LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

De beste loodgieter Spangen

Het beste werk op het gebied van loodgieten vind je bij ons. Wij keuren, vervangen en repareren CV ketels. Daarnaast zorgen wij voor het ontstoppen van leidingen en het repareren van lekkages. Ook andere werkzaamheden voor het vakgebied loodgieten wordt bij ons gedaan. De regio waar wij werkzaam zijn is in Spangen en het gebied er omheen. Twijfel je of onze loodgieters ook bij jou aan huis komen? Neem vrijblijvend contact op en onze medewerker staat jou met plezier te woord. Je hebt meteen de mogelijkheid om een afspraak te maken.

Over onze loodgieters

Wanneer je een afspraak maakt met een van onze loodgieters dan wordt er samen met jou gekeken naar het beste moment om een loodgieter langs te sturen. Dat kan al binnen het uur zijn! Onze loodgieters zijn erg flexibel en wij streven er dan ook naar om de klant zo snel mogelijk te helpen met het oplossen van een bepaald probleem. Bij een noodgeval kunnen we een spoed loodgieter Spangen inschakelen. Onze spoed loodgieters gaan zelfs nog verder. Het is namelijk mogelijk om een spoed loodgieter Spangen in te schakelen op elk moment van de dag en ook in het weekend. Dus wanneer jij midden in de nacht een noodgeval hebt, zoals een gesprongen leiding, kun je direct gebruik maken van ons alarmnummer.

Maak een afspraak met een van onze loodgieters

Om een afspraak te maken kun je gebruik maken van het nummer op onze website of door het contactformulier in te vullen. Binnen een mum van tijd heb je reactie en een afspraak staan waarbij een loodgieter bij jou aan huis komt. Wanneer een loodgieter bij jou aan huis is geweest wordt het geleverde werk altijd nog met de klant geëvalueerd om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares