LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Neem contact op voor een loodgieter Stadsdriehoek

Het vak loodgieten is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor ons personeel. Wij beschikken over een team van ervaren loodgieters die werkzaam zijn in de regio Stadsdriehoek. Wanneer jij een loodgieter nodig hebt kun je direct met ons contact opnemen om een afspraak te maken. Het vak loodgieten is tegenwoordig echter een ruim begrip geworden. Daarom geven we hieronder meer informatie over de werkzaamheden waar wij voor in te schakelen zijn.

Een loodgieter voor elke klus

Wanneer je onderhoud wilt laten plegen aan de CV ketel of aan de waterleidingen of wanneer er iets gerepareerd moet worden dan hebben wij altijd wel een loodgieter beschikbaar. Bij ons zijn verschillende loodgieters werkzaam die ieder zijn eigen specialiteiten hebben. Tijdens het contact zal onze medewerker vragen naar de situatie. Door te situatie duidelijk in te schatten kunnen wij de beste loodgieter voor de klus uitkiezen.

Dagelijks zorgen onze loodgieters voor veel blije mensen in Nederland. Veelvoorkomende klussen is dan ook het ontstoppen van het toilet, de leidingen of het doucheputje ontstoppen of het vinden en repareren van lekkages. Daarnaast beschikken wij over loodgieters die veel ervaring hebben met CV ketels. Een probleem met de CV ketel is niet prettig en deze wil je dat zo snel mogelijk hebben opgelost. Dat kan door een spoed loodgieter Stadsdriehoek in te schakelen. Met een spoed loodgieter Stadsdriehoek is het probleem snel opgelost en sta je weer snel onder een warme douche. Onderhoud aan de CV ketel of de installatie van een nieuwe ketel kan ook bij een van onze loodgieters. Tot slot zijn onze werknemers vaak betrokken bij het aanleggen van een nieuwe badkamer. De badkamer beschikt over veel leidingwerk en bij een verbouwing is het belangrijk om te weten hoe dit in elkaar zit. Ook hiervoor is bij ons een afspraak te maken met een van onze mensen.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares