Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte

  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

  verstopping rotterdam

  Lekkage

  Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 307 64 21

  lekkage rotterdam

  CV ketel onderhoud

  Iets met je CV ketel? Laat ons er naar kijken! Vaak is het zo opgelost door ons vakkundig personeel. Neem vandaag even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper ons in te schakelen dan het zelf te doen.

  cv ketel onderhoud rotterdam

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Mijn kind had een aantal voorwerpen door de wc gespoeld. Ik heb van alles geprobeerd om het eruit te halen maar het lukte gewoon niet (heb vroeger ook als loodgieter gewerkt). Gelukkig konden de mannen van LoodgieterinRotterdam.com mij ondersteunen. Zonder hun hulp was het niet gelukt!

  Gerrit de Vries

  Wij hadden een aantal lekkages op het werk die snel moesten worden gerepareerd. We ontvangen dagelijks klanten en het ziet er niet uit als zij die lekkages zien. LoodgieterinRotterdam.com was snel ter plaatsen en heeft alles keurig gemaakt.

  Joeri Maas

  LoodgieterinRotterdam.com is echt een aanrader voor iedereen. Ik woon samen met 4 andere in een soort van studentenhuis en wij hadden erg veel last van wateroverlast in de douche. Na een kort telefoongesprek stonden ze diezelfde dag nog aan de deur. Super tevreden!

  Lisa van Helden
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  TRANSPARANT

  Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

  24/7 BEREIKBAAR

  LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

  VAKMANSCHAP

  Meer dan 15 jaar ervaring in de loodgietersmarkt. We beschikken over alle  benodigde certificaten en we gaan effectief en efficiënt te werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van defecte CV-ketels, het ontstoppen en het verhelpen van lekkages.

  Wij hebben alleen maar loodgieters in dienst die al jarenlang ervaring hebben in het loodgieters vak. Zij zijn bekend met enorm veel verschillende klussen waardoor ze snel en effectief te werk kunnen gaan. Alle klussen kunnen wij aan. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen en een 24/7 bereikbaarheid service.

  Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar: 010 – 307 64 21

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

  Loodgieter Afrikaanderwijk

  Wanneer er een leiding in huis knapt, verstopt zit of lek is dan kan dit erg vervelend zijn. Je gaat er al snel van uit dat dit hoge kosten met zich mee zal brengen. Datzelfde geldt voor een CV ketel.

  Wanneer je met een kapotte CV ketel zit kan dat best schrikken zijn met het idee dat dit gepaard zal gaan met vervelende kosten. Deze kosten kunnen echter meevallen wanneer je bij ons een loodgieter inschakelt. Wij zijn een goedkope loodgieter in Afrikaanderwijk en in deze regio. Daarnaast kennen onze loodgieters deze regio als geen ander en zijn ze snel bij jou aan huis.

  Kies voor een van onze loodgieters

  loodgieter afrikaanderwijkDagelijks maken onze loodgieters mensen blij uit heel Nederland. Een belangrijke reden hiervoor is dat wij interessante prijzen aanbieden aan onze klanten. Maar er zijn nog meer redenen waarom klanten voor onze diensten kiezen. Dat komt mede doordat wij een klus zeer snel kunnen afronden. Wanneer je met ons contact opneemt dan wordt er direct voor gezorgd dat er een afspraak wordt gemaakt op het moment dat jij zelf ook beschikbaar bent. Dat kan ook een spoedgeval zijn. Hiervoor hebben wij een spoed loodgieter Afrikaanderwijk. Stel je voor dat er een leiding knapt midden in de nacht. Daar dien je direct op te reageren en wij helpen hierbij door een spoed loodgieter Afrikaanderwijk langs te sturen.

  Kwaliteit staat voorop bij loodgieter Afrikaanderwijk

  Ondanks dat wij zeer snel werken en ook nog eens goedkoop zijn, bieden wij ook de beste kwaliteit aan onze klanten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en zorgen er dagelijks voor dat de kennis wordt vergroot. Daarnaast beschikken ze over een flinke dosering aan ervaring en zien ze iedere nieuwe klus weer als een uitdaging die ze niet uit de weg gaan. Bij ons ben je dus verzekerd van de beste kwaliteit.

  Bel vandaag nog naar: 010 – 307 64 21

  Lees meer
  Call Now Button