• Bel voor een erkende vakman
    24/7 DIRECTE HULP
    SCHERPE PRIJZEN
    ALTIJD CORRECT ADVIES

    Verstopte gootsteen

    010 - 307 64 21
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
010 - 307 64 21

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE GOOTSTEEN?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte





    U ontvangt gratis de offerte!

    VERSTOPPING

    Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

    24/7 BEREIKBAAR

    LoodgieterinRotterdam.com is 24/7 bereikbaar. Heb je ’s nachts last van een verstopping of lekkage? Wij komen ze ook in de nacht voor je repareren. Bij ons kun je dus altijd terecht!

    TRANSPARANT

    Wij vertellen je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren goed gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit

    plumber2

    Heb je last van een verstopte gootsteen?

    24/7 DIRECTE HULP

    VOORDELIG EN SNEL

    ALTIJD CORRECT ADVIES

    Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

    CV KETEL DEFECT

    Gootsteen ontstoppen? Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Etensresten en vet zijn de voornaamste boosdoeners. Lukt het zelf niet om de gootsteen te ontstoppen? Dan kun je alsnog contact opnemen met de vakman in jouw regio.

    CV KETEL ONDERHOUD

    Gootsteen installatie? Het installeren van een gootsteen is eenvoudige procedure om uit te voeren. Het is dus aangeraden dat u een professional inschakelt hiervoor. Hierdoor zal het schoonmaken van de gootsteen in de toekomst aanzienlijk vereenvoudigen zijn in het geval van verstopping.

    CV KETEL STORING

    Vrijblijvend advies ?Wil je zelfstandig een gootsteen of afvoer ontstoppen? Blijft het na jou moeite even erg verstopt. Lost een ontstopper ook niks op? Bel dan onze loodgieter. Als je zelfstandig jouw gootsteen werkzaamheden wilt uitvoeren kunnen we je ook vrijblijvend adviseren

    Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 010 – 307 64 21

    VERSTOPTE GOOTSTEEN

    Heel lastig kan dat zijn. Zo een verstopte gootsteen. Ik denk niet dat een ieder daar op staat te wachten. Vooral niet wanneer jij zo druk bezig bent de boel schoon te wassen. Dan kan jij nou niet weer te maken hebben met een verstopte gootsteen toch? Gelukkig maar dat het verholpen kan worden. Er zijn heel wat manieren daarvoor. Hieronder kun jij zien hoe dat kan.

    Lees meer