Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Beverwaard

  Indien je op zoek bent naar een vakbekwame loodgieter in de regio Beverwaard dan kun je stoppen met zoeken. Deze hebben wij namelijk voor je! Wij beschikken over een team van gespecialiseerde loodgieters.

  De beste loodgieter vinden

  Voor iedere klus hebben wij een specialist in huis. Het enige wat jij hoeft te doen is contact op te nemen en aan te geven waar je hulp bij nodig hebt. We maken direct een afspraak om een loodgieter langs te laten komen. Hieronder volgen een aantal van de meest voorkomende werkzaamheden van onze loodgieters en de kernpunten die je van onze service kunt verwachten.

  Veel voorkomende werkzaamheden

  Dagelijks maken onze loodgieters mensen uit de regio van Beverwaard blij. Het geleverde werk bestaat voor een groot gedeelte uit het repareren van lekkages en het ontstoppen van leidingen. Ook defecte CV ketels komen veel voor of het monteren van een nieuwe CV ketel. Onze loodgieters voeren ook regelmatig onderhoudswerk uit.

  Wat kun je van onze loodgieter Beverwaard verwachten

  loodgieter beverwaardBij ons kun je er van uit gaan dat een klus altijd wordt opgelost. Een loodgieter gaat dan ook pas bij jou van huis als het werk af is. Afspraken worden altijd zo snel mogelijk ingepland, omdat wij onze klanten zo snel mogelijk weer willen voorzien van goed werkende leidingen en een goed werkende CV ketel. Spoedgevallen zijn voor ons ook niet nieuw. Wij beschikken over een spoed loodgieter Beverwaard. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen in de week. Wanneer je midden in de nacht plotseling een probleem hebt dat niet kan wachten dan sturen wij een spoed loodgieter Beverwaard.

  Bovendien zijn al onze loodgieters gecertificeerd en bezitten zij een flinke dosering aan ervaring. Hiermee zijn wij zowel de beste, de goedkoopste en de snelste loodgieter in de regio Beverwaard. Je kunt vandaag nog contact opnemen!

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button