Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Blijdorp

  Iedereen kent de problemen wel waarbij de kraan plotseling niet meer werkt, het toilet niet doorspoelt, er geen warm water meer is of er een leiding knapt.

  Een loodgieter Blijdorp bij jou in de regio

  Dit zijn geen leuke moment en vaak brengt het onverwachte kosten met zich mee waar je die maand geen rekening mee hebt gehouden. Dat is erg vervelend, want dat geldt geef je vast liever uit aan andere dingen. Wij bieden een betaalbare oplossing. Via ons kun je een loodgieter in Blijdorp en in de regio inschakelen.

  Waarom ons?

  loodgieter blijdorpAllereerst zijn onze loodgieters gecertificeerd en ben je bij ons dus verzekerd van garantie en kwaliteit. Vaak gaat kwaliteit gepaard met hoge prijzen. Bij ons is dat echter niet zo. Wij werken zeer efficiënt, waardoor het voor ons mogelijk is om lagere prijzen te hanteren. Dit zorgt er voor dat ons werk voor iedereen betaalbaar is. Daarnaast willen wij ons onderscheiden om een spoed loodgieter Blijdorp bij iedereen langs te kunnen sturen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dit kan via de noodlijn die wij beschikbaar stellen voor spoedgevallen. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht wanneer er een spoedgeval is. Wij zorgen er voor dat er een spoed loodgieter Blijdorp zo snel mogelijk bij jou aan huis komt. Indien je last hebt van een gesprongen leiding, een verstopte wc of een defecte CV ketel kan dit goed van pas komen.

  De werkzaamheden

  Omdat wij over een jarenlange ervaring beschikken bestaan onze diensten uit alles wat met het vak loodgieten te maken heeft. Verstopte leidingen, lekkages, verbouwingen in de douche, een kapotte CV ketel of onderhoudswerk is voor ons niet ongewoon. Ben je er niet zeker van of wij een bepaalde dienst aanbieden die jij nodig hebt? Neem contact op en een van onze medewerkers zal je meer informatie geven.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button