  loodgieter bloemhofWij beschikken over een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden. Deze bestaan uit kwaliteit, snelheid en prijs. Wij willen graag de beste service leveren voor onze klanten. Daarom zorgen wij er voor dat al onze loodgieters over de juiste kennis beschikken. Onze loodgieters zijn allemaal gecertificeerd en daarom heb jij de zekerheid dat er een hoge kwaliteit wordt geleverd. Daarnaast beschikken wij over een jarenlange ervaring in het vak. Voor iedere klus kiezen wij de meest geschikte loodgieter. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten en dat geldt ook voor al onze loodgieters.

  Wat wij net zo belangrijk vinden is snelheid. Wanneer de CV ketel bij jou thuis niet meer werkt dan wil je dat deze zo snel mogelijk weer warm water produceert. Een verstopte wc heb je het liefst natuurlijk ook zo snel mogelijk weer gemaakt. Daarom vinden wij het belangrijk dat er direct een loodgieter langskomt om het probleem op te lossen. Wij hebben ook een oplossing voor noodgevallen. Bij een noodgeval kun je bij ons een spoed loodgieter Bloemhof langs laten komen. Onze spoedlijn is hier 24 uur per dag voor bereikbaar. Dus ook in de nacht kun je een spoed loodgieter Bloemhof van ons langs laten komen.

  Tot slot willen we al onze diensten goedkoop aanbieden. Het moet namelijk niet zo zijn dat mensen een lekkage niet willen repareren, omdat het teveel geld kost of een verstopping laten zitten.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button