LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Maak gebruik van de beste loodgieter Schiebroek

Op zoek naar een geschikte loodgieter voor iedere klus? Dan neem je direct contact op met ons. Wij beschikken over een team van loodgieters die een ruime dosering aan ervaring hebben. Er is geen loodgietersklus die niet op te lossen is voor onze werknemers. Zij zien elke klus weer als een uitdaging en gaan met plezier te werk. Twijfel je of een klus op te lossen is door een van onze werknemers? Neem dan contact op met onze helpdesk en wij geven aan of het mogelijk is. Wij sturen de loodgieters bij jou aan huis langs in Schiebroek of in de omgeving.

Welke werkzaamheden zijn mogelijk?

Om een duidelijk beeld te geven van het soort werkzaamheden dat door onze werknemers wordt geleverd staan hieronder de voornaamste klussen vermeld.

   • CV ketel problemen of onderhoud. Heb jij een CV ketel die niet meer werkt? Erg vervelend wanneer je in de avond een douche wilt nemen en het warme water niet meer werkt. Daarom doe je er goed aan om direct een spoed loodgieter Schiebroek in te schakelen, zodat het probleem zo snel mogelijk is opgelost.
   • Ga je de badkamer verbouwen? Hier heb je geen spoed loodgieter Schiebroek voor nodig, maar een loodgieter is wel zo handig. Tijdens de verbouwing dient er rekening te worden gehouden met de vele leidingen.
   • Een verstopping. Een verstopping kan op verschillende plekken voorkomen. Zo kun je een verstopping in de wc hebben, het afvoer in de keuken of van de douche. Een loodgieter beschikt over het gereedschap en de kennis om deze verstopping snel op te lossen.
   • Een lekkage lijkt onschuldig, maar het kan vervelende gevolgen hebben wanneer er niks aan wordt gedaan. Wanneer het water in de muren, het plafond of de vloer trekt dan ben je namelijk nog verder van huis. Dit zal veel grotere kosten met zich meebrengen dan het repareren van een lekkage.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares