LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 268 30 35

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 268 30 35

lekkage

CV-ketel

Is je CV ketel defect of is ie toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over de juiste certificaten om snel en effectief een onderhoudsbeurt te doen. Ook een vervanging is bij ons mogelijk.

cv ketel onderhoud

Snel een loodgieter Charlois bij jou aan huis

Soms heb je bepaalde klusjes aan huis waar je niet op wilt wachten. Te denken valt aan een verstopte toilet, een lekkage in een van de leidingen of een kapotte CV ketel. Helaas is het niet altijd mogelijk om direct iemand langs te laten komen en het op te lossen. Bij ons is het echter wel mogelijk! Snelheid is een van onze kernpunten waar wij ons op richten. Wanneer een klant belt om een afspraak te maken dan proberen wij deze altijd zo snel mogelijk in te plannen. Wij hebben ook een spoed loodgieter Charlois beschikbaar. De spoed loodgieter Charlois is 24 uur per dag bereikbaar en iedere dag van de week.

Welke werkzaamheden voeren wij uit

Wij voeren alle werkzaamheden uit die met loodgieten te maken hebben. Dat is echter een erg breed begrip. Als het om leidingwerk gaat dan kun je voor alles bij ons terecht. Of er nou een verstopping in de leiding van de wc of douche zit of een verstopping in de afvoer in de keuken, wij hebben loodgieters beschikbaar om dit snel op te lossen. Daarnaast repareren wij diverse lekkages in de regio Charlois. Het repareren van een CV ketel, het monteren van een CV ketel of het onderhouden van een CV ketel wordt allemaal door onze werknemers gedaan.

Tot slot kun je bij ons terecht voor hulp bij het verbouwen voor een badkamer. Ander werk waar je een loodgieter voor nodig hebt? Neem contact op en wij laten je meteen weten of we je verder kunnen helpen.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken is een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is de telefoon te pakken, ons te bellen en ons te laten weten waar jij hulp bij nodig hebt. Om een afspraak te maken kun je ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Bel vandaag nog naar: 010 – 268 30 35

 
Shares